Nauja Išpardavimas
Žaidimas Dragon Quest XI S: Aidai silpnas amžiaus-Galutinis Leidimas (PS4) (Eng) Padidinti

Žaidimas Dragon Quest XI S: Aidai silpnas amžiaus-Galutinis Leidimas (PS4) (Eng)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.11

Dalintis

Apie prekę

Eikite į magijos nuotykių bendrosios fantazijų pasaulį labiausiai pilną versija žaidimas Dragon Quest XI S: Aidai silpnas amžiaus-Galutinis Leidimas .Žaidimas yra klasikinis JRPG: keturių nuotykius eiti į didžiąją kelionę meistras, legendinės jėgos.Grafinis stilius buvo atsakyta mangaka Akira Torijama autorius anime Dragon Ball.

Labiausiai pilnas leidimas Dragon Quest XI

Rinkti komanda, nuotykių ir eiti į nuotykius naujas serijos žaidimas Dragon Quest.Jūsų laukia įdomi ir subalansuotas žingsnis po žingsnio mūšių, daug užduočių žemėlapyje Karalystės erdrey, taip pat epas įrangos ir ginklų.

Naujos funkcijos ir žaidimo režimai buvo įtraukti į galutinį leidimą.Taip, tai tapo įmanoma balno monstras ir monstras pasaulio žemėlapyje, ir grafinio stiliaus pereiti prie klasikinis 16-bitų (real kelionė į praeitį!).Pavarą, eksperimentuoti su įgūdžius ir įgyja neįtikėtinų galių naujas dalis Dragon Quest!

Savybės:

Epas nuotykius.Žaidimų serijos yra žinomas dėl savo milžiniško ir Labai Pasaulio Nuotykius.Vienuolikta dalis buvo ne išimtis.Šio numerio žaidimą, jūs galite naršyti pasaulyje įprasta trijų matmenų nustatymas ir dvimatis, retro-ekranas.

Istorija bendražygiai.Kiekvieną kompanionas žaidimas bus pasakyti jums unikalią istoriją apie savo kilmę.Kalbėti su jais, jūs išmoksite geriau, ir galbūt jums padės išspręsti asmeninės problemos.

Žiedas geležtės.Kovos monstras ir priešų karių jaudinantis žingsnis po žingsnio kovas, kurios yra taip garsėja serijos Dragon Quest.Naudoti kompanionas įgūdžius protingai ir derinti įgūdžius į specialias atakas tiesiog kritimo monstras.

Istorija karalystė.Herdrey yra didžiulis karalystę, kur šimtai įdomių svečių, laukia jūsų.Kalbėti su Nepažįstamais žmonėmis, padėti žmonėms bėdoje ir tyrinėti šį pasaulį labai bazę.

Žymos: dragon amžiaus video žaidimas, dragon amžiaus forume, pro ps4, ps4, baterija mp4 grotuvas, žaidimas ps4, disko ps4, dragon quest gleives, meral, 4 play station.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žaidimas Dragon Quest XI S: Aidai silpnas amžiaus-Galutinis Leidimas (PS4) (Eng)

Žaidimas Dragon Quest XI S: Aidai silpnas amžiaus-Galutinis Leidimas (PS4) (Eng)

Panašūs produktai: