Nauja Išpardavimas
Aukštos klasės Klientams Nuorodą, Sandalai, Šlepetės, Batų dėžės arba Krovinių Padidinti

Aukštos klasės Klientams Nuorodą, Sandalai, Šlepetės, Batų dėžės arba Krovinių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.14

Dalintis

Apie prekę

Σ(っ °Д °;)っ Pabito turi savo gamyklą ir mes turime dešimties metų patirtį gaminant moterų šlepetės ir sandalai.Apie Pabito :

1. Pabito ateina iš Wenzhou,Kinija.Wenzhou yra garsus avalynės bazės Kinijos ir net pasaulyje.Wenzhou batai yra geros kokybės ir prieinamą kainą, su daug įvairių gaminių ir užbaigti kategorijas.Štai kodėl mūsų kaina yra labai pigūs.

2.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės, mes asmeniškai tikrinti kiekvienas produktas, prieš vežimą.Visos prekės yra 100% nauja ir išbandyta.

3. Kaip gamintojas, mes tikimės užmegzti sėkmingus verslo santykius, su naujų klientų visame pasaulyje.Mes teikiame aukščiausios klasės kokybė ir geras aptarnavimas .

Pastaba:

Vardą, pavardę, adresą , pašto kodą , mobiliojo telefono ir telefono numerį, kreipkitės turi būti teisingai užpildyti.Netiksli tarptautinės logistikos informacija yra labai varginantis dalykas.

Labai ačiū už matyti čia.Pabito s pradinis tikslas yra tik suteiks jums labiausiai ekonomiškai efektyvių produktų Kinijoje.Mes dirbame ir bus toliau tai daryti.

Žymos: cirkonis dideli auskarai 3a, liemenė žiemos šalies moteris, moteris žiūrėti auksą, padengtą, tuning priekinis žibintas toyota, tuning žibintai bmw 3, liemenė žiemos trumpą suknelę, valytuvų silicio seat leon, paieška tarpinis aušintuvas 535d, paieška veidrodis prado 120.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos klasės Klientams Nuorodą, Sandalai, Šlepetės, Batų dėžės arba Krovinių

Aukštos klasės Klientams Nuorodą, Sandalai, Šlepetės, Batų dėžės arba Krovinių

Panašūs produktai: