Akiniai Case Cover PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo H88F

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.89

-29%

€12.53

Dalintis

Apie prekę

Akiniai Case Cover PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo H88F Aprašymas:

Savybės:

1. Apsaugoti savo mylimą akiniai nuo nulio!Įsitikinkite, kad jūsų akiniai ir akiniai nuo saulės, laikrodžiai, papuošalai yra tvarkingi.Nesvarbu, ar namuose ar keliaudami, jūs galite rodyti savo kolekciją.

2. Tai galima laikyti 2-6 poras akinių nuo saulės ir akinių, patogus ir unikalus dizainas langelį.Jūs galite pakabinti spintoje, arba įdėkite jį į tualetinis staliukas.

3. Sutaupyti vietos: Tai lankstymo dizainas, lengva laikyti, labai tinka derinti įvairių drabužių, kiekvieną dieną.Jį galima pakabinti į spintą, už durų, arba ant lentynos.

4. Puikus lauko įranga: akiniai saugojimo krepšys yra lengvas nešioti.Jis gali būti susukti ir taip pat turi dirbti, kuris gali būti pakabintas, dviratį, kuprinė ir kt.Jis tinka saugoti sporto akiniai, plaukimo akiniai, akiniai nuo saulės, akiniai ir akiniai skaitymui saugojimo maišeliai.

5. Aukštos kokybės: Mūsų akiniai, atveju priima patvarus, paprastas ir stilingas dizainas, pagamintas iš aukštos kokybės PU, kurios gali būti saugiai naudojamas visi stiklai.Tai yra apsauga nuo dulkių, apsaugos nuo užsiteršimo, ir vengia štampavimo ir deformacijos.

6. Platus panaudojimas: Visi patinka, taip pat galite saugoti laikrodžiai, juvelyriniai dirbiniai, karoliai, auskarai, žiedai, kosmetika ir kt.Tai, be abejonės, yra lobis langelyje.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: PU oda

Spalva: juoda, ruda

Stilius: L6403 2 porų, L6402 3 poros, L6401 4 poros, L6392 už 5 poras, L6400 6 poros

Komplektą Sudaro:

1 x saugojimo bylos(akiniai ar akiniai nuo saulės yra ne komplekte)

Žymos: akinių maišelis kietas, 7 atveju iphon, krepšys sunglass, 4 atvejis, vyrai akinius saugojimo, parduotuvės saugojimo stiklo, akiniai anglies dioksido saugojimo, šepečiu kailis, pripučiami kūdikių kaklo plaukti, Indijos modelis.

Charakteristikos

Modelio Numeris 282007
Funkcija Eco-Friendly
Grotelės Kiekis 3
Stilius Klasikinis
Technics Blizgus
Medžiaga Kita
Talpa Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Daugiakampio
Naudoti Papuošalai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Akiniai Case Cover PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo H88F

Akiniai Case Cover PU Odos 2/3/4/5/6 Poras akinių nuo saulės Laikiklis Dėžutė Akiniai talpinimo H88F

Panašūs produktai: