Nauja Išpardavimas
Aukštos Modeliavimas Šilko Gėlių Medžiaga Lapų 7 Galvą, Vandens Lelija Lotus Darbastalio Apdaila Šventykla Ir Gėlių Gėlynas Gėlių Padidinti

Aukštos Modeliavimas Šilko Gėlių Medžiaga Lapų 7 Galvą, Vandens Lelija Lotus Darbastalio Apdaila Šventykla Ir Gėlių Gėlynas Gėlių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.81

Dalintis

Apie prekę

"Name": audiniai lapų 7 Vandens Lelija

[Specifikacija]: 2 gėlės yra apie 10cm skersmens, 1 bud yra apie 6,5 aukštas, 2 lapai yra apie skersmens, 1 varlių, ir 1 lapais yra apie skersmens.

[Dydis]: bendras aukštis yra apie 130

[Spalva]: Rose Red.Rožinė, Balta.Sniegas Žalios.Šampanas

[Svoris]: bendra masė 6,000 G

(Nufotografuojama nuotrauka tikra spalva, be jokio gydymo)

visus lobius parduotuvėje yra paimti natūra ir, kiek įmanoma.

Pradinės spalvos, tačiau dėl įvairių asmeninių stebi, tai yra neišvengiama, kad yra spalvų skirtumas, ir gražūs antakiai, kurie yra jautrūs spalvų skirtumas yra kruopščiai kulka ~~ kiekviena gėlė aprašymas yra atitinkamo dydžio ir specifikacijų, prašome atidžiai, tai geriausia paruošti valdovas ir parengti jį, siekiant išvengti nereikalingų nesusipratimų ~ ~ ~

pirkėjų pranešimas:

1.

2. Visų rūšių produktų yra pakankamai atsargų, bet dėl pakuočių ir kitų problemų, mes pažadą pristatyti prekes per 24 valandas po fotografavimas.

3.

4. Dėl šviesos, nuotraukos ir produktas, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, prašome atkreipti dėmesį į svečius su itin didele spalvų reikalavimus.

Patarimai

1. Gėlių lazdele dirbtinių gėlių gali būti koreguojama, atsižvelgiant į reikalavimus.Ilgis: Reikia trumpos: gali būti tiesiogiai sulenkta ir neapdailintais kraštais; Reikia ilgai: galima skiepyti sausas.

, Kai jūs įtraukėte gėlių, galite padidinti aukštį pateikti ji ne skaidrus gėlių.Skaidrus gėlių gali naudoti dekoracijas, pvz., akmenų.

2, dirbtinių gėlių pakavimas, paprastai plastikinių maišelių wrap gėlių galvos dalies, bando išlaikyti pradinę formą.

3. Gamybos dirbtinės gėlės yra suskirstyti į daugelį procesų, kurio žiedlapiai yra lipni ir visiškai rankų darbo.Jei leidžia sąlygos, ji gali būti nustatyta su Karšto Lydalo Klijai.

4, dirbtinės gėlės, neišvengiamai yra suspaudus ir deformuoti transportavimo metu, bendrasis puokštė gali būti atkurta po truputį apdaila; Arba naudoti verdančio vandens dūmų deformuojasi, mozaika ir kitas medžiagas, tampa šlapias ir minkštas, sausas po raukšlės išnyksta arba smūgis sausas, plaukų džiovintuvas.

5, dirbtinių gėlių valymas.Dažniausiai naudojama plaukų džiovintuvas smūgis paviršiaus, arba nuvalykite su šluoste.

3, ☆ ☆ ☆ ☆ Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje 2000 juanių rekomenduojama plaukų, maždaug 30~40 juanių langelį (žr. pasirinktus elementus), remiamas iš anksto mokestį grąžinti daugiau ir mažiau kompensacijų (išskyrus darbo užmokesčio, kitų su darbo užmokesčio pridėti pinigų,) mes paprastai įvertinti apytikslę kainą mokestį, specialiai pakuotės standartą, jei nepakanka saugojimo departamentas susisieks su jumis sudaro mokestis, prašome pateikti užsakymo numeris patikros mokestis gavęs prekes.Jei yra likę pervesti atgal į jūsų paskirta surinkimo sąskaitą.

★★★★★Rekomenduojama, kad klientai rasti eilutę iš Yiwu į priėmimo vieta.Yiwu jau yra viena iš labiausiai išsivysčiusių centrų šalyje.Tikiuosi, kad klientai galėtų pagerinti savo pasitenkinimo, kiek įmanoma, atkreipkite dėmesį, pick-up adresą ir telefono numerį, Yiwu, kai užsakymą.

!!

5,★★★★★Po apmokėjimo, ji yra paprastai išsiunčiamas per maždaug 3 dienas.Dirbtinės gėlės yra ne labiau varginantis, nei drabužių, papuošalų ir pakuotės.Mes griežtai pack juos.Jei mūsų plonas pelnas yra pažeistas transportavimo, mūsų bendrovė bus atsakinga (žalos tikimybė labai maža), prašome priimti vėl šaudyti, proto, prašome būkite atsargūs, ačiū

..

Žymos: dirbtinis lotus, pranešk apie netikrą lotus, Gėlių Galvos, plaukti gėlių, tv, artifici gėlių, gėlių dekoras, vandens lelijų puokštė, dekoro tvenkinys, tvenkinys bakas.

Charakteristikos

Procesas Pusė Ranką ir Pusę Mašinos
Medžiaga Lapų 7 Galvą, Vandens Lelija
Tipas Vaza su Gėlėmis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Modeliavimas Šilko Gėlių Medžiaga Lapų 7 Galvą, Vandens Lelija Lotus Darbastalio Apdaila Šventykla Ir Gėlių Gėlynas Gėlių

Aukštos Modeliavimas Šilko Gėlių Medžiaga Lapų 7 Galvą, Vandens Lelija Lotus Darbastalio Apdaila Šventykla Ir Gėlių Gėlynas Gėlių

Panašūs produktai: