Krištolas Kalnų Krištolas, Automobilių Apdailos Žiedas Ženklelis Lipdukas Automobilio Variklis, Start Stop " Mygtuką Lipdukas Mygtuką Apdailos Žiedas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.42

-30%

€4.89

Dalintis

Apie prekę

Atrakcija - kristalų blizga žiedas ženklelio lipdukai yra kaip papuošalai už jūsų automobilį!Pagal patvirtinantis išvaizda senojo start mygtukas ir rankenėlė, tai veikia nuostabiai.

Ilgaamžiai-Dėl chromuotas žiedas nėra lengva rustrust.Super klijų pagrindo galima klijuoti ant automobilio nėra lengva nukristi

Standartinis fit-tai blizga lipduko dizainas tinka visi mygtukai, įjungimo/išjungimo mygtukai, A/C rankenėlės, radijo jungikliai, automobilių rankenėlių, mygtukų uždegimo, vairai, svirtys, pavaros persijungia ir kt.!

Aukštos kokybės - Blizgantys Lipdukai yra pagaminti iš tvirtos rūdžių chromuotas lydinio žiedas, kuris yra patvarus.Šis žiedas sudaro 35 prabangus ir putojantis kristalai.

Lengva įdiegti - Tai blizga lipdukas yra lengva įdiegti, ir jūs galite pradėti jį naudoti.Tiesiog nuimkite plėvelę ir klijuoti jį ant mygtukų ir rankenėlių.

spalva: sidabrinė

Medžiaga: chromuotas lydinio

dydis: 3.8 cm

Pakuotės Turinys:

6 * mygtuką apdailos ratą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: gambas anglų, vikšriniai žibintai, žaidimas apima berniukas, uždegimo lf250, plaukų įrašą 30cm, uždegimo rv150, danbo drabužiai, h03 turėtojas riešutų, kaip cmc milteliai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai
Lipdukas Rodymas Durys, Interjeras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Krištolas Kalnų Krištolas, Automobilių Apdailos Žiedas Ženklelis Lipdukas Automobilio Variklis, Start Stop

Krištolas Kalnų Krištolas, Automobilių Apdailos Žiedas Ženklelis Lipdukas Automobilio Variklis, Start Stop " Mygtuką Lipdukas Mygtuką Apdailos Žiedas

Panašūs produktai: