Spalva Keičiasi Saulės energija, Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vandeniui Lauko Windchime Šviesos Kiemo Kieme Garde

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.95

-24%

€5.26

Dalintis

Apie prekę

Spalva Keičiasi Saulės energija, Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vandeniui Lauko Windchime Šviesos Kiemo Kieme Garde

1、Didelis Angelai ir Hummingbirds: angelai yra pasiuntiniai, kurie save Dievui.Simpatijas vėjo varpelių yra tik gražus ir elegantiškas stilius, todėl gražus pakankamai pritraukti žmonių dėmesį.Vėjo varpelių bus puiki puošmena jūsų namuose.

2、Unikalus Apdaila: Šis angelas vėjo varpelių, galite pridėti unikalų kabinti papuošalų vidaus ir lauko erdvėse.Unikalus lietaus įrodymas ir drėgmei atsparus dizainas.Be to, jie nėra deformuoti, šviesos svorio ir lengvai pakabinti.Jie gali būti pateikiami patalpose ir lauke.Jie yra idealus dovanos dekoravimo kiemuose, soduose, terasose, kiemuose, priekiniai prieangiai ir miegamieji, padaryti savo gyvenimą įdomų.

3、Saulės Automatinis Įkrovimas ir Apšvietimas: Dėl saulėtų dienų, jie bus automatiškai įkrauti ir švyti naktį.Tiesiog pakabinti saulės hummingbird vėjo varpeliais ant tvoros, kiemo, langai, durys ir priekiniai prieangiai.Visą romantišką atmosferą, kad jus ir jūsų artimuosius gali mėgautis šį gražus spalvotas šviesa.

4、Graži Dovana: Mūsų memorialinis vėjo varpelių yra unikalus užuojautos dovana mūsų artimiesiems.Tai yra gera idėja duoti mama, draugai, confidants, kolegos, Motinos Diena, gimtadieniai, pobūviai, Padėkos, Kalėdų, Naujų Metų, housewarming ir kiti kaimynai.

5、Lengva Naudoti: yra kablys, kuris gali padėti jums lengvai pakabinti ant medžių, tvorų, terasų, sodas, veja ir kitas funkcijas.Tegul vėjo atlikite savo norus ar šnabždesys.Tai buvo be garso, bet yra gražiai dekoruoti, ypač naktį.

Savybės:

1. Nauja ir unikali dovana saulės vėjo varpelių angelas, šiltas savo gyvenimą.

2. Saulės energijos dizainas yra energiją taupančios ir patogi, be laidų arba išorinio maitinimo.Saulės kolektorių ir baterijos yra pilnas energijos, ir jie bus automatiškai įkrauti per dieną ir automatiškai skleidžia šviesą naktį.

3. Tai yra aukštos kokybės saulės šviesos angelas vėjo varpeliais, kurie gali greitai sugeria saulės energiją.Jie yra įrengti su jautrus šviesos jutiklis, aukštos kokybės ir tvirtos ABS medžiaga, LED žibintai nebus išnyks arba deformuotis.

4. LED lempa gali būti naudojama nuolat už 100.000 valandų baterijos tarnavimo laikas yra daugiau kaip 600 dienų, ir jis gali trukti (8-10) valandas po to, kai visiškai įkrautas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saulės Vėjo Varpelių Šviesos

Įtampa 1.2 V)

Nominali galia 5 W)

Baterijos talpa: 1.2 V 600mAh NI-MH

Laikas: 10000 h)

Apšvietimo laikas: 6~8 (h)

Matmenys: apie 17*17*20 (mm)/0.67*0.67*0.79 colių

Šviesos spalva: spalvinga nuolydis

Darbo režimas: šviesos valdymas visada ryškiai Naudojimas: lauko dekoratyvinis apšvietimas sodo žibintai

Pakavimo Sąrašas:

1*Saulės Vėjo Varpelių Šviesos

1*Naudotojo Vadovas

1*S formos Kablys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: sodo metalo windchime, vėjo varpeliais, krištolo karoliukai, stiklo kristalų vėjo varpeliais, metalo varpai windchime, sodo windchime medienos, saulės varpelių, spiralės led windchime, saulės skydelis angui, vario vėjo varpelių kristalai, vintage stiklas vėjo varpeliais, kristalai.

Charakteristikos

Stilius Modernus
3
Kilmės KN(Kilmės)
1
Medžiaga Crystal
2; Dovanos motinos ar žmonos, unikalus gimtadienio dovanos motinos
Temos FĖJA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Spalva Keičiasi Saulės energija, Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vandeniui Lauko Windchime Šviesos Kiemo Kieme Garde

Spalva Keičiasi Saulės energija, Vėjo Varpelių Krištolo Rutulį Hummingbird Vandeniui Lauko Windchime Šviesos Kiemo Kieme Garde

Panašūs produktai: