Titano akiniai nuo saulės, atminties medžiaga vyrų markės dizaineris vairavimo akinius aukštos kokybės ultra light UVA UVB saulės akiniai 8120-2

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.27

Dalintis

Apie prekę

1. PARENGTI VEŽIMO LAIKAS:

Nes mes dirbame su daug užsakymų kiekvieną dieną, dažniausiai mes pasirūpinsime siunta per 3-7 dienas, prašome palaukti, kantriai ir atsiprašome už nepatogumus jums.

2. PRISTATYMAS REŽIMAS:

Russion (JAV) nemokamas pristatymas e-paketinių 7-20 dienų,kita šalis užsakymus per KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU, jei jums pasirinkti free shipping , bet gaila kad mes ne remti nemokamas pristatymas į kai kurias šalis, pavyzdžiui, Angola, Albanijos ir kitų šalių, kurios nepalaiko Kinija Paštu Oro Pašto paslaugos.

3. APIE MOKESČIŲ

Daugeliu atvejų, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins tai kaip dovana ir mažesnė vertė, siekiant išvengti mokesčių.Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes nėra atsakingas už bet kokius muitų mokestis; prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius, tai yra jūsų pareiga savo šalyje; pirkėjas turi suprasti šią situaciją.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

SKELBIMAS:

1. Jei pasirinksite express pristatymas, prašome mums pasiūlyti savo teisingą kontaktinis telefono numeris, kad nebūtų vietos pašto negaliu susisiekti su jumis pasiimti siuntinių, kai jis atvyko.

2. Gaila kad mes ne remti P. O. Dėžutės adresą, prašome palikti mums pranešimą už jūsų teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą.

Produkto savybės 1. Titano lydinio yra šviesos svorio ir bauda kūrinys 2. Nėra lengva, prakaitas ir ardo 3. Klasikinis mados 4. Tinka visų rūšių veidus. 5.Silikono koja padengti ir kvėpuojantis nosies padas minkštas 6. Kritimo rutuliuku poliarizuotas lęšis 7. Bauda aplinkos apsaugos danga

Žymos: akiniai atspalvį dubery, dubery mergina, atvejais dubery, dubery sportas, david dubery muzika, akiniai dubery, dubery moteris pilotas, akiniai nuo saulės aoron dubery, akiniai vyrų dubery, lęšiai hd dubery.

Charakteristikos

Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Lytis VYRAI
Lęšių Medžiaga BLSK
Elemento Tipas Akiniai
Stilius wrap
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kitos Pakuotės Poliarizaciniai Bandymo Kortelė, Instrukcijos, Burbulas Krepšys
Lęšio Plotis 63mm
Modelio Numeris 8120-2
Frame Funkcija Stilingas, Patogus
Lęšio Aukštis 41mm
Tinka Scena Prekybos, Surinkimo,Kelionės, Vairavimas, Kalėdų Dovanos
Pakavimo Informacija Audinio Maišelis, Akiniai, Audinio, Popieriaus Dėžutėje
Prekės Pavadinimas TAIQX
Tinka Veido Apvalios Veido, Ilgai Veidą, Kvadratinė Veido Ovalo Formos Veidas
Lęšių Optinės Požymis Poliarizuota
Rėmas Medžiaga Titano lydinio, atminties metalo
Veidrodis kojų ilgis 138mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Titano akiniai nuo saulės, atminties medžiaga vyrų markės dizaineris vairavimo akinius aukštos kokybės ultra light UVA UVB saulės akiniai 8120-2

Titano akiniai nuo saulės, atminties medžiaga vyrų markės dizaineris vairavimo akinius aukštos kokybės ultra light UVA UVB saulės akiniai 8120-2

Panašūs produktai: