Core i7 7500u ddr3L eglobal Kaby Ežero Mini PC Windows 10 Kompiuterių DDR4 Intel HD Graphics 620 Micro PC Minipc 4K mini HTPC nettop

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€524.21

Dalintis

Apie prekę

Core i7 7500u ddr3L eglobal Kaby Ežero Mini PC Windows 10 Kompiuterių DDR4 Intel HD Graphics 620 Micro PC Minipc 4K mini HTPC nettop

Kaip pasirinkti Konfigūraciją?

Pvz.:

1. Paspausite "Nr. Ram" nuo Spalvos ir "Ne Saugojimo" iš Rinkinio, mes išsiųsti mini kompiuterio procesorius i7, bet ne ram ne saugojimo įtraukti ir Ne O/S jums.

2. Paspausite "8GB Ram" iš Spalvų "128GB SSD" iš Rinkinio, mes išsiųsti mini kompiuterio procesorius i7 8GB Ram 128GB SSD ir Windows iš anksto įdiegtų jums.

Būkite Atsargūs:

Pirma, Jei esate ne IT specialistas, arba susipažinę su kompiuterio instaliavimas, prašome nusipirkti paketas su ram, ne mažiau kaip.Jei pirkti pluoštas nr. ram, prašome naudoti LPDDR3-1866, DDR3L-1600 žemos įtampos 1.35 V Non-ECC SO-DIMM Ram.Šio KOMPIUTERIO nepalaiko DDR3 1,5 V Ram.

Antra, Šiame kompiuteryje taip pat yra nesuderinama su kai kuriais 1.35 V ram modelis, kaip Kingston HyperX " serijos ir pan.Pardavėjas yra neatsakinga ir neprisiima jokios kompensacijos dėl pirkėjo savo ram.

Jei jūs neturite sutikti su šiomis sąlygomis, prašome neperku:

Paprastai mes suteiksime nemokamas pristatymas DHL, bet mes taip pat siųsti iki kitų vežėjų nemokamas pristatymas skirtingų atvejų, jie yra UPS/EMS/ "Fedex" ir tt.

1 atvejis: Jūsų laivybos srityje yra nuotolinio vieta DHL.Jums gali sužinoti, jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, ar ne dėl DHL svetainė: raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

2 atvejis: DHL yra neleidžiama naudotis savo srityje.Kaip Rusija, Brazilija, Argentina.

3 atvejis: Gera naujiena pirkėjams iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Brazilijos ir kt. šalyse, mes pasirinkti eEMS(EMS upraded versija) prie laivo sklypo pagal nutylėjimą, saugus, greitas, su daugiau galimybių muitinės formalumų.Pristatymas maždaug per 5-10 darbo dienų eEMS.

Išskyrus visais 3 atvejais, Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje , už mus, jums turėtų pridėti papildomo pristatymo mokesčio DHL/UPS/EMS/ "Fedex" ir tt, kitaip mes pasirinkti paštu pristatymas nemokamai.

Nemokamas Pristatymas Duomenys:

1. Šių šalių DHL nemokamas pristatymas:

Izraelis, Amerika, Belgija, Nyderlandai, Liuksemburgas, Italija, Vokietija, didžioji Britanija, Prancūzija, SAN marinas, Austrija, Danija, Suomija, Portugalija, Švedija, Šveicarija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Bulgarija, Kipras, Estija, Latvija, Lietuva, Malta, Slovakija, Slovėnija, čekija, Vengrija, Lenkija, Rumunija ir kt.

2. Nemokamas pristatymas e-EMS ar Fedex, kad Japonija ir Pietų Korėja.

3. Nemokamas pristatymas Po Paslaugos į kitas šalis.

Apie muitinės , Mes neatsakome už dėl pirkėjo muitų mokesčiai ar PVM.Bet mes stengiamės padėti pirkėjui sumažinti arba išvengti muitų, paprastai rašyti vertė USD $20-70 ant pakuotės ir describle punktas, kaip ir " TV Box ".

Jei norite paskelbti tikrąją vertę arba turite kitų poreikius, nedvejodami susisiekti su mumis tuo metu, mes padarysime viską, ką galime, kad padėtume jums.

Nemokama Operacinė Sistema: Nutylėjimą įdiegta mūsų aktyvuotas OEM krekingo versija( ne originali, veikia gerai, bet geriausia ne atnaujinti online ) Win10 nemokami anglų kalbos, kitų kalbų galima pasirinkti tarp: rusų,ispanų,portugalų,prancūzų,vokiečių,arabų,ispanų, italų,Japonų,turkų,graikų ir kt.Prašome mus informuoti, kokia kalba jūs norite įdiegti.Kiti sistemas, mes galime įdiegti nemokamai, pavyzdžiui, "Linux", XBMC(Kodi), Ubuntu, Openelec ir tt, jei jums reikia.Pardavėjas yra neatsakinga ir neprisiima jokios kompensacijos už krekingo sistema.

Priedai Ram, SSD, HDD, mes naudojame žinomų prekės ženklų: Avinas- "Samsung", "Kingston" DDR3L 1 600mhz SO-DIMM ir pan., S SD- "Samsung", "Kingston", T0shiba ir pan, HDD-HGST, WD, Seagate ir pan.Kokios markės mes naudojame priklauso nuo mūsų bandymas ir mūsų sandėlyje.Paprastai mes naudojame Msata SSD įdiegta Mpcie uosto ir palikti SATA prievado tuščią galite įdiegti 2.5" SSD/HDD.

1)- Gražus: Pramonės estetinio dizaino ir Pagrįstos sąsajos išdėstymas;

2)- Tylus: Ventiliatoriaus sistema, mažo vartojimo, 0.00 dB triukšmą;

3)- Specialiojo: Paramos 64 bitų skaičiavimo Turbo boost "Hyper-Threading" Virtualizacijos technologiją ir pan., Galite įdiegti 2vnt 2.5" SSD ar HDD ir 1pcs MSSD(5CMx3CM) kartu kviečiame susisiekti su mūsų Išankstinio Pardavimo, jei reikia) iki 512 gb SSD arba 1 tb HDD didelės apimties;

4)-Stabilus: Naujausias " Intel Core i7 7500U+Kaby Ežero struktūra+ Intel Graphics 620+Ventiliatoriaus profesinės pasyvaus vėsinimo pagal lydinio atveju, galės dirbti 24 valandos per parą;

5)- Plonas: Tik 45mm kūno storio, gali stovėti ant stalo laisvai, laikiklis, mes tiekiame;

6)- Sklandžiai: High-end Intel Graphics HD 520, kovoti vėl skirta Grafikos!Parama visi žaidimai , online žaidimai, big 3D žaidimai , l arge-masto kartografavimo programinė įranga , "blu-ray" ir 4K Ultra HD srautus , visą 1920*1080 HD raiška, 1*DP&1*HDMI dual ekranas;

7)- Stiprus: Dirbti su bet kokios markės monitoriai; 1*RJ45 Gigabit Lan Nic+1*VGA+1*HDMI+4*USB3.0+1*USB2.0 Kostiumas daugeliu programų, pavyzdžiui, integruoti su touch prietaisai, pramonės, automobilių remonto dirbtuvės, saugumo, švietimo, namų, kaip HTPC, verslo, fanancial ir projektus;

8)-Mažo anglies, žalios: TDP tik 15W, labai ekonomiškas, sutaupyti daug energijos ir kiekvienais metais, mažai vartoti, bet su labai nuostabų veikimą.

9)- Sertifikavimas: CE, FCC & RoHS.

Pirkti su pasitikėjimu! 3 Metai laiko garantija dėl ventiliatoriaus sistema!Kaip tai veikia: 1. Darbą, kaip įprasta, mini stalinis kompiuteris, reikia tik prijungti prie monitorių, klaviatūrą ir pelę, kad visą kompiuterinę sistemą; 2. Darbo kaip HTPC, naudojant HDMI kabelį pakuotės dėžutė prijungti prie HDTV, palaiko nuotolinio oro pelės ir klaviatūros valdiklis.

1*Mini PC 1*Maitinimo adapteris 1*HDMI kabelis(kaip dovana) 1*CD tvarkyklę 1*Stalo laikiklis 1*Rinkinys SATA maitinimo ir duomenų perdavimo kabeliai(2,5" kietasis diskas įrenginio) Dual wifi antena 1*Vesa Laikiklis(Neprivaloma pirkti montavimo atgal stebėti jei reikia)

Žymos: i7 mini pc metalo, žaidimo mini pc, i7 mini pc, mini pc langą, j4125 mini pc, "Intel" UHD Grafika 620, i7 4 mini pc, "intel" mini pc, ventiliatoriaus mini pc, i5.

Charakteristikos

Naudoti Daugiaformačių
Pagrindinė kodas Kaby Ežero Architektūra
Kietojo Disko Talpa Kaip 40GB
Prekės Pavadinimas EGLOBAL
Procesorius Prekės "Intel"
Garantija 3 metai
Funkcija Ventiliatoriaus Sistema, CPU borto
Spalva i7 Juoda
Ram ir Saugojimo Talpa Neprivaloma, pvz., pluoštas
Modelio Numeris V7
Atminties talpa Kaip 128MB
Procesoriaus Modelis Core i7 7500U
Vaizdo Plokštės Tipas Integruota Kortele
Maitinimo Šaltinis 12V DC Maitinimo į
Suderinama OS "Windows 7,8,10 ir "Linux" Kreko versija
Tipas Pocket PC
WIFI Pridėti 300M Wifi, dual antenos, Pasirinktinis "bluetooth"
Procesorius Pagrindinis Dažnis 2.7 GHz Max 3.5 GHz
Uostai DP,HDMI, LAN, 4USB3.0+1USB2.0, SD reader,SPK,MIC
Bylos Medžiaga Šlifuoto Aliuminio Lydinio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Core i7 7500u ddr3L eglobal Kaby Ežero Mini PC Windows 10 Kompiuterių DDR4 Intel HD Graphics 620 Micro PC Minipc 4K mini HTPC nettop

Core i7 7500u ddr3L eglobal Kaby Ežero Mini PC Windows 10 Kompiuterių DDR4 Intel HD Graphics 620 Micro PC Minipc 4K mini HTPC nettop

Panašūs produktai: