Nauja Išpardavimas
Dirbtinis 7 Galvą Išskirtinį Bijūnas Pavasarį Upscale Dirbtinės Gėlės Vestuvių Dekoravimo Blokuoti Gėlių Bijūnas Gėlių cha mei Padidinti

Dirbtinis 7 Galvą Išskirtinį Bijūnas Pavasarį Upscale Dirbtinės Gėlės Vestuvių Dekoravimo Blokuoti Gėlių Bijūnas Gėlių cha mei

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.43

Dalintis

Apie prekę

Produkto Pavadinimas: 7 išskirtinį bijūnas

gaminio medžiaga: gėlių galva yra valcavimo audinys medžiaga gėlių strypas yra plastikinės medžiagos (įskaitant Viela)

gaminio spalva: vyno raudona Balta rausva šampano mėlyna Big Raudona Geltona

produkto stilius: Kinijos ir Vakarų vestuvių stilius

produkto Naudojimas: gali būti naudojamas kaip vestuvių vadovas arch gėlių kompozicijų, vestuvių lubos, dekoratyvinės gėlės, gėlių krepšelis apdailos shopping mall viešbutis, namų puošybai ir pan.

Produkto skersmuo: visas ilgis apie 78cm 7 žiedų galvučių

produkto Svoris: 0.08 kg

produkto specifikacijos: 1000 Vnt/Dėžė: 130*50 *

parduotuvės patarimai

1.

2. Visų rūšių produktų yra pakankamai atsargų, bet dėl pakuočių ir kitų problemų, pristatymo pažadėjo per 48 valandas po fotografavimas.

3.

4. Dėl šviesos, nuotraukos ir produktas, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, prašome atkreipti dėmesį į svečius su itin didele spalvų reikalavimus.

5.

Gavęs užstatą.Užsakymo data nuo deponavimo dienos.Mokėjimo pristatymas.

Gamykloje taip pat prisijungė vientisumą garantijos aptarnavimo.Gamintojo niekada reikalaujama, kad svečiai galėtų iš anksto patvirtinti, ir bus ne reikalauti, kad nedelsiant atvykimo.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai.Greitą tinklo plėtrą, buvo sutrumpintas mūsų atstumas.Internetu pirkti yra ne mados, bet greitas, efektyvus ir patikimas būdas operacija.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku.Ir jūs, ir aš galime būti ramūs!Tikiuosi, kad galime dirbti kartu, kad pasiektų patikimumą verslą!

Sąžiningumo, stiprybės ir produkto kokybės Jinyue Huahai rankdarbių gamyklos Wuqing district, Tianjin buvo pripažintas pramonėje.

Žymos: žemės dirbtinės gėlės, callas dirbtinės gėlės, pavasario šventė gėlės, dirbtinis pavasario gėlės poeny, pavasario dirbtinės gėlės kekės, žvaigždė rose dirbtinės gėlės, vidurio dirbtinės gėlės, pavasario artificail gėlės, keliai dirbtinės gėlės, dirbtinės gėlės atidaryti.

Charakteristikos

Prekės ženklas Septynis Mėnesius Gėlės
072
Procesas Pusė Ranką ir Pusę Mašinos
Tipas Puokštė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinis 7 Galvą Išskirtinį Bijūnas Pavasarį Upscale Dirbtinės Gėlės Vestuvių Dekoravimo Blokuoti Gėlių Bijūnas Gėlių cha mei

Dirbtinis 7 Galvą Išskirtinį Bijūnas Pavasarį Upscale Dirbtinės Gėlės Vestuvių Dekoravimo Blokuoti Gėlių Bijūnas Gėlių cha mei

Panašūs produktai: