Didmeninė 6 vienetų / set Eteriniai Aliejai Medinis padėklas 25 skylių 5ml - 10ml buteliukuose Aromaterapija Lauke Natūralios pušies mediena, be dažų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€44.84

Dalintis

Apie prekę

Vardas, Pavardė: Flora Eteriniai Aliejai Medinis Padėklas

Medžiaga: Naujosios Zelandijos pušies

Didmeninės: 6 vnt /komplektas

Skylių: 25 tvirtinimo taškai 5 ml arba 10 ml buteliukai eterinių aliejų

Procesas: Visus natūralaus medžio masyvo, rankų darbo, jokių dažų , kilnojamojo skaidinį

Matmenys: 1 7cm x 17cm x 5,8 cm, Skylės dydis: 2.7 cm x 2.7 cm

Naudojimas: Tinka 5ml arba 1 0ml butelių eteriniai aliejai.

Naudodamiesi proga: SPA / jogos klubų, Aromaterapija masažas klinika, Namo...

Eterinio aliejaus Saugojimo Dėžės padaryti daug daugiau nei tiesiog laikyti dalykų, tvarkingas ir netvarkingos!Jos pratęsti jų galiojimo laiką savo brangų eteriniai aliejai apsaugo juos nuo gedimo, kuris gali būti sukeltas tiek saulės spindulių ir ekstremalių aplinkos temperatūros pokyčius.

Rankų darbo amatininkų, Flora eterinis aliejus dėklai yra prieinami platų sandėliavimo pajėgumus, ir kiekvieną langelį funkcijų, žalvario detalės ir užsegimas medinis dozatoriais laikyti butelius vietoje.

Dėklai jums sutaupyti pinigų

Vienas iš pirmųjų klausimų užduoda naujokai aromaterapija yra: "Kas yra geriausias būdas atrodyti po mano aliejai?' Neišvengiamai, kitas klausimas bus: "O kaip ilgai jos išlaikyti?' Tai vargu ar stebina klausimas, nes daugelis aromaterapija knygų neuždenkite svarbi tema tinkamai, ir tie, kurie dažnai vienas kitam prieštarauja.

Nepaisant to, ką jums gali buvo pasakyta, arba skaityti, nėra paprasta taisyklė, kaip ilgai jūsų aliejai padės išlaikyti, kol jie nusidėvėti ir tapti nenaudotinas.Eteriniai aliejai ir vežėjas alyvos yra ne taip, kaip pienas ar duona, kurios laikosi nuspėjama ir greitas kelias link gadinti.

Sudėtingas ir įvairaus chemija natūralių eterinių aliejų, reiškia, kad tinkamumo laikas bus skirtingas kiekvienai įvairių botaninių rūšių aliejaus.Tačiau, vienas dalykas, kad išlieka nuoseklūs, yra tai, kad šilumos, saulės šviesos ir oro visos turi įtakos eterinių aliejų ir oro vežėjų.Kai nusidėvėjimo pradeda, ji negali būti sustabdytas ir yra negrįžtamas.Praleido savo sunkiai uždirbtus pinigus dėl visų tų nuostabių aliejų, jums reikia įsitikinti, kad jums atrodo po juos tinkamai arba savo gydomųjų savybių, gali būti prarasta.Apsaugoti savo aliejų laikyti juos saugiai patrauklią eterinio aliejaus Saugojimo Dėžutė yra protinga investicija, kuri netrukus bus mokėti už save.

Daugiau...US $ 8.99 /vnt JAV $ 8.99 /vnt JAV $ 3.59 /vnt JAV $ 4.99 /vnt JAV $ 13.99 /vnt JAV $ 32.99 /vnt JAV $ 24.99 /vnt JAV dolerių 22.99 /vnt.

Žymos: compartmentalides medinis padėklas, sulankstomas medinis padėklas, plastikiniai batų dėklas, aromaterapija saugojimas, dekoratyvinis medinis padėklas tarnauti, medinės dekoratyvinės plokštelės pilka, eterinis aliejus medienos, dažų dėžutę, eterinio aliejaus saugojimo medienos, dekoratyvinis medinis padėklas baltas.

Charakteristikos

Stilius gamta
Modelio Numeris 25T6S
Talpa 25 buteliai
Naudoti Aromaterapija
Specifikacija 17*17*5.8cm
Funkcija Eco-Friendly
Apkrovos 30KG
Technics Rankų darbo
Prekės Pavadinimas EgoClassic
Medžiaga Mediena
Tipas Dėklai & Dėžes
produktas Eteriniai Aliejai Saugojimo Dėžutė
Formos Aikštė
Grotelės Kiekis 25

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė 6 vienetų / set Eteriniai Aliejai Medinis padėklas 25 skylių 5ml - 10ml buteliukuose Aromaterapija Lauke Natūralios pušies mediena, be dažų

Didmeninė 6 vienetų / set Eteriniai Aliejai Medinis padėklas 25 skylių 5ml - 10ml buteliukuose Aromaterapija Lauke Natūralios pušies mediena, be dažų

Panašūs produktai: