Dirbtinis Ivy Privatumo Tvora Sn 0,5 X Dirbtinis Gyvatvores Tvora ir Dirbtiniais Ivy Vynuogių Lapų Apdailos Lauko Sodas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.20

-20%

€15.25

Dalintis

Apie prekę

Realus žalioji Gebenė atrodo: Dirbtinis gebenės lapų yra natūraliai atrodančius aprūpinti visus vidaus arba lauko erdvę žydi, žemiškas jaustis nereikia laistyti,Naudoti zip ryšių arba juosta įdiegti, jis gali būti sumažinti, gauti, dydį ir formą, jūs norite, gali būti naudojami ir kaip sienų apdailai, tvoros sn, privatumo sn.

Funkciniai: Papuošti jūsų namų, o užtikrinti privatumą nuo išorinio pasaulio, strategiškai pateikdamas tvorą į sritis, kurios gali kilti, Dirbtinių Lapų Privatumas Dekoras skirtas tiek interjero ir eksterjero naudojimo.Suteikia papildomą privatumo be tarpų.

Tankiai supakuoti lapai: Privatumo tvora lapai dedami glaudžiai pakankamai, kad suteikti užsikimšimas nuo atšiaurių saulės spindulių, o taip pat leidžia oro srautas per atidaryti net atgal, pridėtinės akių pagrindo Lengvai apdailos kraštovaizdžio su mūsų Dirbtinių Gebenės Lapų Privatumas Dekoras Plokštės.suteikia daugiau privatumo windsn apsaugos savo vartotojams.

Išnyks Atsparus Atrodo: Patvarus, švieži ieško plastiko ir Šilko audinio lapai išlaikyti savo evergreen ieškoti ištisus metus ir yra lengvai valyti ir prižiūrėti.

Gyvena iki bet kurios vietos-Lengva įdėti, ant tvoros, grotelės, sienos, ar kitoje vietovėje, Lengvas dizainas leidžia lengvai judėti odmalować ir apdailos ir kambario arba vietos

Specifikacija:

Stilius: Žalia krapų lapų

Spalva:Tamsiai žalia

Medžiaga:Plastikas + šilko audinio

Dydis:0,5 x

Pakuotės Turinys:

1* Dirbtinės Ivy Privatumo Tvora Sn

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: tvora lapų, dirbtinis sodo gyvatvorių, rizikos draudimo sienos, boxwood apdrausti, sodas, privatumo, muzikos pastaba nagų, frog pond, kieme, 4 pakopa augalų stovi vazonas bagažinės patalpų, pakabukas iš seahorse.

Charakteristikos

Augalų Stilius VYNUOGES
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai
Krova Kabinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinis Ivy Privatumo Tvora Sn 0,5 X Dirbtinis Gyvatvores Tvora ir Dirbtiniais Ivy Vynuogių Lapų Apdailos Lauko Sodas

Dirbtinis Ivy Privatumo Tvora Sn 0,5 X Dirbtinis Gyvatvores Tvora ir Dirbtiniais Ivy Vynuogių Lapų Apdailos Lauko Sodas

Panašūs produktai: