Belaidžio Wifi Router Talpinimo Atskiras Sienos Kabo Lentynos Organizatorius Pleistras Valdybos Įkroviklis Saugojimo Organizatorius Stovo Laikiklį Saugos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.72

-22%

€30.42

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Stalčių Dizainas: maršrutizatorius talpinimo turi stalčių dizainas, lengviau laikyti ir šalinti.Ir produktas orientuotas daugiau į estetiką ir stilių.

2、Dviejų sluoksnių Punktas: Šis langelis priemonės, maždaug 29.4 *21.6*17.5 cm dydžio.Dviejų sluoksnių konstrukcija suteikia daugiau erdvės.

3、Šilumos Išsklaidymo: kelis rinkinius angos apačioje langelyje gali išsklaidyti šilumą greičiau ir išsprendžia problemas, kurias sukelia perkaitimo maršrutizatoriaus.

4、Paslėptų Laidų: dėžutė slepia ar apsaugo laidus ir paskirstymo juostelės, todėl augintiniai ir kūdikiams yra ne lengva juos pasiekti.Paslėptas maitinimo juostelės ir maitinimo laidą bus lengva valyti.

5、Vielos Organizatorius: produktas yra populiari vielos organizatorius, slepiasi TV laidų namuose ar stalinis kabelis tarnybos.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 29.4*21.6*17.5 cm/11.57*8.50*6.89 colių

Medžiaga: ABS

Spalvos: balta, pilka

Talpa: 18L

Sandėliavimo scena: staliukas, miegamajame, gyvenamasis kambarys

Pakavimo Sąrašas:

1*wifi router saugojimo dėžutė

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: spintelė maršrutizatorius, už maršrutizatoriaus lentynos, rechgeable wifi dėžutę, ender wifi dėžutę, maršrutizatorius lentynos, wifi router saugojimo dėžutė, lauke maršrutizatorius, maršrutizatorius saugojimo wifi, maršrutizatorius saugojimas, stovo wifi.

Charakteristikos

Modelio Numeris Laikymo Dėžutė
Talpa 12L
Formos Aikštė
Medžiaga plastikiniai
Apkrovos Kita
produktas Kita
Grotelės Kiekis 2
Technics Blizgus
Stilius Modernus
Naudoti Kita
Specifikacija Other
Funkcija Eco-Friendly

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Wifi Router Talpinimo Atskiras Sienos Kabo Lentynos Organizatorius Pleistras Valdybos Įkroviklis Saugojimo Organizatorius Stovo Laikiklį Saugos

Belaidžio Wifi Router Talpinimo Atskiras Sienos Kabo Lentynos Organizatorius Pleistras Valdybos Įkroviklis Saugojimo Organizatorius Stovo Laikiklį Saugos

Panašūs produktai: