6 in 1 Heat Press, Daugiafunkcinis Sublimacijos Mašina T-shirt 38X38cm, Šilumos Perdavimo Aparatas " T-marškinėliai su Plokšte

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€201.79

-18%

€249.12

Dalintis

Apie prekę

15" x 15" Šilumos Spaudos Mašinos

Tai 6 in 1 heat press machine yra įmontuota Teflonu padengtas 15" x 15" (38 x 38 cm), šilumos ritinys su visomis šildymo ričių, kad būtų galima nuoseklumą per visą jo paviršių.Swing-toli dizainas sublimacijos mašina gali pasigirti visi turi turėti priedų.Gali būti bused T-marškinėliai, kepurės, keraminės plokštės, keraminės plytelės, puodeliai, padėkliukus, pelės kilimėliai, jigsaw puzzles, užrašu, kiti įvairūs audiniai ir medžiagos.

Puikios Kokybės Sūpynės Toli Funkciją, Tiksli Skaitmeninis Valdymas Reguliuojamas Pavasario Plokštė

Savybės ir Informacijos 【PUIKIOS KOKYBĖS】- Su 15" x 15" (38 x 38 cm) didelis šilumos plokštelės, šilumos, paspauskite suteikia didelį paviršiaus perkelti ant plokščio paviršiaus elementai.Naudojant Teflonu dengtos plokštelės, ji yra ne-lazdas ir stabilus, užkirsti kelią karštas perdavimų. 【SŪPYNĖS TOLI FUNKCIJA】- sūpynės rankos yra visiškai pasukti 360 laipsnių kampu, leidžiančiu šildymo elementas, saugiai judėti į tą pusę, sumažinti tikimybė atsitiktinio kontakto.Tai daro spaudimą būti taikomi tiesiogiai ir tolygiai žemyn, kuris pagerina kokybę galutinio perdavimo. 【TIKSLI SKAITMENINIS VALDYMAS】- Įrengta tiksli skaitmeninis laikmatis ir temperatūros reguliavimo, jūs galite nustatyti, kad mašina norimą laiką ir temperatūrą pagal skirtingų medžiagų.Ir garso signalas skambės, ir elementas, bus stop, šildymo, kai nustatytas laikas ir temperatūra pasiekiama. 【REGULIUOJAMAS PAVASARIO PLOKŠTĖ】- Multi-pavasario slėgis, apvalios formos leidžia spaudimas turi būti paskirstytas tolygiai per visą eksponavimo stiklo.Be to, tai paprastas ir patogus montavimas. 【Daugeliu programų,】 - Mūsų ekonominių ir praktinių šilumos spaudos yra plačiai naudojami.Šilumos spaudos 6 1 gali būti naudojamas skrybėlės, kepurės, marškinėliai, puodeliai, lėkštės ir tt, taupyti išlaidas ir sumažinti procesą.Pastaba: gaminio išvaizdą, buvo atnaujintas, tačiau vis dar tą pačią funkciją.Naujų ir senų pakuočių bus siunčiami atsitiktinai, atkreipkite dėmesį.Pagrindinės Savybės

1.Ypatingos Kokybės

Tai 6 in 1 heat press turi 15" x 15" (38 x 38 cm) didelis šilumos plokštelės, kurios suteikia didelį paviršiaus perkelti ant plokščio paviršiaus elementai.Teflonu dengtos plokštelės yra non-stick, užkirsti kelią karštas perdavimų, ir nereikia atskiro silikono lakštų.

2.Skaitmeninis LED Ekranas

Įrengta tiksli LCD skaitmeninis laikmatis ir temperatūros reguliatorius, galima nustatyti ir reguliuoti juos pagal savo poreikius.Protingas garsinis signalas skambės laiko po perdavimo padaryta.

3.Sūpynės Toli Dizainas

Visą 360 laipsnių sukimosi sūpynės rankos leidžia šildymo elementas turi būti perkeltas saugiai atidėti, sumažinti tikimybę, kad atsitiktinio kontakto.

4.Reguliuojamas Pavasario Balancer

Tvarkyti taikoma uždarymo slėgis per pavasario ir slėgio-plokštė sistema, kuri leidžia svoris turi būti tolygiai paskirstytas per visą plokštelės, kai jis yra uždarytas.

5.Pilna Priedai

Tai 6 in 1 heat press spausdintuvas su veislių detalės, įskaitant vieną plokštelės paspauskite vieną skrybėlę/bžūp paspauskite, du puodelis paspauskite, ir dvi lėkštės presai, leidžianti modelius perkelti ant marškinėliai, kepurės, puodeliai, lėkštės ir kiti plokščių paviršiumi daiktus.

6. Senojo Ir Naujojo Pakuotė

Išvaizda valdymo dėžutė buvo atnaujinama ir pridėta į mūsų išskirtinio prekės ženklo, tačiau funkcija yra vis dar tas pats.Senos ir naujos pakuotės bus siunčiami atsitiktinai, prašome patikrinti.

Specifikacijos

Pradinės Temperatūros Nustatymo Diapazonas (℃): 93-254℃ Aukščiausios Temperatūros Nustatymo Diapazonas (℉): 200-450℉ Laikmatis Valdymas: 0 - 999 Sekundės Galia: 1000W Bruto Svoris: 57 lb (25.8 kg) Pakuotės Matmenys (L* W* H): 24"* 20.9"* 18.9" (61* 53* 48 cm) Šeši Elementai: Plokštelės Paspauskite (Telfon-coated): 15" x 15" (38 x 38cm) Skrybėlę/Bžūp Paspauskite: 6" x 3" (15 x 7,6 cm) (Lenktas) Puodelis Paspauskite#1: 3"-3.5" (7.6 x 8.9 cm) Skersmuo (11OZ) Puodelis Paspauskite #2: 10OZ latte puodelis (Kūgio) Plokštė Paspauskite #1: 5" (12.7 cm) Max Skersmens Plokštė, Paspauskite #2: 6" (15.2 cm), Max Skersmuo Pakuotės Turinys

1 X Visiškai-Surinkti Mašina Su Plokštelės Paspauskite 1 X Skrybėlę Paspauskite 2 X Puodelis Presai 2 X Plokštė Presai 1 X Nuimamas Silikono Padas Ir Medvilninio Tampono 1 X Naudojimo Instrukcijoje, T-Marškinėliai, Puodeliai Ir Skrybėlės, Nėra Įtrauktos

Žymos: nešiojamų perdavimo paspauskite, combo šilumos spaudos, sublimacijos vyrų marškinėliai, puodelis šilumos spaudos mašina "amazon", stiklo šilumos spaudos mašinos, paspauskite šilumos, išpuolis titan ginklas, šuo punk, šilumos spaudos, custom sublimacijos straipsniai.

Charakteristikos

Paspauskite Dydis
Laikmatis Valdymas
Modelio Numeris thj
Hat / Bžūp Paspauskite
Tipas karšto spauda
Neto Svoris
Sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Paspauskite Stilius
Eksponavimo Stiklo Paspauskite
Galia

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

6 in 1 Heat Press, Daugiafunkcinis Sublimacijos Mašina T-shirt 38X38cm, Šilumos Perdavimo Aparatas

6 in 1 Heat Press, Daugiafunkcinis Sublimacijos Mašina T-shirt 38X38cm, Šilumos Perdavimo Aparatas " T-marškinėliai su Plokšte

Panašūs produktai: