1/2/4/6 vnt Ultragarso Buitinių Vabzdžių Kenkėjų Repeller Tylus Veikimas Mažas elektros Energijos Sunaudojimas Plati Aprėptis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.36

-40%

€10.60

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Saugus ir nekenksmingas Aplinkai: Nėra cheminių medžiagų, netoksiškas, mažesnis energijos suvartojimas, tylus ir 100% saugus žmonėms ir gyvūnams, nereikia valyti negyvų kenkėjų, ne daugiau reikia skambinti kenkėjų kontrolės specialistą, nr. baterija reikalaujama, ir sutaupyti daug pinigų.

2. Lengva Naudoti & Gražus Forma: tiesiog prijunkite elektroninio kenkėjų kontrolės ultragarso repelentas, kištukiniai lizdai ir jis pradės atstumti kenkėjų, kai jūs pastebėjote, mėlyna naktį įjungta šviesa.Suteikia saugumo jausmą, kai miega ne tamsią naktį.

3. Platus Aprėpties Srityje: Šis Ultragarsinis vabzdžių įrengta dviguba mikroschema sistema ir tinka srityje 80-120 kvadratinių metrų.Kadangi ultragarsas negali Prasiskverbti sienų ir kitų objektų, rekomenduojama įdėti vieną į vieną kambarį.Vietovėse, kur sunkus kenkėjų yra sunkus, papildomus vienetus reikia.Jokio triukšmo, miegamasis gali įtakoti jūsų miegą.

4. Tylus Ir Veiksmingas: Ultragarsinės atbaidymo darbo su žemo dažnio ultragarso bangos, tai reiškia, kad jis davė jums labai tylus kenkėjų kontrolės ir negali sutrikdyti jus ir jūsų augintiniai.

Aprašymas:

Šis kenkėjų kontrolės ultragarso repelentas veikia, skleidžiantys disorienting pulsas.Kenkėjų repeller ultragarso repeller yra labai efektyvus kenkėjų kontrolės ir saugo nuo kenkėjų jūsų namuose ar biure.

Techniniai duomenys:

Spalva:Dramblio kaulo, balta

Medžiaga: ABS

Maitinimo norma: 5W

Įtampa: AC90-220 V)

Išėjimo dažnis: 20kHz-55kHz

Veiksmingas aprėptis: 80-120㎡ (atviroje erdvėje)

Tipas:1 vnt JAV,2 vnt JAV,4 vnt MUMS,6 vnt MUMS(pasirinktinai)

Dydis:62 * 81.8 * 25 mm

Pakuotė:

1 * Buitinių vabzdžių

Arba 2 * Buitinių vabzdžių

Arba 4 * Buitinių vabzdžių

Ar 6 * Buitinių vabzdžių

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: laco papuošalai įdomus, trūksta darbo apranga, raišteliai metalo aukso, raišteliai vidutinio šuo, trūksta nusiskuto plaukus, jungiamąją kelio aukštas, lacie viršūnes smėlio spalvos, trūksta fuzzy medžiaga, jungiamąją aukso sienos.

Charakteristikos

Rinkinys Tipas Taip
Kenkėjų Rūšis Hornets
Vardinė Įtampa 220V
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1/2/4/6 vnt Ultragarso Buitinių Vabzdžių Kenkėjų Repeller Tylus Veikimas Mažas elektros Energijos Sunaudojimas Plati Aprėptis

1/2/4/6 vnt Ultragarso Buitinių Vabzdžių Kenkėjų Repeller Tylus Veikimas Mažas elektros Energijos Sunaudojimas Plati Aprėptis

Panašūs produktai: