9M (30feet) Sodo Purkštuvais Sistemos 1/4" Drėkinantis Automatinis Augalų Laistymo Sistemos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.78

Dalintis

Apie prekę

Darbinis Slėgis: 30 BAR (450 PSI)padidinti siurblys; Įskaitant Standarto vandens čiaupo adapteris;Sriegio Dydis yra UNC10-24; maisto klasės medžiaga;Lengvas montavimas, per kelias minutes, gali būti "PASIDARYK pats"; Pritvirtintas su balno gnybtus arba kabelinių ryšių; Ne galios reikia, dirbti su slėgis facuet; Visi greitai stumti jungtys, lengva į "PASIDARYK pats"; Smulkūs rūko migloje, kietas jūsų vasaros šilumos iš karto; Su aukšto slėgio rūko technologijos, mūsų kiemo drėkinantis sistemas, plėsti savo tinkami naudoti erdvę ir suteikia nuostabų palengvėjimą nuo šilumos lauke; Instrukcija: 1. Prijunkite Facuet adapterį prie vandens čiaupo. 2. Įjunkite vandens bakstelėkite plauti sistema už 1 minutę prapūtimo sistemą ir pašalinti bet kokius nešvarumus. 3. Užsukite ir drėkinantis antgalių Tee detalės, išskyrus paskutinius vienas gale kištukas. 4. Įjunkite vandens bakstelėkite plauti sistema, 2 minutės apsidrausti, kad sistema yra visiškai išvalytas. 5. Pasukite watet off ir įdiegti paskutinį antgalį į montavimo pabaigos plug. 6. Nustatyti drėkinantis linijos balno gnybtus sąlyga. 7. Įjungtibakstelėkite šiek tiek, kol purkštukai dirba, mėgautis aušinimo drėkinantis sistema. 8. Periodiškai pašalinti drėkinantis antgaliai ir atlikite 2-5 išvalyti ir drėkinantis sistema.9M (30feet) Sodo Purkštuvais Sistemos 1/4" Drėkinantis Automatinis Augalų Laistymo Sistema, 3M vandens tiekimo žarną su Standarto vandens čiaupo adapteris; 6M surinkti ir drėkinantis liniją su 11 antgalis sėdynės; 11 drėkinantis antgaliai; 30 Balno gnybtus; 30 kabelinių ryšių; Spalva dėžutė + Instrukcija.Techniniai duomenys:

Standarto vandens čiaupo adapteris:Sriegio Dydis:3/4";

Rūkas antgalis sriegio Dydis yra UNC10-24; maisto klasės medžiaga;Rūko žarna:1/4"

Gali dirbti normaliomis spaudimas(2-3kg) Privalumai ir drėkinantis rinkinys: Gali dirbti normaliomis spaudimas(2-3kg);iš Viso drėkinantis line: 6M(20feet);Max.Daugiau Produktų: Naudojimas: Sertifikavimo Bendradarbiavimas Mūsų Įmonės Daugiau mūsų parduotuvėje: Kaip susisiekti su pardavėju Rasti paslaugų centro ir spustelėkite Dvid Qiu arba Kreipkitės dabar,mes padarysime viską, kad tarnauti jums.Po to, Spustelėkite " Pirkti dabar,jūs galite palikti pranešimą pardavėjas informuoti mus savo specialų prašymą ar pastabas čia.Daugiau pagalbos reikia, prašome spauskite čia apie tai, Kaip pateikti užsakymą .Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Taiji.lt, kaip nurodyta žemiau.Jūs galite pasirinkti labiausiai jums patogiu.Daugiau mokėjimo metodų.Siuntos Mes Laivas visame Pasaulyje .Visi daiktai bus išsiųstas EMS,FEDEX,kinija paštu.Mes laivas jūsų užsakymų per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Birių kad mes LAIVAS JŪRA.Mes turime daug patirties sudėtinio kad eksporto EMS: Prekės vežamos iš EMS, pasiekti dauguma šalių per 6-8 dienas."FEDEX": Prekės vežamos iš FEDEX, pasiekti daugelio šalių, per 2 iki 5 dienų.Kinija paštu: reach dauguma šalių per 20 iki 60 dienų.Atsiliepimai Visi produktai yra 100% originalus naujas ir išbandyti dar kartą iki išsiuntimo.Klientų patenkinamas ir yra mūsų tikslas.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite klausimų ar problemų, dėl mūsų operaciją, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį atsiliepimų, Visi el. laiškai bus atsakyti per 2 darbo dienas, jei jūs ne gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo elektroninio pašto adresą arba skundą jav.Apie produktą nepavyko atvykti ar su defektais, prieš skundų,prašome susisiekti su mumis, ir pridėti nuotrauką produkto defektas, mes jums priimtiną atsakymą per 48 valandas

Žymos: sodo įrankių rinkinys, 5000w variklis, augalų vandens, 150 modelis, lašelinė drėkinimo pardavimas, augalų įrankis, 12v 80w ventiliatorius, 6x13x5, lašėti vanduo, 381.

Charakteristikos

Antgalis orifce 0,4 mm
Darbo Slėgis žemo slėgio(1.5-30bar)
Prašymas Laistymo Ir Drėkinimo Purkštuvai
Medžiaga plastikiniai
Jungtis punktas Visi greitai stumti jungtys
Modelio Numeris Laistymo Rinkiniai-01
Dydis 9M (30feet)
Plastiko Tipas PE
Tipas Laistymo Rinkiniai
Antgalio Medžiaga žalvario, nerūdijančio plieno
Srautas 0.3-2LPM per antgalį
Vamzdžio skersmuo 1/4 colių (6.35 mm)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

9M (30feet) Sodo Purkštuvais Sistemos 1/4

9M (30feet) Sodo Purkštuvais Sistemos 1/4" Drėkinantis Automatinis Augalų Laistymo Sistemos

Panašūs produktai: