Darktrees Stilingas Pėsčiųjų Vairavimo Retro Akiniai nuo saulės Atspalvių Vyrų\Moterų, Poliarizuoti, UV400 apsauga

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.45

-30%

€14.93

Dalintis

Apie prekę

1、Visa grąžinamoji išmoka už defektus galite įsigyti su pasitikėjimu,jei jums rasti akiniai kokybės defektų gavusi produkto, susisiekite su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai. 2、Pirkėjo Apsaugos siūlome visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą sutartą laiką. 3、Nemokamai grąžinti Uited Narių,Kanados,Australijos,Rusijos,Jungtinės Karalystės,Vokietija, Ispanija ir Prancūzija: Taiji.lt siūlo nemokamą vietos grįžta į tas šalis, jums gali grąžinti prekes Taiji.lt užjūrio sandėlio jūsų šalyje prašome kreiptis į specialių sąlygų už specialią operaciją.Kitos šalys: Mes priimame labiausiai ekonomiškas grįžti express pristatymo ar pateikti atitinkamus krovinių kompensaciją, jums turėtų grąžinti prekes pardavėjui,prašome grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo dienos,grąžinti pinigus po to, pardavėjas tikrina logistikos informacija.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba mainų produktą.

1、platforma šiuo metu remia kelis mokėjimo būdus: "Paypal", Viza, "MasterCard", "Maestro", "Yandex".Pinigai, Boleto, pavedimu, "Western Union" ir kt.Priklausomai nuo pirkėjo informacija (pvz., gauti adresas), mokėjimo būdas gali būti skirtingas, rekomenduojama pasirinkti pagal konkretų užsakymą, informaciją. 2、Jei jums mokėti kita valiuta: Pirkėjai gali atlikti valiutos perskaičiavimo viršutiniame dešiniajame kampe pagrindiniame puslapyje, pasirinkę produkto paieškos rezultatų puslapyje rodomas šia valiuta.Žingsnis 1: Spustelėkite "regional Settings" skyriuje viršutiniame dešiniajame kampe puslapis 2 Žingsnis: Pasirinkite atitinkamą valiutą iš sąrašo 3 Žingsnis: Spustelėkite mygtuką " Išsaugoti 3、Patarimai: jeigu pirkėjas, pasirinkęs JAV Doleris, didžiosios Britanijos Svaras sterlingų, rusijos Rublis, Euro, Kanados doleris, Australijos Doleris, taip pat galite sumokėti tiesiai į šią valiutą.Kitų valiutų (pavyzdžiui, Brazilijos realas, Japonijos Jenos ir kt.) ne remti vietos valiuta mokėjimai. 4、Prašome palikti dėmesį į DEPOZITINĘ atlikdami mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydžiai/adreso pakeitimas).Visi užsakymai bus tvarkomi per 1-3 Darbo dienas. 5、Apie prekybos: Visos prekes mūsų parduotuvėje galite paremti mažmeninės prekybos ir sumaišyti partiją!Kuo daugiau perkate, tuo didesnę nuolaidą gausite!Jauskitės laisvai susisiekti su mumis dėl daugiau atrankas!Bet Užklausą, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų bus atsakyti per 2-12 valandų, ne daugiau.

Mes tikimės, kad mūsų produktas yra dovana, suteiks jums gerą nuotaiką ir jūsų pasitenkinimas yra tai, ko mes siekiame!Jūsų Teigiami komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę.Jei jus tenkina šio pirkimo, prašome šviesos visas 5 žvaigždutes pagirti, labai ačiū jums ir tikiuosi, kad jūs turite gerą laiką.Jei nesate patenkintas su sandoris: Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą.Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Žymos: brand o, pilotas, ožkos skrybėlę, beisbolo kepuraitę ilgai, vyrai sunglass, retro sunglass, stilingas sunglass, beisbolo kepurė vyrams, o sunglass, ilgai skydelis.

Charakteristikos

Lytis VYRAI
Lęšių Medžiaga BLSK
Rėmas Medžiaga Polikarbonatas
Lęšių Optinės Požymis UV400
Elemento Tipas Akiniai
Modelio Numeris 0916
Prekės Pavadinimas darktrees
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Darktrees Stilingas Pėsčiųjų Vairavimo Retro Akiniai nuo saulės Atspalvių Vyrų\Moterų, Poliarizuoti, UV400 apsauga

Darktrees Stilingas Pėsčiųjų Vairavimo Retro Akiniai nuo saulės Atspalvių Vyrų\Moterų, Poliarizuoti, UV400 apsauga

Panašūs produktai: