8 žvaigždės formos profesionalių makiažo teptukų rinkiniai, Makiažo Pagrindas Milteliai, skaistalai, akių šešėlių kabuki makiažo teptuku grožio priemones.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.17

-6%

€6.63

Dalintis

Apie prekę

Naujas 8pcs Pro " Makiažo Šepetėliai Rinkiniai Kalėdų Rinkiniai kosmetikos foundation powder blush eyeshadow kabuki sudaro šepetys grožio priemonės Savybės: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra saugus, netoksiškas, aplinkai ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui. 2. Lengva išlaikyti milteliai, jo spalva yra natūrali ir uniformuoti . 3. Jis yra patogus jums pasiimti ir naudoti. 4. Profesionalus kokybės teptukų rinkinys, kuris apima visus pagrindinius jums reikia pritaikyti obo gaminius kasdieniniame gyvenime. 5. Geras makiažas aksesuaras ponios ir mergaičių, ir tinka profesionaliems ar vidaus naudojimui.Ką Jūs Gaunate?】8 pagrindinės makiažo šepetėliai atitinka jūsų skirtingas makiažas programas.Kiekvienas rinkinys supakuotas į mielas aksominis maišelis gali apsaugoti savo teptuku puikiai, kai keliaujate. 【Unikalaus Dizaino】Novatoriškų sailor moon temą dizainas.Tinka sailor moon mėgėjams, makiažo menininkų ir asmenims naudoti.Šereliai yra pagaminti iš aukštos kokybės sintetinių plaukų, super minkštas, lengvai grad milteliai ir trauka odos, 100% ne-praliejimo ir saugūs jautriai odai naudoti. 【Kasdien Naudoti Makiažo Šepetėliai Nustatyti】Puikus skysčiai, pudros, ar kremus, gaminti gražaus veido ir akių makiažas išvaizdą.Tie, makiažo šepetėliai gali patenkinti jūsų šešėliai, milteliai, skaistalai, antakių ir blakstienų tušas, makiažo reikalavimo, jūs galėsite sukurti savo asmeninį puikią išvaizdą, kiekvieną dieną. 【Meno kūrinys】Šis makiažas šepečiai yra visi stilingas spalva, kuri duos jums asmeninį vaizdo jaustis, taip pat puošia jūsų kambariniai stalo, kad ji daugiau apakinti.Kiekvienas šepetys turi savo specialius lazdelė, negalėjo būti kietas, praktiškai, gali taip pat būti surenkamos. 【Geriausia Valentino/Gimtadienio/Atostogų Dovanų】Tie, makiažo šepetėliai rinkinys yra tinkamas individualiam naudojimui arba kaip dovana savo draugėms ar jūsų vaikams!Savo merginos turi įsimylėti su jais, ir ji gali gauti naują patirtį makiažas.Jie gali sukurti savo asmeninį puikią išvaizdą, kiekvieną dieną.Techniniai duomenys: Būklė: 100% Aukštos Kokybės Elemento Tipas: Makiažo Teptukų Rinkinys Rankenos Medžiaga: Plastikas+ Sintetinio Pluošto Spalva: Sidabrinė/pin

Žymos: star ašutų batų šepetys, makiažas spong, teptuku kinijos, star segė plaukams, makiažas maange, šepečiai kailio maange, spong makiažo, plonas teptukas maange, star vandens spalvos teptuku, beauty blender brush.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MAANGE
Elemento Tipas makiažas šepetys
Kiekis 8
Vienetų skaičius Combo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

8 žvaigždės formos profesionalių makiažo teptukų rinkiniai, Makiažo Pagrindas Milteliai, skaistalai, akių šešėlių kabuki makiažo teptuku grožio priemones.

8 žvaigždės formos profesionalių makiažo teptukų rinkiniai, Makiažo Pagrindas Milteliai, skaistalai, akių šešėlių kabuki makiažo teptuku grožio priemones.

Panašūs produktai: