Už " Chevrolet Camaro 2016 M. -2020 Anglies Pluošto Automobilio prietaisų Skydelyje Oro Kondicionierius Išleidimo Angos Dangtelio Apdaila Rėmo Lipdukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.07

-45%

€11.24

Dalintis

Apie prekę

1. Neardomieji įrengimas: dekoratyvinis dalis nereikalauja jokių pakeitimų automobilis, yra lengva įdiegti, turi savarankiškai adhesiveness, ir neturi jokių pėdsakų per išardymas

2. Forma automobilis: dydis dekoratyvinis lipdukas yra labai tikslūs ir atitinka duomenis.už " Chevrolet Camaro. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m. 2020 m.

3. Aukštos kokybės medžiagos: dekoratyvinis lipdukas pagamintas iš anglies pluošto medžiagą, kuri turi puikų atsparumą korozijai ir nėra lengva išnyks

4. Pareigos: Pakeisti bendro dizaino automobilio vidaus apdaila, atskirti jį nuo kitų automobilių, todėl jūsų automobilio patrauklumą ir prabangus.

Montavimo instrukcija:

1. Prašome naudoti valymo rankšluosčiu, kad būtų pašalinti visi nešvarumai, dulkės ir įsitikinkite, kad paviršius yra visiškai švarus ir visiškai sausas.

2. Nuplėškite dangtelį ir juostos elementą ant transporto priemonės paviršiaus.

3. Paspauskite elementą, apie vieną minutę taip, kad elementas gali būti geriau užklijuoti ant paviršiaus.

4. Taip pat galite naudoti plaukų džiovintuvą ar šilumos gun pakankamai šilumos juosta, tai leis klijais geriau įjungti ir obligacijų kampe.

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Spalva:Anglies pluoštas+raudona

Medžiaga:Real anglies pluošto + Epoksidinės

Dydis:10x8cm

Pakuotės Turinys:

2* Prietaisų Skydelio Oro Kondicionierius Angos Įklija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vyras camaro, automobilių camaro, camaro nuotrauką, kabeliai camaro, moterų camaro, camaro nuotrauką, sėdynės camaro, x camaro, oro camaro, counter-camaro.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Lipdukas Rodymas lizdo
Medžiaga Anglies Pluošto

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Chevrolet Camaro 2016 M. -2020 Anglies Pluošto Automobilio prietaisų Skydelyje Oro Kondicionierius Išleidimo Angos Dangtelio Apdaila Rėmo Lipdukas

Panašūs produktai: