BMBY-Paukščių Vėjo Varpeliais, Vandeniui Metalo Vėjo Varpeliai su 4 Aliumininiai Vamzdžiai 6 Varpai Romantiškas Vėjo Varpelių Namų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.43

-21%

€13.37

Dalintis

Apie prekę

[Unikalų dizainą]Paukščių, vėjo varpeliais, grynas vertus-su 4 Raudono vario patvarus aliuminio vamzdžiai. 1 Turas Metaliniais Dangteliais. 7 simbolizuoja laimę Paukščiai,6 Varpai.Nuo pakabinimo žiedas apačioje kabykla, visa vėjo varpeliais priemonių 31.5 cm.Kiekvienas metalo vamzdis turi savo unikalų garsą, kai ji susiduria.Mėgaukitės nuostabų muzikos nuraminti savo kūną ir protą.Mėgautis taikiai melodijas, kurias jis atlieka.Garsas yra minkštas, aiškiai ir atsipalaiduoti.

[Aukščiausios kokybės Medžiagos], Paukščių, vėjo varpeliais, pagamintas iš aukštos kokybės metalo, patvarus nailono tinklelio smegenų struktūra yra tvirtas ir patvarus, vandens ir vėjo dae.lengva valyti dulkių ir vandens, Nėra lengva rūdžių arba išnyks,ilgas tarnavimo laikas naudoti.galiausiai suteikti jums malonumą muzikos melodija ilgą laiką.

[Geriausia dovana], Paukščių, vėjo varpeliais atstovauti gerus norus.Tai yra puikus pasirinkimas, kaip dovana proga, pavyzdžiui, Gimtadienius, vestuves, Tėvo Diena, Motinos Diena, housewarming šalis, Valentino Diena, Kalėdos, jubiliejus ir t. t. - Maloni dovana seneliams, šeimos, Mėgėjams,draugų, kaimynų, pažįstamų.

[Gražus dekoratyvinis] Tinka tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.Jokių priemonių rinkinį reikia.Gražiai Paukščių vėjo varpeliais, yra gera, lauko sodo, salė, kiemelis, veja, kiemas, svetainė, miegamasis kambarys dekoro, taip pat langas, durys, koridorius, balkonas, sienos ar net kambaryje.paprasta tiesiog pakabinti savo naują varpelių ant lubų, medžių, augalų ar kitos vietos, papuošti jūsų namuose ir sode.

Produkto aprašymas

Vidaus/Lauko Darbams.

Lengvas Montavimas - Nereikia Jokių Įrankių.

spalva: bronza

Medžiaga: Metalas

dydis: 80x11.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * Paukščių vėjo varpelių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: suknelė pigūs vaikai china, atveju xiaomi 5 krikštatėvis, verstuvai, "toyota" hayes, epiliatorius moterų priemoka, languota suknelė vintage, valymo diskas vaikų, suknelė žakardo drabužiai, valymo priemonė džiovintuvas, epiliatorius antakių pakrauti.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

BMBY-Paukščių Vėjo Varpeliais, Vandeniui Metalo Vėjo Varpeliai su 4 Aliumininiai Vamzdžiai 6 Varpai Romantiškas Vėjo Varpelių Namų

BMBY-Paukščių Vėjo Varpeliais, Vandeniui Metalo Vėjo Varpeliai su 4 Aliumininiai Vamzdžiai 6 Varpai Romantiškas Vėjo Varpelių Namų

Panašūs produktai: