KOLEGA Enco X Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausinės aktyvios Triukšmo Mažinimo Denna Kartu Paieška europos sąjungos oficialusis originalus Sporto ausinių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€129.54

-22%

€166.08

Dalintis

Apie prekę

Bendraašis dual vienetas dizainas Skiriasi nuo tradicinių algoritminės padarinių, KOLEGA Enco X proveržio NAUDOJA bendraašis dvigubų blokų dizainas, high-end garso.Priekiniai superlaidieji magnetinių plokščių, diafragma, aukšto dažnio elementas, galinis tris sluoksnis junginys juda ritė vidutinio ir žemo dažnio vienetas, du dideli garsiakalbiai yra ant tos pačios ašies, garso išvestis peržiūrėjimų širdies tiesiogiai, tik jums išgirsti.Superlaidūs magnetinio butas diafragma vienetų, mėgstamas dainininkas atgaminti akis, KOLEGA pavyzdinė plokščių, diafragma, ausinių PM-1 laimėjo daug tarptautinių apdovanojimų, šį kartą mes naudojame savo pagrindines technologijų plėtros micro superlaidieji magnetinių plokščių diafragma.pakabos Pateikiami per vidurį dviguba lygiagrečiai magnetinių grandinių balso ritė, vibracijos diafragma yra slopinamas, ir aukšto dažnio toks ryškus, kaip deimantas rodomas akimirksniu.

Du kartus kviečių ir double core triukšmo mažinimo, pasaulio ir vieno mygtuko nutildyti naudoti didesnį signalo ir triukšmo santykis dvigubai-fed mikrofonas ir naują "dual-core" lustas, triukšmo mažinimo svyruoja nuo patalpų lauko, nuo namų iki kelionės, beveik visi gali būti taikoma.Nežinau, Ar tai ilgo skrydžio arba triukšmingoje office, KOLEGA Enco X visada galite atneš jums atgal jūsų vidinės ramybės ir, kad muzika prieglobstis nuo triukšmo iš jūsų gyvenimo.

Meistras Dannar s tuning buvo išbandytas ir patikrintas taško nėra pavargę klausytis Daniel Emonts, 30 metų profesionali garso patirtis, yra kūrėjas Pavyzdinės Dana garso serija, kartu su KOLEGA Akustika Komanda tunets ausines.Kaip Danielius sako, "Kiekviena detalė yra svarbi." KOLEGA Enco X iš priekinės ir užpakalinės ertmių, Tiuningo medžiagų, ir tada dviejų vienetas dažnis dizainas, mokslas, kaip sukurti tikrą gamtos garsu.

Skaidrus režimu, o klausytis muzikos,

kalbėdami, taip pat gamtos Norite sklandžiai persijungti tarp darbo ir muzika?Nereikia nusiimti ausinių, ilgai paspauskite, norėdami pereiti prie skaidrios režimas greitai, ir įsiklausyti į visus aplinkos garsus.Dėvėti ausines tiesiogiai

Dizainas, reunionas, kurioje 15 metų

Prieš 15 metų, KOLEGA pradėjo pirmąją MP3 X3. Klasikinis star žiedas dizainas atnešė technologijų ir estetiką, siekiant bendro supratimo.Penkiolika metų vėliau, KOLEGA Enco X yra klasikinis Dizainas suteikia naujas įkvėpimas, naujos projekto žvaigždės žiedas metalinis rėmas, daugiau tilptų ranka apskritimo lanko dizainas, pradėti glamonėti admiringly.

Lengvas, Patogus,

Suteikite savo ausis masažas Naujas ausines tinka aptikimo technologija gali veiksmingai priminti jums reguliuoti Dėvėti galėtų užtikrinti optimalų tonusą kokybės ir triukšmo mažinimo.Naujoviškas, ergonomiškas dizainas, silikagelis dvigubai kietumas ausies dangteliu, vienos ausies Ultralight, tik 4.8 gramų, šokinėja klausytis, gulėti, klausytis, pėsčiomis klausytis, Klausytis tai, ką nori išgirsti.

1. LHDC" palaiko Rasti X2, Rasti X2 Pro, Reno4 SE, A72 5G, Rasti X2, Rasti X2 Pro ColorOS 7.1 A. 17 ir aukščiau, arba ColorOS 11 ir daugiau, kiti modeliai laukia OTA update ir upgrade.Paramos KOLEGA Dolby Mobiliųjų telefonų modelius, Panoraminis garso įtraukti Rasti X2, Rasti X2 Pro, Reno4, Reno4 Pro, Reno 3, Reno 3 Pro", " Reno 3 Energingas Versija, Reno2, Reno2Z, Reno, RenoZ, Ace2, K7, K5, ir K3. 2. Triukšmo mažinimo funkcija veiksminga žemo dažnio diapazonas, pvz., lėktuvų, traukinių ir pan.;Poveikis buvo ne akivaizdu, aukštų dažnių, pvz., prie žmonių balsai. 3. Aktyvios triukšmo mažinimo technologija, ateina iš KOLEGA Laboratorija.Tikrasis poveikis priklauso nuo vartotojo ausies dydį, ear canal konstrukcijos, pasirinktu ausies dangtelis, dėvėti laikysena, mankšta ir kitų sąlygų. 4. "Bluetooth" low latency dual dėžė yra ne tik mobilusis telefonas lusto platforma. 5. Vėlavimo duomenų buvo gauta iš bandymo duomenų, kai 0PPO Enco X buvo naudojamas su 0PPO Reno 4 KOLEGA laboratorijos aplinkoje.Tarpjuos, 94ms yra laikas nuo spustelėdami mygtuką ant telefono ekrano gauti garsą į laisvų rankų įrangą, o 47ms yra uždelstą laiką tik ant rankų įranga pagal tą patį testą būklės. 6. Naudoti belaidį kroviklį suderinamas su " Qi " belaidžio įkrovimo Protokolo baterijos įkrovimo atveju.Atidarykite dangtelį. - Prijunkite telefoną per kelias sekundes 10 Atidarykite dangtelį, pop langas, ir spustelėkite jį, kad atitiktų.Naudoti ją kitą kartą Automatinis blykstės jungtis, ausinės, yra paruoštas prieš jūs įdėti juos.

Televizijos, mobilieji telefonai, laikrodžiai, Jie visi interaktyviosios Be mobiliųjų telefonų, KOLEGA Enco X, taip pat gali dirbti su laikrodžių ir televizorių.Iš Įsiklausyti į duris paleisti žingsnis, įdėti žiūrėti iš karto pradėti;Įdėti savo ausines ir žiūrėti TELEVIZORIŲ vėlai naktį.Mėgautis grožio vienatve Gerais laikais.

KOLEGA Enco X tiesa belaidžio triukšmo mažinimas

laisvų rankų įranga specifikacijos Produkto Modelis (Laisvų Rankų Įranga) ETI51 Produkto spalva Nocturne/Bai Daina/Bambuko rimuoti Produkto modelį - Įkrovimo atveju ETI52 Balso vienetas 11 mm juda ritė vieneto + 6 mm plokščių diafragma vienetas Garsiakalbio jautrumas 104dB@1kHz Dažnių diapazonas diapazonas 20Hz ~ 20 kHz Mikrofono jautrumas - 38 dBV/Pa "Bluetooth" versija BT 5.2 "Bluetooth" efektyvus diapazonas 10m Baterijos tipas Įkraunama ličio-jonų baterijų

Pastaba:

Prašome įdėti apmokestinimo atveju susidurti, kai baterija įkraunama.Tuo pačiu metu, jūs galite naudoti mobiliojo telefono, kuris palaiko bevielį atvirkštinio apmokestinimo už apmokestinimo atveju. 7. Įkrovimo ir baterijos gyvenimo bandymų duomenys buvo gauti naudojant KOLEGA standartinio įkroviklio kambario temperatūroje (25"°C), KOLEGA laboratorija.Tikrasis įkrovimo ir baterijos darbo laikas skirsis priklausomai nuo naudojimo aplinkos ir atskirų įkroviklį. 8. Kūnas yra taikomas IP54 apsauga nuo dulkių ir vandens sąlygų, nėra taikomas, dėžutė laisvų rankų įranga.Rekomenduojama vengti didelio fizinio krūvio, kad būtų išvengta žalos sukelia prakaito infiltracija. 9. KOLEGA ColorOS Vartotojo, "Bluetooth" sąsaja judriojo telefono, spauskite "KOLEGA Enco X & GT;"Ausinių funkcija", pasirinktinius Parametrus ausinės (parama ColorOS 7.0 ir daugiau).Kiti "Android" vartotojams ieškoti "Huanlv" App Store App, atsisiųskite ir įdiekite jį Po to, laisvų rankų įranga gali būti pritaikyti Programėlę (tik android 6.0 ir virš mobilieji telefonai palaikomi)."IOS" vartotojai neturi remti jis šiuo metu. 10. Greitai rungtynės parama ColorOS 7.0 arba virš telefonai, tokie kaip Rasti X2, Rasti X2 Pro, Reno4, Reno4 Pro ir kt.Kiti modeliai laukia OTA update paramos (išskyrus Serija). 11. Minėtų produktų, medžiagų ir gaminių duomenys yra nuoroda tik.Kai kurie specifikacijas ir aprašymus apie produktus gali keistis, pasikeitus tiekėjų ir kitų priežasčių.

Žymos: kolega x, 15 lite meizu, enco nemokamai, ausinių kolega, KOLEGA, "bluetooth" auksas, byla kolega, kolega atveju menininkas, korėjos telefono, smartphon.

Charakteristikos

Garso Valdymas Taip
Valdymo Mygtukas No
"Bluetooth" Versija Kita
Stilius Ausis
Prekės Pavadinimas KOLEGA
Atsparus vandeniui Taip
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Paketų Sąrašas Įkrovimo atveju
Jautrumas 104dB
Modelio Numeris ET151
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Atsparumas 32Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Funkcija Sportas
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Kilmės KN(Kilmės)
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Su Mikrofonu Taip
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Vocalism Principas Dinamiškas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

KOLEGA Enco X Tiesa, Belaidžiu

KOLEGA Enco X Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausinės aktyvios Triukšmo Mažinimo Denna Kartu Paieška europos sąjungos oficialusis originalus Sporto ausinių

Panašūs produktai: