8Pcs Makiažo Šepetėliai Nustatyti Fondo Antakių Šešėliai Makiažo Blush Medinis Šepetys sudaro Nešiojamų Kosmetikos Priemonė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.97

-41%

€21.99

Dalintis

Apie prekę

Anmor Nešiojamų 8Pcs Makiažo Šepetėlių Rinkinys

8pcs Makiažo Šepetėliai Tik, Nr. Krepšys

Medžiagos

Sintetiniai šeriai, plonas, mažytis ir švelnus.Medinė rankena, tvirtas ir aukštos klasės.Aliuminio rėmelis, gražus ieško.

Makiažo Šepetėliai Pasirinkimai:

3 Spalvų: Mėlynos, rudos ir baltos spalvos.Tai yra mažas rinkinys, ne tik kiekis, bet ir dydis.Tinka kasdieniam makiažas ir kitų paprastas makiažas.

Šiltas Patarimai

1.Registruota laivybos metodai suteikia tarptautinė sekimo numerį tvarka.Pavyzdžiui, Taiji.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Specialios Eilutės-YW ir ePacket ir kt.

2.Neregistruotas laivybos metodai neturi tarptautinė sekimo numerį galima.Tai reiškia, kad tvarka pagal laivybos metodai negali būti stebima po to, kai jis palieka kilmės šalį.Neregistruotas Laivybos Metodas apima Cainiao Super Ekonomikai, Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, 4PX Singapore Post OM Pro, Correos Ekonomika, SF Ekonomikos Oro Paštu, SunYou Ekonomikos Oro Paštu, Yanwen Ekonomikos Air Mail, ir tt.

3.Paprastai ji trunka apie 30 dienų pristatyti užsakymą Neregistruotas pristatymas, bet tai tik maždaug laiko. 45-60 dienų įprastą pristatymo laiką.

4.Jei turite kokių nors klausimų, prašome neatidaryti ginčą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

Daugiau Mylėti

Žymos: kabuki šepetėliu makiažas, anmor teptukų rinkinys, teptukas akių, anmor šepetys, contour brush, teptuku lūpų, docolor, anmor profesinės, teptuko profesionalus makiažas, eyeshadow brush.

Charakteristikos

Stilius Aukštos kokybės makiažas šepečiai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas makiažas šepetys
Plaukų Medžiaga Minkštos Sintetinių Plaukų
Prekės Numeris 4510441N324
Makiažo Šepetėliai Spalva Juoda, balta, ruda
Kiekis 8pcs/set
Modelio Numeris 8008
Milteliai,pagrindas,akių šešėliai, antakių,akių kontūro,lūpų ir pan.
Vienetų skaičius Combo
Naudojamas Su Antakių Makiažo Makiažas Šepetys Milteliai Teptuku Highligher
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Rankenos Medžiaga medinė rankena
Prekės Pavadinimas anmor
Dydis 12.5-18.2cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

8Pcs Makiažo Šepetėliai Nustatyti Fondo Antakių Šešėliai Makiažo Blush Medinis Šepetys sudaro Nešiojamų Kosmetikos Priemonė

8Pcs Makiažo Šepetėliai Nustatyti Fondo Antakių Šešėliai Makiažo Blush Medinis Šepetys sudaro Nešiojamų Kosmetikos Priemonė

Panašūs produktai: