Didelio Jautrumo Vandeniui Dial Detektoriaus Požeminė Metalo Detektoriai Elektromagnetinių Laukų Dovanų Jaunimo Jaunimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€71.50

-29%

€102.14

Dalintis

Apie prekę

Į MD3030 detektorius yra labai jautri ir galingas funkcijas.Požeminis metalo detektoriai naudoti elektromagnetinių laukų rasti metalo detektoriai, paslėpti objektai arba į žemę.Idealiai tinka rasti aukso monetos ir papuošalai.Tai geras detektorius, skirtas rasti aukso.Poilsio detektorius nėra atsparus vandeniui.Prašome laikytis atokiau nuo vandens.

Reguliuojamas metalo veleno ir spręsti: Kiekviena dalis metalo detektorius yra sukurta komfortui ir patogumui.Reguliuojamo metalo veleno ir patogiai, rankos paramos rankena užtikrinti, kad detektorius tinka įvairių dydžių.

Yra trijų skirtingų tipų audio skirtingų tipų metalo, todėl jūs galite lengvai nustatyti, kurios metalo tipo, jūs turite nustatyti, nuo garso. 3.5 mm audio jungtis leidžia prisijungti prie ausines (neveikia), todėl galite būti garsiai gatvės arba ieškokite ramiai paieškų paplūdimyje.

Mūsų paieškos ritės yra 9.8 cm; su didelis, ryškus ekranas, galimas metalo rūšis, tikslą gylio, DISKO & ŽINGSNIU asortimentas, SENS lygiu, skaitmeninis tikslo ekrano ir baterijos būseną, yra aišku iš pirmo žvilgsnio.Ji yra tiksli ir patogi jūsų metalas.

Paprasta, push button valdymas su paprasta touch ir darbui.Atsparus VANDENIUI SURINKTI: galite naudoti metalo detektorius sekliame ate

Produkto aprašymas

Priežiūra ir aptarnavimas.

Jūsų TX-3030 metalo detektoriaus pavyzdys labai kokybiškos konstrukcijos gaminys.Toliau pateikti patarimai padės jums išlaikyti jūsų metalo detektorių, todėl, kad jūs galite mėgautis ilgus metus.

Gydyti detektoriaus kruopščiai ir atidžiai.Lašas gali sugadinti grandinių plokštes ir korpusų ir sukelti detektoriaus neveikti tinkamai.

Naudoti detektoriaus tik normaliai aplinkos temperatūrai.Extreme temperatūra gali sutrumpinti elektroninių prietaisų ir sugadinti detektorius būsto.

Laikyti detektorius toli nuo dulkių ir purvo, kuris gali sukelti priešlaikinį dėvėti dalių.

Nuvalykite detektorius kartais su drėgnu skudurėliu jį sustabdyti, ieško naujų.Negalima valyti stipriomis cheminėmis medžiagomis, ploviklių ar stipriais valikliais detektorių.

Garantija

Gamintojas garantuoja, kad gaminys yra reikšmingų trūkumų.

Produkto Specifikacijos:

Spalva: juoda

Ruožas ilgis: 40-60 cm.

Baterijos: 2 x 9 V AA (neįtraukta).

Darbinė įtampa: 18 V

Jautrumas: JAV 25/50 šimtai: 20 mm.

Aptikimo gylis: 0.2-1.5 m (priklausomai nuo tikslinės srities atpažinsite)

Paieškos ritė: atsparus vandeniui, keičiamieji

Dažnis: 6.0 KHz.

Paieškos režimai: LCD ir garso režimas

Pakuotės svoris: 1.8 kg.

Srovė: laukimo režimas; 10 mA max; 70 mA.

Neto Svoris: 1.4 kg

Komplektą Sudaro:

1 x vandeniui nelaidi paieškos ritė.

1 x LCD ekranas.

1 x anglų vadovas

2 x skalbimo mašina.

1 x daugiafunkcinis sulankstomas kastuvas

Žymos: dovanų metų, detektorius, metalo vielos siena, laisvalaikio dovanos, vamzdis detektorius, metalo sienos, tėtis dovana, meterk sienos detektorius, detektorius kabelis metalinės sienos, mielas dovana, atgal į mokyklą dovana, dovanų trečiadienis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didelio Jautrumo Vandeniui Dial Detektoriaus Požeminė Metalo Detektoriai Elektromagnetinių Laukų Dovanų Jaunimo Jaunimo

Didelio Jautrumo Vandeniui Dial Detektoriaus Požeminė Metalo Detektoriai Elektromagnetinių Laukų Dovanų Jaunimo Jaunimo

Panašūs produktai: