40cm Dirbtinis Sodo Augalų Tvora Žaliųjų Vynuogių Lauko, Patalpų, Medinės Tvoros Balkonas, Kiemą, Namų Dekoro Žaluma Sienos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.00

-11%

€12.36

Dalintis

Apie prekę

Produkto Informacija:

1、Medžiaga: tvoros yra gluosnio medienos ir dirbtinės žalieji plotai viršuje yra dirbtinai susieta.Tai yra labai realus, ir daro savo sodą, pilną žalia ir pilna gyvybės.

2、Paprastas įrengimas: mediniai kuolai yra varomas į dirvožemį, ir medinės tvoros gali būti nustatytas lygiosios arba viela.Tiesiog juos tvarkyti, kad jūsų sodas atrodo kitaip.

3、Į tampus tvora turi unstretched aukštis 40cm; kai plotis 1m, aukštis yra maždaug 37cm; kai plotis-1,5 m, aukštis apie 35cm; kai plotis 2m, aukštis apie 30cm.

4、Taikoma vieta: Šis ištraukiama medinė tvora gali būti naudojamas prekybos centras, apdailos, KTV baruose, restoranuose, parkuose ir kitose vietose, atostogų veikla, žalieji plotai, kuris yra puikus vaizdas.

5、Pastabos: medinės tvoros, kurios visos yra matuojamas ranka.Nemokamai tempimo kintamieji yra gana didelis.Minėtų matavimų yra apie 2-5cm.Tai yra normalu, kad jums suprasti, dydį.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti!

Aprašymas:

Pavadinimas: 40cm ištraukiama tvora

Medžiaga: tvoros yra gluosnio, ir dirbtinis, žaliųjų vynuogių, yra dirbtinai susijusi.

Taikoma vieta: prekybos centras, apdailos, KTV baras, restoranas, parkas, kieme ar kitose vietose.

Aukštis (unstretched): Approx.40cm/sudarė 15,75 į.

Gamybos procesas : rankinis

Įpakavimas: kartoninė

Svoris: apie 335g

Naudojimo instrukcijos:

1. Teleskopinis medinės tvoros, kurios visos yra matuojamas ranka.Nemokamai tempimo kintamieji yra gana didelis.Minėtų matavimų yra apie 2-5cm.Tai yra normalu, kad jums suprasti, dydį.Aš tikiuosi, jūs galite suprasti!

2. Į tampus tvora turi unstretched aukštis 40cm; kai plotis 1m, aukštis yra maždaug 37cm; kai plotis-1,5 m, aukštis apie 35cm; kai plotis 2m, aukštis apie 30cm.

Pakavimo sąrašas:

1* Žaliųjų Vynuogių

Produktų Nuotraukos:

Žymos: ivy vynuogių, dėžutė medinė tvora, metalo vartai, medinė tvora, dirbtinis garliava, dirbtinis ivy vestuvių, decarative medinės tvoros, levandų medinės tvoros, dirbtinis ivy vynuogių, pranešk apie netikrą "ivy", plastikiniai vynuogių.

Charakteristikos

Augalų Stilius VYNUOGES
Skaičius, Vnt 1pc
Drop laivyba Parama
Medžiaga Vytelių
Krova Kabinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

40cm Dirbtinis Sodo Augalų Tvora Žaliųjų Vynuogių Lauko, Patalpų, Medinės Tvoros Balkonas, Kiemą, Namų Dekoro Žaluma Sienos

40cm Dirbtinis Sodo Augalų Tvora Žaliųjų Vynuogių Lauko, Patalpų, Medinės Tvoros Balkonas, Kiemą, Namų Dekoro Žaluma Sienos

Panašūs produktai: