Nauja Išpardavimas
Ferito Mažų Magnetinių Rutuliukų Anti-trukdžių Aukšto Dažnio Filtravimas Power Magnetinių Rutuliukų RH3.5 * 3 * 2.2 Vidinės Skylės 2.2 MM Padidinti

Ferito Mažų Magnetinių Rutuliukų Anti-trukdžių Aukšto Dažnio Filtravimas Power Magnetinių Rutuliukų RH3.5 * 3 * 2.2 Vidinės Skylės 2.2 MM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.71

-6%

€12.46

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Pavadinimas: Ferito Tuščiaviduriai Magnetinių Rutuliukų

Medžiaga: Nikelio-Cinko Ferito

Išorinis skersmuo: 3,5 mm Vidinis skersmuo: 2.2 mm, Aukštis: 3mm

Produkto tipas: Non-magnetas, ne stiprus magnetinis

Jis yra plačiai naudojamas anti-trukdžių kaiščiai diodų, triodes ir kitus komponentus, ir anti-trukdžių labai mažas laidų.Spalva Televizorių, mobiliųjų telefonų, monitorių, automobilių elektros krovikliai, signalizacija, Dvd, energijos tiekimo perjungiklius, elektros energijos tiekimas, DC-DC konverteriai, filtrai, induktyvumo ričių, buitinių prietaisų, priemonių, ryšių, medicinos priemonės ir kt.

Magnetinis žiedas, taip pat žinomas kaip sugeria magnetinis žiedas arba ferito magnetinis žiedas.Tai yra dažniausiai naudojamas anti-trukdžių komponentas elektroninių grandinių ir turi gerą slopinimo poveikį aukšto dažnio triukšmo.Jis paprastai yra pagaminti iš feritinės medžiagos (Mn-Zn).Magnetinis žiedas turi skirtingos varžos charakteristikas įvairiais dažniais.Apskritai, varža yra labai maža žemo dažnio.Kai signalo dažnis didėja, varža magnetinis žiedas padidėja smarkiai.

Kuo didesnis signalo dažnio, tuo lengviau jį spinduliuoja, ir bendrojo signalo linijos yra ne ekranuoti, todėl šių signalinių linijų tapti gera antena, gauti įvairių aukšto dažnio signalus į supančią aplinką, ir šie signalai yra iškaltas Ant iš pradžių perduodamas signalas, ji gali net pakeisti naudingas signalas, kad iš pradžių buvo perduota.Tada, pagal veiksmų magnetinio žiedo, normalus naudinga signalai gali praeiti gerai, ir aukšto dažnio trukdžių signalai gali būti ir nutylėtų.

Patarimai

Pirma, magnetinis žiedas yra parduodamas pagal dydį, vieneto mm (mm), tolerancija +, -0.1 mm

Antra pagal dydį produkto aprašymas puslapyje, prašome ne tik įsigyti iš vaizduotę.Jei jūs nesuprantate, jūs galite pasikonsultuoti su klientų aptarnavimo.

3. Magnetinis žiedas yra trapi.Būkite atsargūs, naudojant jį.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Žymos: smd magnetinių rutuliukų, karoliukai magnetinių rutuliukų, toroid, aukšto dažnio elektros energijos tiekimo, pagrindinė ferito toroid, daikin filtras, emi filtras maitinimo šaltinis, bass filtras, metalo magnetinių rutuliukų, ferrit filtras.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ferito Mažų Magnetinių Rutuliukų Anti-trukdžių Aukšto Dažnio Filtravimas Power Magnetinių Rutuliukų RH3.5 * 3 * 2.2 Vidinės Skylės 2.2 MM

Ferito Mažų Magnetinių Rutuliukų Anti-trukdžių Aukšto Dažnio Filtravimas Power Magnetinių Rutuliukų RH3.5 * 3 * 2.2 Vidinės Skylės 2.2 MM

Panašūs produktai: