1 pora Anti-Dry Ir Anti-Krekingo Pėdų Kojinės Silikono Valtis Kojinės Drėkina Atjauninti Odą Apsaugoti Padai ir Kulnai NShopping

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.51

-38%

€5.75

Dalintis

Apie prekę

Anti-Dry Ir Anti-Krekingo Pėdų Kojinės Silikono Valtis Kojinės Drėkina Atjauninti Odą Apsaugoti Padai ir Kulnai NShopping Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš silikono medžiagos apsaugoti savo kojas, saugiai ir ultra-sklandžiai pagalvėle.Jie suteikia pagalvėle apsaugos pirštai, padeda sumažinti skausmą priekyje ir atgal.Apsaugo odą nuo pleiskanojimas ir krekingo.

2. Silikono gelis kojinių funkcijos: minkština negyvas odos, pagerinti grubus odos, remontas pėdų įtrūkimus, kulno įtrūkimų remontas, pirštai apsaugoti, užkirsti kelią trintį, apsaugo odą nuo pleiskanojimas ir krekingo.

3. Lengva naudoti: lengva rūpintis savo kojomis, nesijaudinkite dėl sezoninių pokyčių, oro skylučių gali suteikti pakankamai oro, kvėpavimo ir drėgmės wicking jūsų kojų.

4. SPA pėdų masažas kojų, non-slip, dezodorantas, anti-trinties ir smūgių amortizacija.Išlaikyti jūsų kojų, sudrėkintas ir gražus.

5. Plaunamas ir daugkartinio naudojimo: jis gali būti naudojamas kasdien bet kuriuo metų laiku.Dėvėti 30-40 minučių, po maudymosi, 3-4 kartus per savaitę.Dėvėti pagal kojinės arba bares kojų.Daugkartinio naudojimo, rankas plauti šiltu vandeniu ir muilu.Išdžiūti natūraliai.Naudoti su kūno losjonas arba rankų kremas geresnių rezultatų.Mes taip pat rekomenduojame, naudojant jį su drėkintuvai už turtingesnių drėkinamasis poveikis.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Silikoninė Valtis Kojinės

Medžiaga: silikonas

Dydis:

S: 19X7X0.2CM

L: 21.5x9.5x0.2CM

Komplektą Sudaro:

1 pora x Silikono Valtis Kojinės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: pritemdomi led bulbe, teptuku džiovintuvas cerica, šviesos srautą galima reguliuoti šviesos 12v, black bery "porsche", skambinti muito ps5 odos, patikrinkite vožtuvo 15 psi, didelis piktžolių garintuvas, aišku, švediško stalo stovi, šviesus gręžimo suknelė.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Silikono Valtis Kojinės
Prekės Pavadinimas Breathleshades
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1 pora Anti-Dry Ir Anti-Krekingo Pėdų Kojinės Silikono Valtis Kojinės Drėkina Atjauninti Odą Apsaugoti Padai ir Kulnai NShopping

1 pora Anti-Dry Ir Anti-Krekingo Pėdų Kojinės Silikono Valtis Kojinės Drėkina Atjauninti Odą Apsaugoti Padai ir Kulnai NShopping

Panašūs produktai: