Dirbtinis Aloe Sultingi Padirbtų Augalų Vestuves Office Balkonas Bažnyčios Namo, Sodo Puošmena Žaliųjų Augalų Flocking Aloe

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.16

-12%

€2.48

Dalintis

Apie prekę

Dirbtinis Aloe Sultingi Padirbtų Augalų Vestuves Office Balkonas Bažnyčios Namo, Sodo Puošmena Žaliųjų Augalų Flocking Aloe

Kulka Taškų: 1、Dirbtinis Aloe: Dirbtinis alavijo rūšių yra rozetė didelės, storos, mėsingos lapų.

2、Platus: Geriausias namų dekoro, biuro, balkono ir kt.,taip pat naudojamas kaip dovana savo draugams, cowokers, mėgėjams ir jų šeimų nariams.Atrodo, sultingi, bet taip pat gali suteikti jausmą, bet kaktusai arba atogrąžų jaučiasi.

3、Realistiškas Ieškote: Pareikšti šiuolaikinės nuojauta kartu su sodo žavesio į savo namus.Jis yra puikus vestuvių puokštė, šalis , biurų dekoravimas ,puošimas, altorius, bažnyčia ,corsages, fui lankai, priėmimo centerpieces.Gauti kūrybingi su savo dirbtiniais succulents!Tai labai gražus, universalus ir realistiškas ieškote.

4、Vainikas Apdaila: Jei nenorite kovoti su turinčios rūpintis nekilnojamojo tie, tai yra perfect for you.Naudoti ją papuošti vainikas, a sodinamoji, a terariumai, arba tiesiog naudoti atskirų dekoratyvinės mini puodai.

5、Pakuotė: produktas apima dirbtinio aloe kirtikliai.Puodą nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Flocking Aloe

Dydis(apie):

Mažas: visas ilgis apie 27 cm/10.63, kai skersmuo yra apie 9cm/3.54 į;

Didelis: visas ilgis-apie 30 cm/11.81 į, skersmuo apie 15 cm/5.91 į

Svoris(apie): nedidelis: vieną neto svoris apie 35 g, didelės: vieną neto svoris apie 64 g

Spalva: žalia/augalų spalva

Pakavimo Sąrašas:

Dirbtinis Aloe*1

Pastabos:

Dėl kampo, šviesos ir kompiuterio ekrano, gali būti, kad kai kurie šiek tiek klaidų.Prašome kreiptis į tikrasis produktas; produkto sudėtyje nėra gėlių vazonus..

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Taiji.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Taiji.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: dirbtinis succulents originalas, dirbtinis succulents papuošalai, 5 pakopa augalų stendas, nekilnojamojo dirbtinis succulents, dirbtinis mėlynas succulents, frog pond, 4 pakopa augalų stovi vazonas bagažinės patalpų, sultingi dirbtinis, širdies formos arbūzas, hamakas sienos.

Charakteristikos

Funkcija 1 Modeliavimo Aloe
Prekės Pavadinimas TOPATY
Medžiaga plastikiniai
punktas dirbtinių augalų
dropship Taip
Augalų Stilius žolė
Skaičius, Vnt 1pc
Krova Desktop
2 funkcija namo apdaila

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinis Aloe Sultingi Padirbtų Augalų Vestuves Office Balkonas Bažnyčios Namo, Sodo Puošmena Žaliųjų Augalų Flocking Aloe

Dirbtinis Aloe Sultingi Padirbtų Augalų Vestuves Office Balkonas Bažnyčios Namo, Sodo Puošmena Žaliųjų Augalų Flocking Aloe

Panašūs produktai: