Kaoran "PASIDARYK pats" Dreamcatcher Rinkinys Amatų Amatų Pakabukas Valentino Dienos Dovana Pakabukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€30.58

Dalintis

Apie prekę

Mes tik atlikti balinimo Šaukštas svajonė žūklės ploto

Mende ' an original srityje

Dydžio ir kokybės

Prekės Nr.: XR072 Pavadinimas: Emerald Dream Catcher techniniai duomenys: ilgis-50CM rato skersmuo-13cm Spalva: kaip paveikslėlyje Medžiaga: Skyrius linija korėjos vilnos spalvos karoliukai vištos plunksnų Svoris: 43G Pastaba: rankomis austi, tai neįmanoma padaryti kiekvienas Visi vienodi, yra nežymus nuokrypis.Mezgimo Audimo tinklai negali padaryti kiekvienas yra labai teigiamas, ir šiek tiek nukrypimas yra visiškai normalu.Kainos atsargiai, jei turite klausimų!

Kokybiškos, yra raktas

Tai yra raktas į jos kompetenciją 1.Darbuotojų, turinčių daugiau nei dvejus metus audimo patirtį, gali pynimas toks net, puikus ir ritminei tinkleliu. 2.Natūralus turkis, poliruoti patyrę meistrai. 3.Trečiasis punktas plunksnas fumigated, ir tada griežtai atrinkti siekiant užtikrinti, kad kiekviena plunksna yra nepriekaištinga.Kietas paklausa tik paaiškina neeilinis kokybės

Kokybė yra tai, ką mes visada siekti

Žymos: šviesdėžės 9090, purvo kia klijai, žarna džinsai xs, kojos sijonas sporto salė, j7 mirrorlink, lujio jo batų, pegdolls 35mm, maribel sūpynės, pagaminti medienos e34.

Charakteristikos

Temos AUGALŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius VIDURŽEMIO jūros
Medžiaga Vytelių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kaoran

Kaoran "PASIDARYK pats" Dreamcatcher Rinkinys Amatų Amatų Pakabukas Valentino Dienos Dovana Pakabukas

Panašūs produktai: