Didinti Pieno Krūties 1800g/pora Lipnia Silikono Krūtų Transseksualų Silikono, Dirbtinių Krūtų Netikrą Krūties Boobs

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€41.85

-30%

€59.79

Dalintis

Apie prekę

A. Pagaminti Iš 100% Medicinos Lygio Skystu Silikonu Ir Aukščiausios Kokybės B. Gyvenimas-Kaip Svorio Ir Jaučiasi Minkšta Išorinis Odos C. Realu Padidinti Spenelių, Seksualus Ir Gamtos D. Daugkartinio Naudojimo Saugos Ir Lengva Valyti Tik Rankomis Plauti Tik E. Saugus Užsakyti, Baltas Išorinis Pakavimo Dėžės, Mes Vertiname Jūsų Privatumą, Kainą Rungtynių+

Labai labai Svarbu Krūties reversas gali būti su klijais,jei jums reikia lipnios,prašome palikti mums pranešimą kai jūs perkate; Jei mes negavome jūsų laiško, mes nutylėjimą jums nereikia lipni(be klijų).

PRISTATYMAS 1.Laivas greitai!Visi užsakymai yra pristatomi per 3 dienas(išskyrus savaitgalį). 2.Pagrindinės laivo DHL, paprastai, paketas bus pristatytas į 3-7days. 3.Paketas bus pažymėtas mėginys arba pristatyti jūsų privatumui apsaugoti. 4 .Mes nesame atsakingi už neteisingą/nepristatyti adresą.

RETURN 1.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo užsakymo gavimo grįžti instrukcijos. 2.Prekė turi būti originalioje, unworn, nepakeistos būklės. 3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti siuntimo išlaidas. 4.Laivybos mokestis yra negrąžinamas. 5.Prašome leisti 5 darbo dienų grąžinimo procesas.

PASLAUGOS 1.Mes nuolat TradeManager internete, kaip įmanoma, kaip mes galime. 2.Jei TradeManager neprisijungęs, palikite pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. 3.Jei norite pirkti didelio kiekio,rašykite mums,mes citata savo geriausią kainą.

F EEDBACK 1.Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi. 2.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, jei jums tai patinka. 3.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes slove jums laiku.

Žymos: amd tr4, butelį pieno mediniai, saulės ciklas, kūno netikras, mega boobs pieno, Pieno Butelis, motinos pieno boobs, krūties silicio, krūties netikras, bubee pieno butelis.

Charakteristikos

Gamintojas Taip
Privalumas Minkštas,odos draugiškas,beskonis,realus touch jausmas
Kiekis 1 pora
Spenelių Spalva Tamsiai Ruda
Krūties Spalva ruda
Medžiaga 100% medicininės kokybės silikono
Optikos Duomenys Atskirti Krūties
Krūtų Formą Spiralė
Kilmės vieta Kinija(Žemyninė)
Pakėlimo laikas 6-10 metų (venkite aštrių objektą)
OEM didmeninė mažmeninė lašas laivybos Taip
Dydis 5XL / 1800(g/pair) / Cup (42DD/44D/46C )
Modelio Numeris BR-0750S-5XL
Elemento Tipas Krūties Forma
svoris 1800g
Prekės Pavadinimas IBAIBIAN
Seksualinio Pobūdžio No
Kostiumas Crossdresser/Drag Queen/Transseksualų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didinti Pieno Krūties 1800g/pora Lipnia Silikono Krūtų Transseksualų Silikono, Dirbtinių Krūtų Netikrą Krūties Boobs

Didinti Pieno Krūties 1800g/pora Lipnia Silikono Krūtų Transseksualų Silikono, Dirbtinių Krūtų Netikrą Krūties Boobs

Panašūs produktai: