Nauja Išpardavimas
Žaidimas lūpų (Xbox 360), naudojami Padidinti

Žaidimas lūpų (Xbox 360), naudojami

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.12

Dalintis

Apie prekę

Lūpos -Šokių žaidimas dvasia serijos žaidimus iš "Sony" Singstar.Tokia tradicija populiarus Žanras karaoke, žaidėjai turės dainuoti žodžiai Dainos, įtrauktos į TV ekraną.Žaisti vienas arba su draugais, Mėgaukitės skirtingi žaidimo režimai Ir dainuoti įvairias dainas iš žinomų žvaigždžių.Senas Ir naujas dainas

Tapti Madingas Atlikėjas, populiarių dainų Žaidimas lūpų.Jei jūs jau seniai norėjau patikrinti Savo įgūdžius, kaip muzikantas, tada tai Žaidimas yra sukurtas specialiai jums.Dainuoti dainas mikrofonas, išbandyti save Skirtingų žaidimo režimų ir perkelti Turtingas dainų Sąrašą.

Savybės: Žaidimas :

Dainuoti Dvi.Žaidimas Pereiti vienas, "draugas režimas Prieš, draugas ", arba bendras režimas Ištrauka.Prisijungti Žaidimas, tiesiog purtyti jį Mikrofonas.Į "vienas prieš kitą" Žaidėjai kovoti už didžiausią skaičių Taškus, kadangi kooperatyvo žaidėjai Bendradarbiauti surinkti juos kartu.

Unikalūs Žaidimo režimų.Jei jūs Norite išbandyti kitų rūšių žaidimas, Tada jūsų paslaugoms bus tokie režimai Kaip Bučinys (pora ekrane, sklindanti Vieni kitiems bučinys), Laiko Bomba (pradžioje Dainos bus įsižiebti bomba Wick, ir jūs Užpildykite stiklinę su vandeniu gesinti Jo pačiame gale) ir kt.

Prisijungti Kaip žiūrovas.Jei jūs Jūs nenorite dalyvauti pasisakymai Kaip dainininkas, galite naudoti Mikrofonas sukurti papildomus Skamba.Spustelėkite pirštais, žaisti Skamba Varpas, tamburinas ir net Minios Garsų, kurie praturtina garso Dainos.

Turtingas Repertuaras.Sąrašas Dainų žaidimas apima hitai, tokie kaip Avril Lavigne - Sudėtinga, Depeche Mode - Personal Jesus, Johnny Pinigų Ring of Fire, Maroon 5-leidžia man įdomu, Nirvana-in bloom, "Radiohead" - Netikrų Plastikinių Medžių, Karalienė - Dar Vienas Įkandimų Dulkių.Jei nesate patenkintas su komplekte Dainų sąrašą, jūs visada galite atsisiųsti Daugiau lankytojų iš Xbox Live.

Žymos: pro ps4, xbox360, mygtukas kreiptuką ps4, Xbox 360, žaidimas xbox, grupinio xbox 360, xbox, 4 play station, vienas s xbox, duomenų varlė y2 hd.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žaidimas lūpų (Xbox 360), naudojami

Žaidimas lūpų (Xbox 360), naudojami

Panašūs produktai: