CYOMI Transvesti Shemale 7 punktas Silikono pantys Ladyboy Papai LGBT Netikrą Pūlingas Cosplay seksualus pūlingas shemale gali padaryti meilė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€110.76

-61%

€291.47

Dalintis

Apie prekę

CYOMI Transvesti Shemale 7 punktas Silikono pantys Ladyboy Papai LGBT Netikrą Pūlingas Cosplay seksualus pūlingas shemale gali padaryti meilė

Produkto aprašymas:

-Elastinga uždarymo

-Elastinga Medžiaga: Pagaminti iš medicininio silikono, ne alergija, odos draugiškas, švelnus bekvapis ir su tikroviška touch, plaunamas ir su natūralios odos spalvos.

-Tinka: Vyrai, kurie nori būti moteriška, kaip crossdresser, transseksualių transvestitas, kostiumų grotuvas, drag queen ar tiesiog for fun.

-Lankstus Dydžiai: Tai elastinga silikoninė kelnaitės yra lanksti.Juosmens gali būti ištemptas 20 cm, be jokios žalos medžiagos.

-Kūno Formos: Padės padaryti jūsų juosmens plonesni ir pakelti savo sėdmenis, keisti jus į seksuali moteris.

- Pirmos kartos klasikinis makšties kelnes, imituoti realų moterų makšties, didelio elastingumo, gali tęsti normalų seksualinį elgesį, eiti į tualetą be kilimas.Yra trys stiliai.

-Spalva: 1. Dramblio Kaulo, Baltos Spalvos, 2. Šviesios Smėlio Spalvos, 3. Tan 4. Ruda, nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite kitos spalvos.

-Tinka juosmens 60-90cm, aukštis-155-180cm, svoris 50-85kg

Numatytasis netikrą išangę yra ne atidaryti.Jei norite atidaryti išangę, prašome leiskite mums pranešimą "Atidaryti Išangę" jūsų užsakymą.

Žmogiškas: nereikia imtis jį išjungti peeing, nes šis straipsnis bus su varpos vamzdis.Jūs galite padaryti bet kasdien dalykų, kaip patogiai, kaip nuogas.Ne grąžinimo arba pakeitimo bus priimtas po apmokėjimo, kad analinę angą produktams.

Stilius:

Pagrindinės Ateiti su varpos vamzdis

Pagrindinis&VG: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdelis lytinių santykių.

Pagrindinis&VG&PH: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdžių ir visuomenės plaukų

Jei nesate tikri koks dydis jums tinka geriausiai, prašome siųsti mums informaciją apie jūsų matavimo tokia:

1.Jūsų pečių

2.Jūsų Krūtinė

3. Jūsų Juosmens

4.Jūsų Klubų Apimtis

5.Jūsų Kojos Perimetras

Mes rekomenduojame tinkamo dydžio jus, kai gavo minėtą informaciją iš jūsų.

(JŪSŲ ASMENS DUOMENYS BUS LAIKOMI VISIŠKAI KONFIDENCIALIAI)

Spalva:

Mes turime iš viso 6 spalvų skaičiaus, bet paprastai parduoda 1-4 spalvų Numeriai, jei turite tamsesnės spalvos, prašome susisiekti su mumis.Jokios grąžinamosios išmokos arba mainus bus priimami užsakymai, spalvų 4-6.

Pristatymas Priminimas:

1.Express nepriima bet kokį adresą su P. O. Box.

2.Po pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad asmens informacija, kurios jums paliko mums yra visiškai teisinga, ypač adresą ir mobiliojo telefono numerį, siekiant užtikrinti, kad muitinės ir kurjerių galite pasiekti ir jūs.

3. Jei gavėjas yra rusų, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Kiti pirkėjai, prašome palikti ne vieno laiško pavadinimas, ne santrumpa.

4.Tai pirkėjo atsakomybė ir pareigos sumokėti importo muitai ir mokesčiai į savo vietos muitinės.Taigi, kai jūsų užsakymo atvykti savo papročius,prašome aktyviai bendradarbiauti su vietos muitinės mokėti mokesčius.

5.Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra teisingas,ir neleidžia laivybos bendrovės, pavyzdžiui, DHL /UPS, palikti savo paketą į jūsų duris per visas aplinkybes.Tai sukels paketai prarado.

Palaiko :

1.Nėra laikymo trukmė produkto ir viskas priklauso nuo to vartotojo priežiūra.Nuvalykite ir išlaikyti, talko milteliai, prieš ir po naudojimo prailginti produkto gyvavimo.

2.Produktai turėtų būti saugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, aštrių daiktų bei kitų cheminių medžiagų.

3.Šis produktas yra lengvai dažų, nenaudokite skalbimo mašina plauti negalima maišyti su kitų drabužių skalbimas.

4.Priežiūra su švelniu vandeniu, nušluostykite sausai.

PASTABA:

1.Epacket yra Santykinai lėtas ir tai yra normalu.Todėl siūlome jums pasirinkti, DHL, ar AVS., Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po išsiuntimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, pagalbos laiku, užuot iš karto didinti ginčų galime išspręsti daugumą problemų už jus.Dėkojame už jūsų pirkti ir bendradarbiavimą.

2. Kai kurie produktai turi individualų 3-7 darbo dienų rankinį gamybos paruošimas.Nuokrypis proceso produktai yra normalu per 1-3 cm.Prašome palaukti.

3.Produktai gali būti grąžinami ir keičiami be įtakos antrojo pardavimas.Prašome grąžinti originalioje pakuotėje neapgadinta įskaitant dovanas ir KORTELES.Darbuotojai bus suteikti jums greitai grąžinti po to, kai prekės yra tikrinami.Spalva 4-6 yra spec. užsakymą parduodamas nėra grąžinami.Kelnės produktus, jei išangę yra atvira, taip pat nepriimame grąžinimas ir keitimas.

4. Bet koks pranešimas bus greitai atsakė per darbo dienas Kinų kartą, Bet klausimai yra sveikintinas.Labai ačiū!

Žymos: lgbt knyga, ladyboy, dildo lėlės, kišenėje pussi, silikoninių krūtų už shemale, nuotrauka lgbt, vyrų masturb, lgbt statulos, krūties silicio, silicio moterų pūlingas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas CYOMI
Stiliaus 4 ladyboy pūlingas pantys
stilius 5 CYOMI Silikono pantys
Plačiai Taikyti Už crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun
svoris 2600-3000g
Kiekis 1 gabalas
Stilius 3 crossdresser makšties panty
Medžiaga 100% Medicininio silikono
Nepadori Nuotrauka No
Stilius 1 crossdresser kelnaitės
Stilius 2 transseksualų makšties
Modelio Numeris Silikono Kelnaitės
Dydis 1
Seksualinio Pobūdžio No
Drabužių Priežiūra Rankų plauti tik

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CYOMI Transvesti Shemale 7 punktas Silikono pantys Ladyboy Papai LGBT Netikrą Pūlingas Cosplay seksualus pūlingas shemale gali padaryti meilė

CYOMI Transvesti Shemale 7 punktas Silikono pantys Ladyboy Papai LGBT Netikrą Pūlingas Cosplay seksualus pūlingas shemale gali padaryti meilė

Panašūs produktai: