20pcs Turas Paukščių Atbaidymo Lipdukas Pelėda Formos Kabo Paukštis Atspindintis Atgrasymo Juosta Sodai Gąsdina Balandžiai Genys Prietaisas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.75

-15%

€2.06

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Paukščių atbaidymo lipdukai: Laikyti paukščius nuo savo nuosavybės, užfiksuoti saulės spindulių, skleidžia nekenksmingas šviesos, ir atbaidyti paukščius ir kitų paukščių.

2. Apsaugoti savo daiktus: Tiesiog įklijuokite jį į kiemą ar veranda, sodas, sodas, baseinas arba lauko restoranas, langų, automobilių ir kt.

3. Lipnios: Lengva įdiegti ir ardyti; įklija yra saugus ir atsparus vandeniui, tinka vidaus ir lauko.

4. Apvalūs arba pelėda forma: Ryškus, spalvingas atspindys saugaus paukščių atstumiantis.

5. Saugus naudoti: Bus ne pakenkti paukščiams, ir kartu apsaugoti turtą nuo trikdžių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Paukščių Atspindintis Lipdukas

Stilius: apvali, pelėda

Medžiaga: PVC

Dydis: apvalus-7.5 cm/2.95 colių, pelėda-19.5*15.5 cm/7.68*6.10 colių

Kiekis: 20pcs (apvalus)/10vnt (pelėda)

Tinka: kieme arba veranda, sodas, sodas, baseinas žvejoti tvenkinyje ar lauko restoranas, langų, automobilių ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

20pcs (Apvalus)

Arba

10vnt (Pelėda)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: rožinė stick smilkalų, smilkalai indijos smilkalai, moliūgų smilkalų degiklis, miniso smilkalų lazdelės, vanilės, smilkalų lazdelės, ganeša smilkalų lazdelės, gyvatė stick, stick smilkalų malaizijos, cemento smilkalų degiklis, chaina smilkalų lazdelės.

Charakteristikos

Kenkėjų Rūšis Hornets
kieme arba veranda, sodas, sodas, baseinas žuvų tvenkinys
Funkcija atbaidyti paukščius
Rinkinys Tipas No
Funkcija 1 Paukščių Atspindintis Lipdukas
Vardinė Įtampa NĖRA
Atstumiantis Tipas Uodų Smilkalai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20pcs Turas Paukščių Atbaidymo Lipdukas Pelėda Formos Kabo Paukštis Atspindintis Atgrasymo Juosta Sodai Gąsdina Balandžiai Genys Prietaisas

20pcs Turas Paukščių Atbaidymo Lipdukas Pelėda Formos Kabo Paukštis Atspindintis Atgrasymo Juosta Sodai Gąsdina Balandžiai Genys Prietaisas

Panašūs produktai: