PE Bulvių Sodinimo Bako Krepšys Daržovių Augalų Auga Krepšys "PASIDARYK pats" Bulvių Augti Sodinamoji Tirštėti Sodo Vazonas, Namų, Sodo Įrankių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.92

-24%

€3.89

Dalintis

Apie prekę

Funkcijos: 1. Priimti kryžių-line, išvaizda yra tvirtesnis 2. Aiškiai ir sklandžiai drenažo skyles, stipri vandens kontrolės ir vėdinimo effect 3. Kruopščiai atrinktų aukštos kokybės storos medžiagos, geras tempimo jėga, anti-aging, yra tvirti ir ilgaamžiai 4. Mūsų įmonė maišeliai yra pagaminti iš PE medžiagos, draugiškas aplinkai, atsparus vandeniui, antikorozinė, atsparūs karščiui, šalčiui atsparios ir tvirtos. 5. Su šoniniais langais lengvai derliaus bulvės, mūsų sodinimo maišeliai turi dvigubą rankenos, kuri gali atnešti jums daug patogiau, kai juda. 6. Yra daug mažų skylučių apačioje sodinimo maišą, kuris yra drenažo skyles, kurios gali padėti jūsų augalai auga geriau. 7. Daugkartinio naudojimo, lengvas, ekonomiškas ir praktiškas, ir gali būti sulankstyti, saugojimo, kai jo nenaudojate. 8. Labai tinka naudoti, šeimos balkone, sode ar kitų lauko vietų.

Kaip naudoti: 1: Užpildyti augalų gumbai su dirvožemio arba komposto 2: Kaip augalai auga, pridėti daugiau dirvožemio arba komposto užpildyti 3: Vandens reguliariai ir derliaus per tam tikrą laikotarpį.

Techniniai duomenys:

1. Spalva: Žalia

2. Medžiaga: PE

3. Dydis / svoris:

25 * 22cm:0.045 kg

23 * 28cm:0.05 kg

30 * 35cm:0.06 kg

35 * 45cm:0.09 kg

Žymos: įstiklintas lauko sodinamoji, dėl daigų puodą, maišą bulvių, augalų puodą, puodą, balkonas sodo įrankių, pirkti sodo puodą, patalpų augalų lentynos, augalų puodą, krepšys augti.

Charakteristikos

Medžiaga plastikiniai
2 funkcija sodo jardinage kieme
Kilmės KN(Kilmės)
vertikalus sodinamoji medis auga krepšiai
Tipas Augti Krepšiai
Spalva žalia
GardenPotsPlanters Augti Krepšiai jardin
Rinkinys Tipas No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

PE Bulvių Sodinimo Bako Krepšys Daržovių Augalų Auga Krepšys

PE Bulvių Sodinimo Bako Krepšys Daržovių Augalų Auga Krepšys "PASIDARYK pats" Bulvių Augti Sodinamoji Tirštėti Sodo Vazonas, Namų, Sodo Įrankių

Panašūs produktai: