Modernus Spiralinis LED Stalo Lempa Smart Pritemdomi LED, Lenktas Stalo Lempos Šiuolaikinio Minimalistinio Dizaino Šviesos Akrilo LED Modeliavimo Lempos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.34

-28%

€29.64

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Akių Apsauga

Išlenkto stalo lempos yra artimas dienos šviesos apšvietimas, difuzijos skydelis skleidžiančius švelnios šviesos, be dvasios, spindesio ar mirgėjimo, kurį tobulina skaitymo, darbo ir studijų.Minkštas ir subalansuota Šviesos energiją ir akių-rūpestinga LED, kurie sukuria vienodą ne blyksinčios šviesos, kurios papratimas skauda akis.

Mažas Energijos Suvartojimas

Lenktas stalo lempos yra plonas aliuminio su paslėptas LED šviesos šaltinis.Tai bus sutaupyti jūsų elektros sąskaitą.Mažas energijos suvartojimas ir niekada nebus, reikia pakeisti šviesos šaltinis.

Anti-rust

Žibinto korpusas pagamintas iš aukštos kokybės aparatūros, rafinuotas ir elegantiškas baltos spalvos dažais, kurie yra gydomi kelių procesų ir niekada rūdys.

Supaprastintas Dizainas

Spiralės aptakaus dizaino, naudoti minkštesnė pusė-žėrintis technologija, kad būtų išvengta tiesioginės šviesos sugadinti regėjimą.Lengva švarus ir veikti, plug and play.

Taikymo sritis

Spalvos temperatūra 3000K ir 3800LM, geriausias pasirinkimas bet koks atsitiktinis, šiuolaikinio, ar meditacinę aplinką.Lenktas stalo lempos ne tik lempos, bet taip pat apdaila, kuri puošia stalas, lentynos ir visi baldai su savo stilingu dizainu.Unikalus lempa tinka kiekvienai progai.

Saugi Medžiaga

Lempa kūno spalva yra balta ir jos 3000 kelvinas spalvos temperatūra spindi šilta šviesa.Pritemdomi ratuką ir kvalifikuoti JAV plug UL sąraše, tai saugiau.

Pažangios Kontrolės

Produkto organizuoja pažangios kontrolės sistema ir savarankiškai organizuoja WSN dėl paskirties keitimo, tolygus tamsos ir spalvų temp, LED lempos.Taip pat su jungikliu akių shield greitai naktinė lempa, RGB spalvos, padėti šviesos, šviesos hierarchija savarankiškai tamsos, bi-directional intellignet ryšį, šviesos ir debesų tinklas.

Grupė Kontrolė

Sistema paramos daugybė vnt. led kurie gali padalinti iš vartotojo, remti keturias grupes(A,B,C,D)bendrosios kontrolės ir indepent kontrolės.Tokiu būdu gali būti geras stabilumas, synchronism ir nuoseklumą.

Techniniai duomenys:

Tipas: Lenktas Stalo Lempos

Kiekis: 1 VNT

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Juoda, Balta, Auksinė

Galia: 24W

Kištukas: ES,JAV

Perdavimo dažnis: 2400-2483Hz

Siuntimo galia: 8dB

Nuotolinio valdymo atstumas: ≤30m

Baterijos: 2* AAA Baterijos (neįtraukta)

Dydis: D125*H450mm

Vieta: 5-15 ㎡

Pakuotės dydis: 51*17*16cm/20.07*6.69*6.29 į

Pakuotės svoris: 910g/32.10 oz

Pakuotė:

1 * Lenktas Stalo Lempos

1* Nuotolinio Valdymo

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: 2 in 1 varžtas vairuotojas, stabdžių pirštinės, xiaomi mijia coowoo u1, mijia puodelis, antis led, siuvinėjimo lentelė, 164 led, 1 elektros varžtas, led tatuiruotės, xiaomi virtuvės ir namų.

Charakteristikos

Galia 21-30W
Sertifikavimo SAS
Yra Baterijomis No
Yra Baterijų Reikia Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Tipas Naktį Šviesos
Baterijos Tipas AAA
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Prekės Pavadinimas lemonbest
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa Other
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Kita
Korpuso Medžiaga ABS
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Naudojimas Skubios pagalbos
Modelio Numeris Išlenkto Stalo Lempos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Modernus Spiralinis LED Stalo Lempa Smart Pritemdomi LED, Lenktas Stalo Lempos Šiuolaikinio Minimalistinio Dizaino Šviesos Akrilo LED Modeliavimo Lempos

Modernus Spiralinis LED Stalo Lempa Smart Pritemdomi LED, Lenktas Stalo Lempos Šiuolaikinio Minimalistinio Dizaino Šviesos Akrilo LED Modeliavimo Lempos

Panašūs produktai: