Už Yamaha "Honda" 20 Colių Motociklo Sparnas Galinis Dangtelis Varantys Mudguard Splash Purvo, Dulkių Guard Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.28

-45%

€20.88

Dalintis

Apie prekę

Aukštos kokybės sparnas guard yra pagaminti iš aliuminio lydinio ir anglies pluošto, rūdžių įrodymas, tvirtas, patvarus, bei ilgas tarnavimo laikas.

Taikytinos modeliai: tinka Yamaha "Honda".

Išvengti purvo splash: Į mudguard gali veiksmingai užkirsti kelią purvo ir vandens purslų ant motociklo kūno ir veiksmingai apsaugoti paviršių, dažyti motociklo.

Laikykite jį išvalyti: papuošti savo vagona, grožio ir stiliaus.Suteikite savo transporto priemonės agresyvus stilius, nuolat pedalai švarus ir sumažinti šiukšles skrydžio.

Lengva įdiegti: motociklo galinis sparnas su tvirtinimo varžtai ir veržlės, lengva įdiegti, nereikia keisti jokių sudėtingų įrankių ir priemonių, greitas montavimas, gali sutaupyti jūsų laiko ir energijos.

Prekės pavadinimas: sparnas galinis sparnas

spalva:Anglies Pluošto ir Juoda

medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1*Motociklo sparnas dangtis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: dviračio sparnas mudguard, dviračių mudguard galiniai, 20 dviračio sparnas, mudguard galiniai, dviračio sparnas kelių, 26 colių mudguard, 14 colių dviratis, 18 colių dviratis, 20 sparnas, 20 colių fender.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už Yamaha

Už Yamaha "Honda" 20 Colių Motociklo Sparnas Galinis Dangtelis Varantys Mudguard Splash Purvo, Dulkių Guard Priedai

Panašūs produktai: