20pcs 6*7cm 10*12 cm pure PU plėvelė, lipnios medicinos padažu vandeniui skaidrus žaizdų priežiūros kvėpuojantis kūdikių vonia pasta

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.89

Dalintis

Apie prekę

Atsparus vandeniui pasta grynas kinas / medvilnės core

Grynas kino dydis: 6*7cm, 10*12cm

Medvilnės core dydis: 6*7 (3*4) cm, 9*10 (4*5) cm

Produkto Aprašymas: Šis produktas naudoja PU plėvelė, turi gerą vėdinimą, šviesus, anti-bakterinės, ultra-plonas ir t.t.

Taikymo sritis: Tinka visų rūšių punkcija, indwelling adata fiksavimo ir įrašo veninė kaniulė.

Skaidrus vandeniui padažu lipdukai'

1. Importuotų skaidrus vandeniui PU plėvelė + importuota-solvent klijai + aukštos absorbcijos pagrindiniai mygtukai + non-stick žaizdos omentum.

2. Ne alergija, minkštas, stebimus žaizdos, dušas.

3. Galioja iki 3 metų.

4. Didelis dujų pralaidumas, stiprus klampumo ir gerą atsparumą tempimui.

Produkto Aprašymas: Skaidrus, orui, anti-bakterinės, galite stebėti būklės žaizdų exudation; vidutinio klampumo, hipoalergicznych, gali tvirtai nustatyti visų rūšių įranga, negadina odos, kai nuplėštas, patogus ir minkštas, didelio elastingumo, gali būti naudojamas Įvairių kūno dalių; pilnas specifikacijas, unikalų rėmo dizainas, greitas, tikslus ir patogus.

Techniniai parametrai: Skaidri juosta, vienkartiniai, hipoalergicznych, orui, anti-bakterinė.

Garantijos Sąlygos: Naudokite galiojimo laikotarpiu

Skaidrus Vandeniui Žaizdos Padažu yra sterilus lipnus žaizdų padažu, kad yra konkrečiai nurodyta infuzijos nutekėjimo, intraveninės injekcijos, fiksavimo gydymo vamzdžiai, chirurginių žaizdų ir skubios pagalbos paslaugas.Padažas su mikroakytoji ir hipoalergicznych fiksacijos klijų, su visa jėga ant odos, gali likti su juo ilgą laiką be alergijas arba mechaninis dirginimas, įskaitant ir jautrią odą, ir gali būti pašalintas, be skausmo.Jo savybės yra šios: 1. Lanksčios ir orui pralaidi. 2. Tai yra labai patogus naudoti ir nebus pucker dėl PE plėvelės arba popieriaus rėmo pusėje. 3. Atsparus vandeniui, padeda išvengti infekcinių bakterijų, pacientai gali maudytis su juo dėl jo poveikio hidroizoliacija. 4. Dėl savo pagrindo neaustinės medžiagos tinklelio, tai lengva žievelės be jokio skausmo, ir ji gali prisitaikyti prie visų kūno dalių, galima bendra veikla laisvę.

【Produkto įvedimo】

Skaidrus žaizdos tvarsčių yra daugiausia pagaminti iš poliuretano plėvelė, medicinos slėgiui jautriu adhezyvu ir išleisti knygą.

【Funkcijų】

Skaidrus, orui, anti-bakterinės, galite stebėti būklės žaizdų exudation;

Šiek tiek klampus ir hipoalergicznych, jis gali tvirtai nustatyti visų priemonių rūšių, ir jis negalės oda, kai ji yra pašalinti.

Patogus, minkštas ir lankstus, jis gali būti naudojamas į visas kūno dalis;

Pilnas specifikacijas, unikalų rėmo dizainas, greitas, tikslus ir patogus.

【Naudojimo instrukcijos】

Po žaizda buvo išvalyta ir dezinfekuota, pakuotėje yra pašalintas, sterilūs skaidrus užpilas yra paimtas, nugarėlės yra pašalintas, kambariniai yra tepamas ant odos, ir periferijos yra išteptas iš artimųjų pašalinti sienų apsauga popieriaus.

【Atsargumo priemonių】

(1) Sterilūs, vienkartinio naudojimo.Žala maišelį draudžiama.

(2) Skaidrus, tvarsliava neturėtų būti naudojamas punkcija vietų ir žaizdų indwelling adatos, kad buvo užsikrėtę.

(3) Skaidrus, tvarsliava neturėtų būti naudojami tikslams, nenurodyti "Klinikinėje".

(4) Skaidrūs pleistrai yra saugus iki 5 dienų.

(5) Turi palaukti, kol odos dezinfekcijos priemonė yra visiškai išdžiūti prieš taikant skaidrią padažu

(6) renkantis skaidrią padažu, užtikrinti, kad plotas yra pakankamai didelis, kad ne mažiau kaip 2,5 cm pločio skaidri padažu taikomas punkcijos vietoje arba sausos, sveikos odos aplink žaizdą.

(7) keičiant skaidriu padažu, atsargiai turėtų būti imtasi, siekiant užtikrinti, kad kateteris ar kita įranga, po juo yra ne nuplėštas.

(8) Jeigu yra daug exudation į žaizdą pagal skaidriu padažu, tai gali įtakoti sukibimą ir padažu.Šiuo atveju, skaidrus užpilas turėtų būti pakeistas.

(9) Jei yra plovikliu arba protectant ant odos, ji gali turėti įtakos klampumo skaidri padažu.

(10) Po tempimo skaidrus padažu ir klijuoti, ji bus sukelti įtampą žalą odai.

(11) Kai simptomai, infekcijos galima rasti svetainėje naudoti, padažas turėtų būti pašalintas ir elgiamasi taip, kaip reikia.O imtis atitinkamų medicinos priemones, dažniau pakeitimo skaidrus užpildai arba nustoti naudoti skaidrūs pleistrai.

Indwelling adata lipdukas

1. Importuotų skaidrus vandeniui membrana + importuota-solvent klijai + patogu atidaryti CCK popieriaus

2. Popieriaus rėmo konstrukcija, lengva naudoti.

3. Didelis pralaidumas, atsparumas vandeniui, ne alergija.

Į veną indwelling adatos yra dažnai naudojami klinikinės slaugos darbas.Tai yra būdinga: sumažinti skausmą, kurį sukelia pakartotinis pradūrimui, veiksmingai apsaugoti kraujagysles, ir palengvinti geresni ir naujesni administracijos, kai gyvybių.Tvirtinimo skaidrios plėvelės yra labai svarbus siekiant užtikrinti, ilgis indwelling adata.Jei įrašo nėra gera, skaidrios plėvelės yra lengva curl ar net pabėgti, todėl, kad indwelling adata negali būti naudojamos dvi arba tris dienas, kuri sukelia ne tik fizinį skausmą pacientui, bet taip pat didėja ekonominė našta pacientas.Bakalauro klinikinėje praktikoje ir eksploatavimo apibendrinti naują fiksavimo technika, įtampa-nemokamai fiksavimo metodas, yra įvesta taip.

1 bakalauro kursas yra 6cm x 7cm indwelling adata skaidrios plėvelės gaminamos pagal Amerikiečių 3M Bendrovė.

2 Metodas Reguliariai veikimo indwelling adata, kai indwelling adata yra sėkmingai punkcija, ašara indwelling adata skaidrią plėvelę, paspauskite indwelling adata žarną į kairę ranką, ir priklijuoti skaidrią plėvelę centre adatos akis be įtampos dešinėje, ir žingsniu dėl filmo veidais žemyn.Švelniai paspauskite filmas su abiem rankomis, kad ji tolygiai kontakto su oda, pasiimti iš spraga, ir rub dešinėje skaidrią plėvelę kairėje pusėje, kol visi kraštai yra atšauktas, o kraštai yra visi prie odos.Tada paspauskite poilsio skaidrią plėvelę ir vėl jūsų rankose, kad ji geriau prie odos.Dėl skaidrios juostelės, nurodyti datą, indwelling laiką, naudotojo vardą, tada pašalinti infuzijos ir klijuoti jį į indwelling adata rankena ir žarnos bifurcation.

Žymos: Suknelė, filmas pleistras, suknelė pad, klijai gipso skaidrus, gipso su nuotrauka, krūtinė suknelė, tinkas atsparus vandeniui, pleistras skaidrus, tvarstį žaizda, medicinos.

Charakteristikos

Kūno priežiūros dalys kiti kūno priežiūros dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20pcs 6*7cm 10*12 cm pure PU plėvelė, lipnios medicinos padažu vandeniui skaidrus žaizdų priežiūros kvėpuojantis kūdikių vonia pasta

20pcs 6*7cm 10*12 cm pure PU plėvelė, lipnios medicinos padažu vandeniui skaidrus žaizdų priežiūros kvėpuojantis kūdikių vonia pasta

Panašūs produktai: