225 Vnt 50/40/30/20MM Širdies Formos Natūralios Medinės Skiltelės "PASIDARYK pats" Amatų Medžiagos Unpainted Mediniai Gabaliukų Apdailos Mediena "PASIDARYK pats" Accessori

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.92

-44%

€12.58

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Jūs mėgsta rinkti unikalus "PASIDARYK pats" amatų?Ar jūs norite, unikalių papuošalų, kad yra specialios formos?Šių širdies formos mediniai lustas yra jūsų pasirinkimas.Tvarko aukščiausios pjovimo techique, medinės lustai lygaus paviršiaus.Jie yra puikus papuošalai atostogų ar kitų šalių, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujų Metų, Padėkos diena, Valentino Diena, gimtadienis, vestuvės ir t.t.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: Apytiksl. 5/4/3/2cm.

- Idealiai tinka bet kuriai "PASIDARYK pats" projektas: Rankų tapyba, foto rekvizitai, Kalėdų ornanments, Šventės papuošimai, vestuviniai papuošalai, ir kt.

- Ji taip pat gali būti kūrybingas dovanų vaikams naudotis savo kūrybinius gebėjimus ir vaizduotę, doodle, ar daryti "pasidaryk pats" meno projektus.

- Didelis medinis gabalas, kad gali padėti sukurti ir pagerinti vaiko galimybes.Jūs galite DIY kūrybos handcrafts su savo šeimomis ir draugais.

- Lengvas: Tinka prie sienos, langai, veranda, parduotuvės, Kalėdų eglutės ir t.t.

- Puikus papuošalai, įvairios šalys, pavyzdžiui, Gimtadienio, vestuvių ir Kalėdas.

25 x 50MM Mediniai Skiltelės 50 x 40MM Mediniai Skiltelės 50 x 30MM Mediniai Skiltelės 100 x 20MM Mediniai Skiltelės

Žymos: derliaus vyrų kelnės, sportiniai kostiumai hoodies, sporto ratlankio myvi 1 3, derliaus kelnes 2020 m., trigubo stiklo kalno, alavo gimtadienio vaidina, alavo veiksmų skaičiai, tdi cr laiko juosta, tv globo " transliacijos.

Charakteristikos

3 funkcija medinis diskas amatų
4 funkcija unpainted mediniai skiltelės
Funkcija 5 mediniai "PASIDARYK pats" amatų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 įvairių dydžių mediniai gabalas
2 funkcija širdies formos mediniai papuošalai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

225 Vnt 50/40/30/20MM Širdies Formos Natūralios Medinės Skiltelės

225 Vnt 50/40/30/20MM Širdies Formos Natūralios Medinės Skiltelės "PASIDARYK pats" Amatų Medžiagos Unpainted Mediniai Gabaliukų Apdailos Mediena "PASIDARYK pats" Accessori

Panašūs produktai: