Žolė Auga, Mat Vis Tirpalo Veja Erozijos Kontrolės Auga Sprendimas Veja Biologiškai Augti Kilimėlis Didinimo Sodinukai Kietas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.86

-51%

€3.80

Dalintis

Apie prekę

Biologiškai Žolių Sėklų Kilimėlis Trąšų Sodo Iškylą

Instrukcijos:

1 būdas: 1 purškimo žemę su švariu vandeniu, ir tada pabarstykite sėklų; 2) reguliariai padengti žemės, trąšų popieriaus ir vandens. (Rekomenduojama su vandeniu kas 1-2 dienas)

2 būdas: 1 purškimo žemę su švariu vandeniu, ir tada pabarstykite sėklų; 2) reguliariai padengti žemės, trąšų popieriaus ir vandens.Kai spalva trąšų popierius tampa lengvesni, pakeiskite ją nauja knyga, kol sėklos sudygsta.

Metodas 3: 1 Pabarstyti gabalas trąšų knyga ant žemės, vandens, pabarstykite sėklų; 2 Po sėjos, uždenkite kitą sluoksnį trąšų popieriaus, vandens, ir vandens, kas vieną ar dvi dienas, kol daigumas.

Savybės:

Tipas: Žolė Auga Kilimėlis

Žolė Auga Motina: 3.0 Matuoklis x 0.2 matuoklis

Pakavimo Sąrašas:

1 X Žolė Auga Kilimėlis (3x0.2Meters)

Pastaba:

Šis produktas yra siunčiami be sėklų!Prašome informuoti!

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

【Pastaba】: Ką jūs gausite, yra tik žolė auga kilimėlis(3x0.2Meters).Nėra jokių papildomų sėklos, sėklos yra padengtos manė, kiekviena sėkla yra apsuptas trąšų ir stacionarių tarp dviejų sluoksnių biologinio audinio, t. y. mūsų granulių trąšos ir biologiškai suyranti medžiaga.Prašome naudoti pagal tinkamą metodą, tai užtrunka tam tikrą laiko sėkloms sudygti, prašome būti kantriems.

【Tiesiog Pažymėkite, Supilkite Vandenį ir Stebėti, kaip jis auga】: Kiekvienas roll yra trąšų ir yra taikoma, siekiant sukurti all-in-one žolės augimą sprendimas.Net pagal tankus šešėliai arba karštas saulė, kraštutiniais atvejais, mūsų remonto roll augimo sistema gali išlikti žalia.

【Žolių sėklų trinkelėmis】Po paleidimo ir laistyti, mūsų speciali žolės roll prilips prie pagrindo.Tada kiekviena sėkla yra apsuptas trąšų ir stacionarių tarp dviejų sluoksnių biofabric, t. y. mūsų granulių trąšos ir biologiškai suyranti medžiaga.

【Biologiškai】Granulių trąšos gali greitai sudygti ir augti tolygiai.Biologiškai audinys apsaugo nuo sėklos plaunamos, todėl pigiau, lengviau ir lengvesni nei tradicinių velėna.

【Taikymo】Ši žolė auga kilimėlis yra itin lengvos ir lengvai plisti, atjauninti silpnas vejos srityse.Mūsų sėklos rolls plinta ir sutirštės, kiek įmanoma, siekiant suformuoti ilgalaikę vejos.Puiki apsauga nuo saulės šviesa, šešėliai ir šlaitų: Sukurta visa dienos ir tankus šešėliai, jos yra subtilaus lapų tekstūra ir yra vidutinės arba didelės sausros pasipriešinimo.

Pakavimo Sąrašas:

1 X Žolė Auga Kilimėlis (3x0.2Meters)

Žymos: pakelta lova augalai, val, sodo starteris, šilumos padas atsparus vandeniui, audinio pakelta lova, dvigubų grindų-lova, augti šilumos kilimėlis, kurti iškėlė sodo lova, mediniai pakelta lova, sodo kilimas.

Charakteristikos

Modelio Numeris Žolė Auga Kilimėlis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žolė Auga, Mat Vis Tirpalo Veja Erozijos Kontrolės Auga Sprendimas Veja Biologiškai Augti Kilimėlis Didinimo Sodinukai Kietas

Žolė Auga, Mat Vis Tirpalo Veja Erozijos Kontrolės Auga Sprendimas Veja Biologiškai Augti Kilimėlis Didinimo Sodinukai Kietas

Panašūs produktai: