M117 Profesionalus Makiažas Šepetys Flat Top Lūpų Teptuku Elastingas Sintetinio Pluošto Kosmetikos Priemones, Balta Rankena Makiažo Šepetėliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.62

-40%

€11.04

Dalintis

Apie prekę

Pagamintas iš sintetinio pluošto, su stipria šerius, lengva linija ir nustatyti lūpų.A flat top lūpų teptukas padeda linija, iki lūpų ir taikyti lūpų dažai ant lūpų su lengvumu.Line up lūpų šepetėliu ir taikyti lūpų dažai ant lūpų, įdėti šiek tiek lūpų blizgesio pridėti spalvą ir blizgesį.Dydis: visas ilgis 150 mm; plaukų ilgis 9 mm; plaukų plotis 4 mm.Prašome leisti apie 1mm paklaida dėl rankinis matavimas.

1 būdas: Deginti, jei ji kvepia kaip mes įrašyti žmogaus plaukų, tada jis yra natūralus plaukų; jei ji kvepia kaip mes deginti plastiko, tada jis yra sintetinių plaukų.2 būdas: Nuplaukite jį, po to, kai sausa, sintetiniai plaukai bus beveik tos pačios, kaip ir anksčiau, tačiau natūralių plaukų gausite purus, jei jūs neturite jį kurti.Patarimai: Jei nenorite, kad natūralių plaukų per daug purus, prašome apvyniokite veido audinių po plovimo, ir taip pat didelis šepetys, galite naudoti susidūrimo net, kad mes išsiųsti jį formuoti.

Mūsų natūralių plaukų šepečiai, nors stengėmės kovoti su ja, bet jie vis dar turi mažai gamtinių gyvūnų plaukų kvapas, ir ji išnyks laiku, prašome apsvarstyti galimybę, jei jums galėtų jį priimti, ar ne, taip pat galite naudoti šiek tiek Komforto nuplaukite jį ir padengti kvapas.

Išvalykite šepečiu prieš naudodami jį pirmą kartą.Kasdienio valymo rutinos, apsvarstyti, naudojant švelniu teptuku valiklis.Naudokite šį metodą, siekiant išlaikyti savo šepetys valyti.Mes rekomenduojame savaitės valymas. 1. Naudoti šiltu tekančiu vandeniu, (yra atsargūs, ne visiškai pasinerti į bazę šerių) atsikratyti, kaip daug produktų, kaip įmanoma.Pabandykite naudoti savo pirštus atsikratyti bet bitų nagrinėjimą, link pagrindo teptuku galvos. 2. Vieta žirnių dydžio lašas teptuku valiklis(arba bet švelniu valikliu, pavyzdžiui, kūdikių šampūnas) jūsų delne. 3. Swirl šeriai su valikliu sukamaisiais judesiais, kol teptukas yra visiškai lathered. 4. Skalauti šeriai, išspausti iš bazės patarimai, kaip pašalinti vandens perteklių. 5. Kartokite tol, kol vanduo veikia aiškiai ir visi makiažas yra pašalintas iš šepečiu. 6. Pertvarkyti šeriai į savo pradinę formą, ir tada naudoti be pūkelių sausas kiekvieną šepečiai, arba galite leisti jiems išdžiūti ir įdėti juos ant audinio.Taip pat galite švelniai valyti šeriai ant popierinio rankšluosčio, kad pašalinti didėjimas.Arba galite naudoti teptuku apsauginį tinklą išlaikyti teptuko forma, kai teptuku yra beveik sausas.Patarimas: Plovimo šepečiai naktį, todėl jie yra sausi ir paruoštas naudoti ryte.

Žymos: kanalas iki, teptuku atspalvis, teptuku voverė, mėlynos spalvos teptuku, eyebrush, raudonosios voverės, belli šepetys, beili šepetys, teptuku kukurūzų, rankų darbo šepetys.

Charakteristikos

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Naudojamas Su lūpos
Rankenos Medžiaga Mediena
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Elemento Tipas makiažas šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Pirmojo Metu
Modelio Numeris m117

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

M117 Profesionalus Makiažas Šepetys Flat Top Lūpų Teptuku Elastingas Sintetinio Pluošto Kosmetikos Priemones, Balta Rankena Makiažo Šepetėliai

M117 Profesionalus Makiažas Šepetys Flat Top Lūpų Teptuku Elastingas Sintetinio Pluošto Kosmetikos Priemones, Balta Rankena Makiažo Šepetėliai

Panašūs produktai: