Intel Core i5 3317u Pramonės Įterptųjų PC Ventiliatoriaus Mini PC Windows " 10 4 HDMI COM Dual NIC 2 LAN Patikima Kompiuterio pfsense užkarda

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€170.18

-19%

€210.10

Dalintis

Apie prekę

Intel Core i5 3317u Pramonės Įterptųjų PC 1007u Ventiliatoriaus Mini PC Windows 10 TV Box HDMI 4 RS232 Dual NIC 2 LAN, 8 USB WiFi Patikima Kompiuterio Linux pfsense užkardos PC

PC ventiliatoriaus(Mažas Kompiuteris) yra specialiai sukurta darbo dulkėtoje ar triukšmo nemokamai aplinka siekiant išvengti katastrofiškų pralaimėjimų.

Ventiliatoriaus Mini-PC tiesiog naudokite savo Aliuminio lydinio atveju išsklaidyti šilumą į orą, kad būtų išvengta per šildymo.Suporuoti fanless Mini-PC kompiuterio Kietojo Kietasis Diskas(SSD) padės kompiuterį su nuline triukšmo, vietos taupymo, mažas energijos Suvartojimas, ir rūpesčių jūsų projektui.

Jis palaiko 24 valandos per 7 dienas-ILGĄ LAIKĄ darbo ir "Wake on Lan" funkciją , su ventiliatoriaus dizainas 0.00 dB tyli sistema, apie 25W mažos galios plokštė, engergy taupymo ir aplinkos apsauga, idealiai tinka Serveriai, QoS, Maršrutizatoriai, Ugniasienės, Vartai.

4 RS232 COM Prievadai yra idealiai tinka naudoti su custom design įterptųjų prietaiso.ji suteikia pilną asortimentą sprendimus mažmeninės prekybos, duomenų kaupimo, pramonės automatika, kioskas.

Kelis USB jungtys(4* USB3.0+4* USB 2.0) sprendimas yra idealiai tinka naudoti su custom design įterptųjų prietaiso.Mūsų mažas Mini PC Kompiuteris Su keliais USB jungtys, Inžinierius gali valdyti kelis užsakymą prietaiso ant vieno kompiuterio.

1. Ši plokštė vykdo 2 procesoriai, vienas yra "Intel Celeron 1007u/1037u (laivo, kaip už dabartinę akcijų), kita -" Intel Core i5 3317u (arba i5 - 3337U / 3427U ) Procesoriaus, vieno kanalo memory support Max 8GB atmintis , siekiant tegul CPU turi geriausius rezultatus, rekomenduojame bent 4GB RAM.

2. Barebone-tai be RAM ne saugojimo , galima naudoti tik įdiegus atminties ir saugojimo.Priežasties mes negalime iš anksto įdiegti bet kokią OS jūs barebone sistemą.RAM yra 1.35 V borto, o ne 1,5 V RAM, jei jūs nežinote, kaip įdiegti Atminties ir saugojimo, Prašome pirkti PC su atminties ir Sandėliavimo iš mūsų tiesiogiai, bus įdiegti ją paruošti naudoti jums.

3. Jei norite prijungti jūsų mini kompiuterio į reversas jūsų monitoriaus, prašome nusipirkti su VESA, ačiū.

4. Preinstall 300M Wi-Fi, dual antenos kaip dovaną visiems.

5. Maitinimo Kištukų bus išsiųstas bazę apie pirkėjo šalyje.Taigi, jokių rūpesčių apie tai.

6. Palaiko beveik visus "Windows" ir "Linux" OS, default OS mes preinstall yra Krekingo Windows 10 lietuvių kalba nemokamai , jei jums reikia autentišką "Windows", 10 su licencijos raktą, tik papildomai 35 USD pridėta dėl to, prašome prašome susisiekti su mumis dėl specialių reikalavimų.Parama įvairių kalbų: rusų, ispanų, portugalų, prancūzų, vokiečių, arabų, ispanų, italų, Japonų, turkų, graikų ir kt.Palikite pranešimą jeigu turite keliami ypatingi reikalavimai OS.

7. Borto mSATA uosto parama 1 SSD+1 HDD R/W greitis iki 800M/s.Mes siūlome SSD HTPC&Games".

8. Numatytoji atmintis mes naudojame Samsung DDR3L 1 600MHZ nešiojamas atminties.Jūs galite susisiekti su mumis, jei jums reikia kitos prekės.

9. Numatytasis SSD mes naudojame KingFast ir Biwin, "SAMSUNG", "Smart", "Toshiba" taip pat galima kartais; default prekės HDD yra WD, Seagate, Hitachi HDD, mes laivas atsitiktinai jeigu nėra jokių specialių reikalavimų.

1. Mini Belaidė klaviatūra su Touchpad 2.4 G Skristi Oro Mouse Combo Teclado už HDPC Win7 Padas Xbox360 PS3 už Andriod TV Box, galima pridėti tik 10 JAV dolerių.

1. 300M WiFi uprade iki 300M WiFi&bluetooth3.0, tik pridėti papildomai kainuos 5 JAV dolerių.

3. Hystou 8GB USB Flash Driver Papildomai:

4. Bluetooth4.0 USB Dongle pridėti papildomų išlaidų US $3 .

5 .

HDMI į DVI kabelis, Papildomai: 5 JAV dolerių; HDMI į VGA adapteris, Papildomai:

6. Išorinį USB DVD-ROM pridėti papildomų išlaidų $12, Išorinio USB Bluray DVD-ROM pridėti papildomų išlaidų US $45 .

7. USB Spindulių Nuotolinio (gali išjunkite maitinimą ir valdyti windows media center, pavyzdžiui, kodi) pridėti papildomų išlaidų

Jei norite pirkti tuos priedus, arba PC upgrade, pls apskaičiuoti visą papildomą sumą ir sumokėti šią Nuorodą:

1. Dauguma Amerikos ir Europ šalyse mes laivas DHL laisvai, tokios kaip Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija, Austra, Belgija, Bulgarija, Kipras, čekijos Respublika, Danija ir t.t.;

2. Mes taip pat laivas e-EMS ar kiti, pavyzdžiui, "Fedex" ir UPS ar kitos specialios taip laisvai, o ne DHL kai kurių šalių, tokių kaip Rusija, Japonija, Singapūras ir t.t., pristatymo greitis pat, kaip DHL, paprastai nuo 2 iki 7 dienų pasiekti;

3. Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti bet kurį laivybos metodai, mes koreguoti ir padaryti, kad siunta kaip nurodyta informacija, kuri tiesiogiai, jei norite, kad būtų aišku, prieš vežimą, pls susisiekti su mumis iš anksto;

4. Vietos tūpimo mokestį, PVM ir Muitų mokesčiai yra iš mūsų kontrolės, jūs turėsite mokėti papildomai, moeny išvalyti Papročius, nors mes padarysime viską, kad padėtų jums išvengti didelio importuojančios mokesčius, ar yra koks muitas įvyko, mes nesame atsakingi už tai, prašome donot atidaryti ginčo ar mums blogų atsiliepimų dėl papildomai importuoti mokesčius, kitaip, prašau, nereikia pirkti, ačiū.

5. Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje DHL, "FEDEX" ar atokioje vietovėje su mumis, prašome pridėti ir papildomas nuotolinio valdymo srityje mokesčius, kitaip bus išsiųsti jūsų mini pc PAŠTU.

6. Jei nepriima šių sąlygų nereikia pirkti, ačiū.

Kas gali tai mini kompiuteris daryti? 1. Biuro darbas: Biuro, "skype", "yahoo", "outlook" ir visos kitos tarnybos reikalavimas paramos ir veikia puikiai; 2. Projektavimo darbai: Photoshop, CoreIDRAW, Dreamweaver, IIIustrator, Flash, Indesign ir kt. 3. Žaidimas žaisti: parama labiausiai žaidimai online ir PC žaidimai, kaip Warcraft, Counter-Strike (CS), palaikymo 3D žaidimus, bet tai ir yra integruotas grafinis ne nepriklausoma kortelių, todėl nereikia žaisti labai aukštos kokybės 3D žaidimus. 4. Pramogos: parama blue ray 1080P vaizdo įrašo, XBMC ir kt., Pavarų Galia

Žymos: partaker mini pc dual nic, kompiuterio darbalaukio i7, žaidimo mini pc, ventiliatoriaus pc, i7 mini pc, mele mini kompiuteris, pfsense i5 vga, linux pc, vyrai kompiuteris, dual lan mini pc.

Charakteristikos

Garantija 3 metai
Atminties talpa ≥ 4 GB
Procesorius Pagrindinis Dažnis 1.7-2.6 G dual core keturių siūlų
port hd 1 HDMI+1 VGA, Paramos dvigubas ekranas
USB Prievadas 4* USB 3.0+4* USB 2.0
Tipas Mini PC
RS232 Nuoseklusis prievadas 4 COM prievadai
WIFI 300MB WiFi su dviguba Antena, "bluetooth" pasirinktinai
RAM&HDD Max 8gb RAM, parama 1 mSATA SSD+1 2.5" SATA HDD
Kietojo Disko Talpa 250GB
Vaizdo Plokštės Tipas Integruota Kortele
Procesorius Prekės "Intel"
Naudoti Daugiaformačių
Modelio Numeris FMP04-3317u Mini PC
Prekės Pavadinimas HYSTOU
Procesoriaus Modelis Core i5 3317u, Celeron 1007u/1037u
operacinės sistemos Windows xp, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Linux
Kompiuterio Korpuso Šlifuoto Aliuminio Lydinio
Lan prievadas 2 Gigabit RJ45 Lan Prievadas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Intel Core i5 3317u Pramonės Įterptųjų PC Ventiliatoriaus Mini PC Windows

Intel Core i5 3317u Pramonės Įterptųjų PC Ventiliatoriaus Mini PC Windows " 10 4 HDMI COM Dual NIC 2 LAN Patikima Kompiuterio pfsense užkarda

Panašūs produktai: