Namų Automatinės Laistymo Įrenginys Protingas Lašelinė Drėkinimo Sistema, Vazoninių Augalų Lašelinė Drėkinimo Sistemos Rinkinys, Vandens Siurblys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.58

-40%

€38.27

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

- Du režimai: automatinis / rankinis.Vandens iš karto su vienu mygtuku paspauskite ant valdiklio skydelis nedarant įtakos nustatyti laistymo grafiką.

- Laikas laistyti augalų: Kuris puikiai tinka laistyti savo denio, terasą, sodą, daržą ar vazoninių augalų atostogauti.

- Baterijos ir USB kabelio jungtis: Power su 4 AA baterijos arba USB įkrovimo kabelis, pvz., telefono kroviklis (5V, minimalus 1 Amp reikalavimas), AA baterijos veiks kaip atsarginį metu, energijos tiekimo pertrūkių.

- Išsaugoti vandens ir laikas: Automatinis lašinamas rinkinys naudoja 70% mažiau vandens nei įprasti spray & lašelinę vadovai, kuriuos vietoje, laistyti tik tiksliai ten, kur reikia.

- Programavimo atmintis: automatinė laistymo metu jūs nustatote lašeline sistema bus atnaujinti programavimo po maitinimo yra atkurtos.

- Lengva nustatyti: Pagal skaičius ir atstumas tarp savo gėlių vazonus, supjaustyti žarna, sujungti 3-way ir drippers įdiegti lašeline sistema, tada tik reikia nustatyti laistymo laiką ir laiko intervalas.

Mažos Galios/Trūksta Vandens Aptikimo:

1. Indikatoriaus lemputė valdymo skydelyje bus raudonas, jei mažos galios, o tai reiškia, jums turėtų pakeisti baterijas.

2. Kai vandens kiekį konteineryje yra nepakankamas, saugumo sumetimais, laistymo sistema, automatiškai sustabdyti pumpavimo ir pradėti su pertrūkiais, knarkimas, informuojantį, pridėti vandens.ar galite atleisti pypsėjimu paspauskite bet kokį klavišą.

【PATARIMAI】:

① Įsitikinkite, kad vamzdis įkištas į giliausius iš drippers neleisti ištekėti vandens.

② Vieta laistymo laikmatis ir augalų toje vietoje didesnis nei vandens, siekiant išvengti sifonas poveikį.

③For jūsų augalų sveikatos, prašome patikrinti automatinis lašinamas drėkinimo sistema, prieš išvykstant.

Specifikacija:

Įtampa: 5V (USB įkrovimo)

Baterijos: 4 x AA baterijos

Spalva: Balta + juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 10 * 10 * 7cm

Pakuotės įskaičiuota:

1 x Buitinių automatinių laistymo įrenginys (Be baterijos)

1 X PVC žarna

1 X USB kabelis

1 X Laikiklis

1 X rinkinys priedai

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Žymos: užuolaidos mergina gimtadienis, užuolaidos žalia ratą, vario vyrų žiūrėti "rado", užuolaidos vaikų varlė, užuolaidos karikatūros mergina, užuolaidos vaikų elza, vario antgalis polisher, užuolaidas du kartus sluoksniai, užuolaidos duris, grindis.

Charakteristikos

Medžiaga ABS
Spalva balta + juoda
Dydis 10 * 10 * 7cm
Baterija 4 * AA baterijos
Modelio Numeris NĖRA
Įtampa 5V (USB charging)
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Namų Automatinės Laistymo Įrenginys Protingas Lašelinė Drėkinimo Sistema, Vazoninių Augalų Lašelinė Drėkinimo Sistemos Rinkinys, Vandens Siurblys

Namų Automatinės Laistymo Įrenginys Protingas Lašelinė Drėkinimo Sistema, Vazoninių Augalų Lašelinė Drėkinimo Sistemos Rinkinys, Vandens Siurblys

Panašūs produktai: