Saulės Mol Atstumiantis Žiurkės Kenkėjų Repeller Vandeniui Saulės energija Varomas Kuolai Sodas ir Kiemas LB88

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.51

-31%

€9.57

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Saulės Mol Atstumiantis Žiurkės Kenkėjų Repeller Vandeniui Saulės energija Varomas Kuolai Sodas ir Kiemas LB88

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. LAIKYTI KENKĖJŲ TOLI: dabar galite atsikratyti visų erzinančių kenkėjų ir graužikų kad sugadinti savo kieme ir valgyti daržovės iš savo sodo!Šie saulės energija varomas statymai chase visi apgamai, sterblines žiurkes, žiurkės, pelėnai ir pelės toli.Ir geriausia dalis?Jie bus padaryti visiškai žmogiškas ir paprastas būdas!

2.SAULĖS energija VAROMAS: Pamirškite apie nepatogu plug-in, kenkėjų atbaidymo priemonių!Kurmis repelentas yra saulės energija varomas todėl ji gali būti visiškai ekologiškas ir patogus.Dėl blogų oro sąlygų graužikų atgrasyti statymai yra įkraunamas saulės bateriją, kad visa tai reikia mokėti-tai saulė!Taigi, tiesiog vieta, statymai lauke, ir jūs gerai eiti.

3.LENGVA NAUDOTI: ultragarsinį kenkėjų repeller yra labai lengva ir paprasta naudoti, jūsų patogumui.Statymai nereikia asamblėjos, kaip jie yra pasirengę naudoti tiesiai iš dėžutės.Tiesiog padėkite juos ant žemės, paspauskite mygtuką, kol išgirsite buzzing garso ir leiskite juos sugeria saulės spindulių.Dėl blogų oro statymų nereikia jokių kalant ar papildomų jėgų, todėl jūs galite juos nustatyti be vargo.

4.Nerizikinga PIRKTI: Mes esame įsitikinę, kad mūsų saulės mol repelentas yra tirpalas jums jau ieško.Iš tiesų, esame tokie tikri, kad jums bus meilė jį, kad mes siūlome jums 100% pinigų grąžinimo garantija!Taigi, jei dėl kokių nors priežasčių jūs negalite visiškai patenkinti, mes suteiksime jums visą kompensaciją jokių klausimų!

Techniniai duomenys:

Medžiagos:ABS

Baterija:600mAh

Komplektą Sudaro:

1 x Žiurkės Repeller

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: uodai saulės, žiurkės saulės, pelės atstumti, birdscarer, žiurkės atstumti, kenkėjų atstumti, katė atstumti, paukščių atstumti, gyvūnų atstumti, paukščių kontrolė.

Charakteristikos

Vardinė Įtampa 220V
Kilmės KN(Kilmės)
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
Prekės Pavadinimas Aleekit
Kenkėjų Rūšis Pelių
Rinkinys Tipas Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Saulės Mol Atstumiantis Žiurkės Kenkėjų Repeller Vandeniui Saulės energija Varomas Kuolai Sodas ir Kiemas LB88

Saulės Mol Atstumiantis Žiurkės Kenkėjų Repeller Vandeniui Saulės energija Varomas Kuolai Sodas ir Kiemas LB88

Panašūs produktai: