LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesos USB Įkrovimo Miegamojo Sienos Lempa Dual Spalvų PIR Indukcijos Pagal Kabineto Šviesos Spinta Lempos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.43

-48%

€14.29

Dalintis

Apie prekę

LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesos USB Įkrovimo Miegamojo Sienos Lempa, Laiptai Protingas Kūno Šviesos Jutiklis Lempos Ночники

Specifikacija:

Atspalvis medžiaga: PVC

Dydis: 8cm

Šviesos šaltinio galia: 1 W (W)

Vardinė įtampa: 3.7 v

Funkcija režimas: balta šviesos ir šilta šviesa

Įkrovimo laikas: 2-4 valandos

Ypatybė:

1. Jungiklis: naktį šviesa yra jungiklis, kuris turi būti įjungtas.Yra du šviesos lygius rinktis, pirmasis lygis yra šilta šviesa, ir antrasis lygis yra balta šviesa.

2. Naktį šviesos: įjunkite jungiklį, į "auto" režimą, kampas: 110°, ji bus įsižiebti, kai ji aptinka judėjimą per 2-3 metrų, jei ne judėjimas aptinkamas, jis bus automatiškai išsijungia po maždaug 20 sekundžių .Belaidis jutiklis nakties šviesa tarnauja kaip vaizdinė priemonė siekiant išvengti galimų kliūčių tamsoje."Smart LED žingsnis žibintai, yra patogus ir saugus.

3. USB jungtį: pilnai įkrauta, įjunkite jungiklį pasirinkti du šviesos režimai.Ji gali trukti apie 7-20 dienomis į "Auto" režimą, ir apie 6-24 valandų "On" režimas.Tai gali būti kraunamas iš USB įrenginių, tokių kaip kompiuteriai, maitinimo plokštės ir adapteriai.Ilgalaikis ličio baterijas ir ilgalaikį energijos taupymas, apšvietimas, yra geras savo šeimai.

4. Lengva įdiegti: pakraunama žingsnis šviesos, lengva įdiegti per kelias sekundes!Ji turi du montavimo būdai. ① Naudoti įmontuotą magnetą tiesiogiai prie geležies paviršiaus. ②Glue jį prie bet kurio lygaus paviršiaus su metalo lakšto.Jūs galite įdėti naktį, šviesos ten, kur norite.Nereikia plaktukai, grąžtai, ar priemonių, lengva įdiegti ir pašalinti.

5. Multi-purpose LED vidinis šviesos: Ji yra draugiškas naktį asistentas, geras vaikų ir daug žmonių, kurie bijo tamsos.Vidaus LED sienos žibintai yra plačiai naudojami miegamieji, vaikų kambariai, skaitikliai, virtuvės, garažai, ginklų seifai, rūsiuose , spintos, laiptai, salės, spintos ir kt.

Pakuotė:

1 x Naktį Lempa

1 x USB Kabelis

1 x Geležies Gabalas

Žymos: juostelės judesio jutiklis šviesos, led judesio, pir judesio jutiklis lempos, žemės judesio jutiklis šviesos, lempos judesio jutiklis šviesos, wardrob, išplėstinė judesio jutiklis šviesos, led jutiklis usb, judesio aktyvus šviesos jutiklis, lempos judesio jutiklis.

Charakteristikos

Sertifikavimo BMK
Elektros Energijos Gamybos garsas
Yra Protingas Prietaisas No
Naudojimas Skubios pagalbos
Yra Baterijų Reikia No
Įtampa 5V
Yra Lemputės Įtraukti No
Parama dropshipping/didmeninės
Korpuso Medžiaga ABS
Pavadinimas Naktį Šviesos Šviesos Jutiklis
Baterijos Tipas Ličio jonų
Galia 0-5W
Formos ROUND
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Yra Baterijomis Taip
Prekės Pavadinimas everso
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Naktį Šviesos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris Naktį Žibintai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesos USB Įkrovimo Miegamojo Sienos Lempa Dual Spalvų PIR Indukcijos Pagal Kabineto Šviesos Spinta Lempos

LED Judesio Jutiklis Nakties Šviesos USB Įkrovimo Miegamojo Sienos Lempa Dual Spalvų PIR Indukcijos Pagal Kabineto Šviesos Spinta Lempos

Panašūs produktai: