Naujas 5 in 1 USB šildymo kilimėlis Elektros Šildymo Lapas Šildymas Liemenę, Striukę, Temperatūra Reguliuojama Mygtukai Įrankių Šilčiau 3 U9E2

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.42

-28%

€3.37

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Naudojimas: pirmą paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, elektros įkrovos, aukštos temperatūros produkcija 100% įtampos - Raudona Šviesa, 5 minutes, vėliau vidurio temperatūra automatiškai - Žalia Šviesa, paspauskite mygtuką kontroliuoti temperatūra high - middle - low.Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, kad išjungtumėte.

2. Lengva ir patogu naudoti.Jūs galite tiesiogiai įdėti jį į savo švarkus, liemenes ir kiti drabužiai pašildymui ir šilumos jį naudojant 5V 2A maitinimo šaltinio, pvz., kompiuteris, maitinimo adapteris arba maitinimo banko(neįtraukta).

3. Taikymo Sritis: rūbai, liemenės, waists, abdomens, naminiai gyvūnai ir t.t.Prašome išvengti centrinio šildymo vielos, kai siuvimo.Maksimali Temperatūra yra 55 C (131 Farenheito Laipsnis).

Sulankstomas ir atsparus vandeniui iki tam tikro laipsnio, šildymo tolygiai, galima skalbti, bet nemerkite jo į vandenį ilgą laiką.(Medžiaga yra suklijuoti, ilgalaikio panardinimo bijo įtakos klijų laipsnį klijai.)

4. Lengvas ir nešiojamas, patogus pasiimti su lauko kempingas ar kitos veiklos, dėl žiemos.Taip pat tinka žmonėms, kurie bijo šalčio, ir jie bus padaryti ne bijoti žiemos, bet daugiau su juo.

5. Neleisk sau, kūdikių, arba žmonėms, kurie nėra pakankamai jautrus karščiui.Nenaudokite drėgnose sąlygose, išdžiovinkite prieš naudojimą.Griežtai draudžiama naudoti, kai nėra nė vieno kambario.

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Anglies Pluošto Šildymo Medvilninių Siūlų

Vardinė Įtampa:5V

Nominali Galia:8W

Normalus atsparumas temperatūrai(3/5vnt):15Ω

Normalus atsparumas temperatūrai(8pcs):2.5 Ω

Maksimali Temperatūra:55 C (131 Farenheito Laipsnis)

Trys Mygtuką

Raudonos Šviesos(Aukštis Temperatūra 55℃

Mėlyna Šviesa(Vidutinė Temperatūra 50℃

Žalia Šviesa(Žemos Temperatūros 45℃

Ką jūs gaunate:

4PCS/8PCS x USB Elektros Šildymo Pagalvėlės

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos: disney princesės žaislai, telefonas 5s olx haidarabadas, luces led tik tok tira, homw dekoravimo temos, spalvotų šilko kaspinu, skaidrus užsegimas stud, virtuvės dalykėlių veganai, unikalūs akiniai akis, nuo balnelio iškyšos litepro fnhon.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Tipas USB Šilčiau

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas 5 in 1 USB šildymo kilimėlis Elektros Šildymo Lapas Šildymas Liemenę, Striukę, Temperatūra Reguliuojama Mygtukai Įrankių Šilčiau 3 U9E2

Naujas 5 in 1 USB šildymo kilimėlis Elektros Šildymo Lapas Šildymas Liemenę, Striukę, Temperatūra Reguliuojama Mygtukai Įrankių Šilčiau 3 U9E2

Panašūs produktai: