Mažas Šildytuvai, Biuro ir Namų Šildytuvai, Nuolatinis Patalpų Šildytuvai su Perkaitimo Apsauga ES Plug

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.96

-20%

€42.46

Dalintis

Apie prekę

Mažas Šildytuvai, Biuro ir Namų Šildytuvai, Nuolatinis Patalpų Šildytuvai su Perkaitimo Apsauga ES Kištukas, Puikiai tinka ant jos arba po stalo, staliniai naudoti namuose, biure ir kitas asmenines erdves, mėgautis savo šiltą gyvenimą žiemą, kuri sukurta jūsų visų-paskirties

Išskirtinį išvaizdą nuolatinis šildytuvas suteikia jums įvairių jutimo ir vaizdo patirtį.Patalpų šildytuvai taip pat gali būti naudojami kaip interjero dekoracijas.Geriausia dovana siųsti draugais, šeimos nariais, draugais, partneriais.

Vieną mygtuką, galite perjungti, šiltas ir karštas vėjas.Ypatinga savo skirtingus poreikius.Elektros Nešiojamas šildytuvas bus smūgis iš gamtos vėjas, už 60s išjungus (raudonos šviesos "flash"), siekiant apsaugoti mašiną, kuri būtų padaryti gyvenimą ilgiau.

Greitas šildymo ir saugos apsaugos Su PTC keramikos kaitinimo s, asmens šildytuvas gali būti šildomas greitai, vos 3 sekundes ir keramikos patalpų šildytuvas-tai saugus dėl ugniai atsparios medžiagos.be jokių šviesa kenkia akims.

Automatinis maitinimo išjungimas, kai pakreiptas 45° arba sumažėjo

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

dydis:350x60x140mm

Medžiaga:ABS+grūdintas stiklas

spalva:Juoda+balta

Pakuotės Turinys:

1 x Šildytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kubinis cirkonis pakabukas, infraraudonųjų spindulių grilis, kaklo pečių, electr šildytuvas, insignia žaislas, mielas sleepwear, forma stick, cokin filtrų rinkinys, bigfoot automobilį, dirbtinis mėlynių.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mažas Šildytuvai, Biuro ir Namų Šildytuvai, Nuolatinis Patalpų Šildytuvai su Perkaitimo Apsauga ES Plug

Mažas Šildytuvai, Biuro ir Namų Šildytuvai, Nuolatinis Patalpų Šildytuvai su Perkaitimo Apsauga ES Plug

Panašūs produktai: