Xt11 Magnetinio Belaidės Ausinės Built-In Magnetai Ergonomiškas 0 Belaidžio 4.2 Technologijos " In-Ear Ausinės, Dizainas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.90

-24%

€1.20

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1.Built-in magnetai leidžia jums pridėti dviejų ausines kartu, kai nenaudojate, ir nešioti kaip karoliai aplink jūsų kaklo, patogus būdas nešiotis, kai jums jų nereikia.

2.Ergonomiškas in-ear ausines dizainas specialiai tinka kontūrus savo ausis, ir 10 metrų darbinį atstumą, mūsų sporto ausinės leis jums mėgautis muzikos, kai veikia, sporto salė, sporto ir pratimų ir kitos veiklos.

3."Bluetooth" 4.2 technologijos, lengvas ir greitas sujungimas su išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais ir kitomis "Bluetooth" įjungta muzikos prietaisai ir teikti aukštos kokybės stereo garsas suderinamus prietaisus.

4.Suderinama su 99% judriojo telefono, planšetinio kompiuterio, "Bluetooth" įjungta nešiojamojo kompiuterio ir kitų skaitmeninių įrenginių rinkoje.

Aprašymas:

Elektros energijos kiekis, ausinių, gali būti rodomas " iOS "įrenginiai, ir "Android" telefonus.Paramos automatinė vėl iš naujo.

Ten yra protingas anglų balso pranešimą, kai galios on / išjungimo, poruodami prietaisus, atjungti Bluetooth, mažai elektros energijos.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda,raudona,aukso, juoda mėlyna,juoda, sidabro

Perdavimo diapazonas: 10 metrų

Pareigos: baterija, ekranas, valdymas balsu, skambučių funkcijos, paramos muzika, multi-point ryšys

Bluetooth protokolas: 4.1

Kanalas: Stereo

Naudojimas: Ausinių

Ar vienas binaural: dvišalių stereo

Pakuotė:

1 * poros ausinės

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, magnetas usb bluetooth, sr2ez, ath, vaškas automobilių, silikono magnetinės ausinės, asimetrinė mtb ratų, magnetize bevielės ausinės, šifono viršų, belaidės ausinės, "bluetooth" ausinės x11.

Charakteristikos

Komunikacijos Laidiniu
Varžos Diapazonas nuo 33 iki 100 Ω
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Garso Valdymas Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Vocalism Principas Dinamiškas
Stilius Ausis
Prekės Pavadinimas ONLENY
"Bluetooth" Versija 5.0
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Magnetas Tipas Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Xt11 Magnetinio Belaidės Ausinės Built-In Magnetai Ergonomiškas 0 Belaidžio 4.2 Technologijos

Xt11 Magnetinio Belaidės Ausinės Built-In Magnetai Ergonomiškas 0 Belaidžio 4.2 Technologijos " In-Ear Ausinės, Dizainas

Panašūs produktai: