Mini Belaidės "Bluetooth" 5.0 TWS Ausinės, IPX7 atsparumas Vandeniui 500 mAh Sandėlyje HiFi Stereo Garsą, Ausinės, Ausinių Sporto Ausines

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.20

-36%

€27.30

Dalintis

Apie prekę

Mini Belaidės "Bluetooth" 5.0 TWS Ausinės, IPX7 atsparumas Vandeniui 500 mAh Sandėlyje HiFi Stereo Garsą, Ausinės, Ausinių Sporto Ausines

Kulka Taškų: 1、Tiesa Bluetooth 5.0 ir TWS technologija: pažangiausių Bluetooth 5.0 tiesa belaidė laisvų rankų įranga.Įmontuota aukštos kokybės garso lustas gali suteikti jums aišku, aukšti ir žemi dažniai.Du tarpusavyje susiję įrašai gaminti, puikus stereo garsas ir puikus bosas erdvinio garso.Greitas ir stabilus pavarų be painiojimąsi.

2、Greitai Įkrauti ir Akumuliatoriaus Dėžė: baterija su įkrovimo lauke ir ausų 24 valandas.Greito įkrovimo funkcija užtruks tik 15 minučių, kad suteikti jums su 3 valandų naudojimo laiką.Įkrovimo atveju su built-in 500mAh baterija galima krauti ausinių apie 8 kartus, suteikti iki 100 valandų nepertraukiamo muzikos laiko.Jums niekada nereikės nerimauti apie išsekti.

3、Greitai Porą ir greitai Setup: Šios belaidės ausinės yra sukurtos su pirmaujančiomis "Bluetooth" technologija tiksliai ir iškraipymas nemokamai jungtys, nutolusių 33ft (10m).Jie akimirksniu gali prisijungti prie savo "iphone", "ipad", "Android" išmanųjį telefoną ir planšetinį kompiuterį.Tiesiog įjunkite juos, įdėti juos prie prietaiso ir pradėti gauti prarastas, muzika.

4、IPX7 atsparus Vandeniui ir Sporto Rūpesčių: "Bluetooth" ausinės yra IPX7 atsparus vandeniui dizainas, kurios gali apsaugoti jus nuo prakaitavimo, veikia, fitnesas, joga ir pan., prakaito ir lietaus patekti į ausų.Jūs galite taip pat klausytis šios dainos ir skambinti telefonu, kai lyja.Pastaba: Po treniruotės arba naudojant lietingą dienų, prašome nuvalykite vandens paviršiuje, ausinės, siekiant išvengti vandens patekimo į akumuliatoriaus dėžę ir kenkia elektroniniams komponentams.

5、Tiesa Bevielės Ausinės: jutiklinis operacija leidžia jums lengvai valdyti muziką ir skambučius, taip pat žaisti, pauzė, praleidžiant takelius, garso reguliavimas, atsiliepimas, kabo aukštyn arba atmesti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: TWS Belaidžio "Bluetooth" Ausinės

"Bluetooth" versija: 5.0 "Bluetooth"

Ausinių baterija: 50mAh

Įkraunamos baterijos talpa: 500mah

Pranešėjas: composite kino 6mm

Darbinė įtampa: 3.7 V~4,2 V

Nuolat atkūrimo laikas: 4 val.

Bluetooth atstumas: 10~20M

"Bluetooth" pavadinimas: X-09

Protokolo palaikymas: A2DP1.3/HFP1.7/HSP1.3/AVRCP1.6/SPP1.2./PBAP1.0

Ausinių medžiaga: ABS plastikas

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Ausinių*1

Įkrovimo Kamera*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, 500mah lipo, airdot pro xiaomi, blutooth telefono, lz hifi, laisvų rankų įranga ipx7, 18650 2800mah, earphon, 600 mah baterija, sandėlyje.

Charakteristikos

"Bluetooth" Versija 5.0
Paramos PROGRAMĄ No
Stilius Ausis
Modelio Numeris X-09 Belaidės Ausinės Bluetooth5.0 Ausinės
Linijos Ilgis 1,0 m
Parama Atminties Kortelės No
Yra bevielis Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Maksimali Galia -mW
Komunikacijos Belaidžio
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Savybės Su Mikrofonu
Garso Valdymas Taip
Su Mikrofonu Taip
Vocalism Principas Elektrostatinių
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Bendras Harmoninis Iškraipymas -%
Atsparus vandeniui No
Jautrumas 75dB
Skaičius Vairuotojai -
Kištuko Tipas NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Jungtys USB
Prekės Pavadinimas Rondaful
Earcups Tipas Uždaromos
Kodekai NĖRA
Valdymo Mygtukas Taip
Magnetas Tipas Neodimio
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija HiFi Ausinės
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-2000000
Vairuotojas Skersmuo -mm
Atsparumas 16 Ω

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mini Belaidės

Mini Belaidės "Bluetooth" 5.0 TWS Ausinės, IPX7 atsparumas Vandeniui 500 mAh Sandėlyje HiFi Stereo Garsą, Ausinės, Ausinių Sporto Ausines

Panašūs produktai: