5M/16,4 ft 12V Neon LED Šviesos Juostelės Lanksti, Ženklai, Neperšlampami Virvę Clube Atostogų Apdailos Silikono Juosta Šalis Kalėdos Spalvingos Pub

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€29.06

Dalintis

Apie prekę

Neonas LED Šviesos Juostelės / LED Juostelės Žibintai / Lanksčias LED NEON Light / Neon Požymiai / Neoninės Šviesos Ženklas

【Pastaba】 1) maitinimo neįskaičiuotos.Jums reikia nusipirkti 12V 5A išėjimo galia tiekimo atskirai, jei norite gauti šio neon LED šviesos juostelės darbo! 2) Skirtingai nuo tradicinių LED šviesos juostelės, nėra lipnia juostele ant nugaros šios rūšies neonas, juostelės šviesos!

【Super Šviesus】Furtherlux neon LED šviesos juostelės yra sudaryta su 600 Led šoninis ryškumas dizainas.Ji yra šviesesnė nei vidutinis LED juostelės žibintai.Ir šviesa yra labai, net žemyn juostelės.

【Minkšta Šviesa】kitoks, nei kitų įprastų tie, kurie į rinką, neon LED šviesos juostelės yra storas ir lankstaus silikono striukė supa.Ir švarkas, taip pat padaryti, kaip šviesos difuzorius, kurių dėka šviesos sudarė daugiau.Jokios šviesos taško galima matyti net iš arti.Šviesa yra labai švelnus!

【Lanksčios ir Vandeniui】, Palyginti su įprastais LED juosteles, tai neonas LED šviesos juostelės yra lankstesnės ir gali easliy sulenkti dėl figūros norite.Jis gali easliy prisitaikyti prie rūšių cornners.Taikoma silikono wrap, tai IP65 vandeniui ir sutable patalpose ir lauke naudojimo.Ne nerimauti ir tiesiog padaryti jūsų puošmena!

【Cuttable, šviesos srautą galima reguliuoti ir Saugų】, Kaip paprasti LED juostelės, galite supjaustyti jį į "PASIDARYK pats" specialiųjų gyvenamųjų namų apdaila ar dizainas unikalus komercinis ženklas.Ir tai šviesos srautą galima reguliuoti, taip pat, bet dimeris nėra įtraukta į sklypą.Galite pirkti vienos spalvos juostelės šviesa blankesnė, kontroliuoti šviesumą.Šis neon LED šviesos juostelės veikia su 12V nuolatinės srovės, kuri leidžia mažai šilumos.Taigi tai yra liečiamų vaikams ir suaugusiems.

Pastaba:

● Maitinimo adapteris nėra įtrauktas, jums reikia nusipirkti atskirai.Mes rekomenduojame jums DC 12V 5A išėjimo maitinimo adapteris.

● Skirtingai nuo tradicinių LED šviesos juostelės, nėra lipnia juostele ant nugaros šios rūšies neonas, juostelės šviesos.

Specifikacija:

Spalva: Balta / Šiltai Balta / Raudona / Mėlyna / Ledo Mėlyna / Žalia / Rožinė / Geltona

Ilgis: 5m/16,4 ft

Darbinė Įtampa: DC 12V

Srovė: 0.8 vienam metrui ne 12V

Įtampa: 8W-10W/m

LED Tipas: SMD 2835

LED Kiekis vienam Metrui: 120 vnt.

Liumenų: 22-26 LM

Apšvietimo diapazonas: 120°

Atsparus vandeniui Klasė: IP65

Svoris: 0.25 kg

Pakuotė:

1x Neon LED Šviesos Juostelės

Žymos: aklas laido, led neoninis ženklas, led ženklas, led pažymėkite ženklu, sijonas vamzdis, custom neon, dekoro neon, led šviesos juostelės lankstus lampe, raudonasis neonas baras, neon požymių, ny.

Charakteristikos

Tipas Atmosfera
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudojimas ATOSTOGŲ
Yra Baterijų Reikia No
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Baterijomis No
Formos Linija
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 12V
Elemento Tipas Naktį Žibintai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5M/16,4 ft 12V Neon LED Šviesos Juostelės Lanksti, Ženklai, Neperšlampami Virvę Clube Atostogų Apdailos Silikono Juosta Šalis Kalėdos Spalvingos Pub

5M/16,4 ft 12V Neon LED Šviesos Juostelės Lanksti, Ženklai, Neperšlampami Virvę Clube Atostogų Apdailos Silikono Juosta Šalis Kalėdos Spalvingos Pub

Panašūs produktai: