TX-8091 USB Skambučių Centro Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic PC Home Office Telefonu, Klientų Aptarnavimo, Plug and Play

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.74

-32%

€13.04

Dalintis

Apie prekę

TX-8091 USB Skambučių Centro Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic PC Home Office Telefonu, Klientų Aptarnavimo, Plug and Play

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

HD o garso ir balso laisvų rankų įranga, leidžia jums būti gyvas, energingas pokalbius.Galite klausytis muzikos ir pokalbių su visišką aiškumą.Visi tonai, nuo didelio iki mažo, ir viskas tarp, garsą visiškai ir natūraliai.Triukšmo panaikinimo mikrofonai sumažinti nepageidaujamą foninį triukšmą ir yra puikus triukšmingoje darbo aplinkoje.

Šis telefono laisvų rankų įrangos ateina su super patogumą dėvėti.Reguliuojamas galvos dėl įvairių galvos dydžio ir 330 laipsnių pasukti mikrofonas strėlės suteikia galimybę rasti puikiai tinka.

Jūs galite palikti stalas, o ant skambučių.Klausos technologija pašalina staiga garsiai skamba arba tonus, kol jie pasiekia jūsų ausis.Tai apsaugo garso lygis, saugus asortimentą ir apsaugo naudotoją nuo staigaus didelės viršūnių apimties.

Labiausiai tvirtos telefono laisvų rankų įranga su nerūdijančio lankelis, kokybės plastiko ir turiningas dizainas, kad tai yra labai sunku.Sustiprintas Kevlar laidas yra pastatytas, kad atlaikytų sudėtingoje aplinkoje ir yra apsaugotas nuo biuro kėdė ratai, aštrių daiktų, ir kasdieniniam naudojimui.

Komunikacijos: Laidinis

Stilius: Ausinių

spalva:juoda

medžiaga:ABS+Metalas

dydis:Linijos ilgis yra apie 2M

Pakuotės Turinys:

1* Ausinės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: dekoro namai šiuolaikinės, "imac" office " technologija, multi kištuką, googles "office" technologija, usb, aux-plug, plakatas sienos, technologijas moterys, biuro reikmenys, technologijos, kroatija kištuką, dekoro namai.

Charakteristikos

Yra bevielis No
Jungtys 3.5 mm
Stilius Ausinių
Garso Valdymas Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Prekės Pavadinimas ziyoulang
Earcups Tipas Uždaromos
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Sintetinės Odos
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Įkrovimo Būdas kabelis
Valdymo Mygtukas Taip
Kištuko Tipas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Su Mikrofonu Taip
Komunikacijos Laidiniu
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TX-8091 USB Skambučių Centro Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic PC Home Office Telefonu, Klientų Aptarnavimo, Plug and Play

TX-8091 USB Skambučių Centro Ausinės su Triukšmo Panaikinimo Mic PC Home Office Telefonu, Klientų Aptarnavimo, Plug and Play

Panašūs produktai: