2VNT/pora Silikono Koja Hallux Valgus Galūnių Pirštai, Separatorius Didįjį Pirštą Korektorius Pėsčiomis Kasdien Raštas Reguliatorius Guard FeetCare

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.37

-29%

€3.38

Dalintis

Apie prekę

Produkto Savybės:

1. Žmogiškas dizaino paskleisti priekinių kulniukų jėga, tegul kojomis liesti žemės, buferis taškas!

2. Matmenų dizainas gali išvengti stumdomas trinkelėmis piršto vaikščioti!

3. Aukštos kokybės medicininių biologinių silicio dioksido gelis, kuris panašus į žmogaus riebalinio švelnumas!

4. Švelnus veikimas yra gera, gali sušvelninti unikalus sumažinti priekinių kulniukų skausmas.

5. Medicinos silikagelio turi gerą implantų, nr. skatinti kūno audinių, jokių alerginių reakcijų, neturi būti skaidoma, yra labai stabilus ir inertinės medžiagos, žinomas kaip "guminis aukso".

Produkto Savybės:

1. Kvėpuojantis, prakaitas sugeriančios,

2. Išspręsti problemą bunions, nykščio valgus ir kitos pėdų problemų.

3. Anti-didelis kaulų trinties, ilgalaikio dėvėti aukštos obcasie batų, smailianosiai batai, batai per dideli

4. Mokslo suvedimas, taisymas nykščio valgus, lankstus, minkštas ir kvėpuojantis,

5. Slaugos bandelė maišeliu, slaugos pėdų problemas, kurias sukelia valgus nykščio ir pereinamojo laikotarpio suspaudimo batai.

6. Priekinių pagalvėlių ir nagų priežiūrą, formavimą, rinkimą, priekinių kulniukų, taip išvengiant arbaletas

Valymo elementus:

Tu geriau naudoti šiltą vandenį, kai skalbimo, arba pradėti muilas, dušo želė, švelniai ir atgal į nuplaukite jį, nenaudokite verdančio vandens, sudegino, ir po valymo gali naudoti rankšluostį ar popieriniu rankšluosčiu sausas, bet tu negali būti įdėti į insolate žemiau saulės šviesa, jus dar kartą naudoti, kai jūs galite pabarstyti kūdikių miltelių, labai sklandžiai, taip pat yra gana lengva dėvėti, tarnavimo laiką, taip pat gali būti pratęstas.

Paketų Sąrašo:

2 * Priekinių Kulniukų Padas

Pastaba! ! ! !

Kai gaunate produktą, jums bus rasti kai kurie balti milteliai ant produkto.Tai yra iš tikrųjų kūdikių miltelių.Nes tai minkštas silikonas yra sudedamoji dalis, kuri turi būti pridėta su silikoninė alyva, paviršinio bus šiek tiek riebi, todėl mes pridėti talko milteliai, siekiant, kad produktas mažiau riebios ir sausos.

Pastaba: Dabar produkto update, kai su logotipu sainthealth, bet kai kurie ne.Tačiau produktas yra visiškai vienodi.mes spausdinti logotipas sainthealth ant prietaiso, kad ji gerai žinoma, kad mus visus.Dėkojame už supratimą.Popardaviminių paslaugą: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei esate patenkintas (- out paslaugos ir prekės.Ir mes pasiūlysime nuolaidą kitam užsakymui.Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija, pašto, telefono ...Mes stengiamės, kad esate patenkintas.Grąžinimo Politika: Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų onpon jūsų prekių gavimo jokios priežasties.Maloniai priimti prekes pradines sąlygas.Ačiū!

Žymos: Kojos, kojų įrankis, pedicur, sulaužytas pirštas, kojų lenkų, priežiūros priemonė, pėdų gelis, kojų priežiūra, kojos sunkiai, pėdų rinkinys.

Charakteristikos

Ypatybė
Spalva Balta
Tipas
Medžiaga
Slaugos metodas
Naudoti Padengti tiesiogiai ant kojų, daugiausia per daytim
Modelio Numeris
Kiekis 2* Priekinių Kulniukų Padas
Prekės Pavadinimas yinhang
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2VNT/pora Silikono Koja Hallux Valgus Galūnių Pirštai, Separatorius Didįjį Pirštą Korektorius Pėsčiomis Kasdien Raštas Reguliatorius Guard FeetCare

2VNT/pora Silikono Koja Hallux Valgus Galūnių Pirštai, Separatorius Didįjį Pirštą Korektorius Pėsčiomis Kasdien Raštas Reguliatorius Guard FeetCare

Panašūs produktai: