Medžio Linksmų Kalėdų Dekoracija Namuose Asmeniniams, Šeimos Kalėdų Ornamentu 2020 Medžio Kabo Pakabukas Kūrybos Dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.39

-32%

€0.58

Dalintis

Apie prekę

Medžio Linksmų Kalėdų Dekoracija Namuose Asmeniniams, Šeimos Kalėdų Ornamentu 2020 Medžio Kabo Pakabukas Kūrybos Dovana Šeimai Girliandą Naujųjų Metų

Kulka Taškų:

1、Unikali Kalėdų Naudoti: 2020 šeimos asmeninį apdailos karantino ir tualetinio popieriaus krizės, 2020 atminimo šeimos dekoracijas.

2、Novatoriškas Dizainas: Mes teikti šeimoms su 1-7 žmonių, ilgis Kalėdų pakabukas yra apie 8,5 cm.Tinkinti savo vardą ir Kalėdų žinią visiems linkiu jiems sveikatos ir laimės, kiekvieną dieną nauja diena.

3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš aplinkai pvc, saugus, ne toksiškas, šviesos, ji yra lengvai papuošti ir atlikti.

4、Unikalus Reiškia: Prabangus ir gražių modelių, specialūs elementai, tai bus puikus būdas sukurti ilgalaikius prisiminimus apie meilę.

5、Novatoriškų Kalėdų Dovanos Šeimoms: Puikiai Kalėdų dovanos, savo kaimynais, artimaisiais, draugais, bažnyčios narius ir seneliai.

Savybės:

1. Unikalių Kalėdų Naudoti: 2020 šeimos asmeninį apdailos karantino ir tualetinio popieriaus krizės, 2020 atminimo šeimos dekoracijas.

2. Novatoriškas Dizainas: Mes teikti šeimoms su 1-7 žmonių, ilgis Kalėdų pakabukas yra apie 8,5 cm.Tinkinti savo vardą ir Kalėdų žinią visiems linkiu jiems sveikatos ir laimės, kiekvieną dieną nauja diena.

3. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš aplinkai pvc, saugus, ne toksiškas, šviesos, ji yra lengvai papuošti ir atlikti.

4. Unikalus Reiškia: Prabangus ir gražių modelių, specialūs elementai, tai bus puikus būdas sukurti ilgalaikius prisiminimus apie meilę.

5. Naujoviškas Kalėdų Dovanos Šeimoms: Puikiai Kalėdų dovanos, savo kaimynais, artimaisiais, draugais, bažnyčios narius ir seneliai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdų Pakabukas

Stilius: butas juoda/balta

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 85*80*1.2 MM /3.35*3.15*0.05 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Pakabukas

Pastaba:

Pats produktas yra plokščia.

Žymos: klasikinis pinball nemokamai, ff2 atvirkštinio apšvietimas, ford mondeo 3 canbas, garmin ique m5 kaina, apdaila namo plaukai, imbieras lynne papuošalai, dekoravimas namuose nemokamai, led šviesos buci mažas, apdailos namų salė.

Charakteristikos

Stilius butas juoda/balta
Dydis about 85*80*1.2MM
Prašymas Švenčių Universalios
Savybės kalėdinė dekoracija
Pavadinimas Kalėdų pakabukas
Medžiaga PVC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Medžio Linksmų Kalėdų Dekoracija Namuose Asmeniniams, Šeimos Kalėdų Ornamentu 2020 Medžio Kabo Pakabukas Kūrybos Dovana

Medžio Linksmų Kalėdų Dekoracija Namuose Asmeniniams, Šeimos Kalėdų Ornamentu 2020 Medžio Kabo Pakabukas Kūrybos Dovana

Panašūs produktai: